ДАРУ КАР?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ДАРУ КАР?
Здравейте! знаете в коя държава сме, така че не се учудвайте от въпроса който задавам - чували ли сте, или случвало ли ви се е да си оставите любимата марка от Бавария в Дару Кар за някакъв малък ремонт и да сте си я взимали с нещо друго развалено или сменено по нея? Съжалявам ако с този въпрос обиждам някой от форума който работи там, но пак повтарям - това е БГ действителността, а и тук е мястото да го опровергае.
Още нещо - доволнили сте от извършените услуги в Дару Кар - говоря за време и качество- основно, ясно че от цените няма как да сте
, на моята "лейди" й престои кратък пит стоп за оптически поправки /малки/. Благодаря Ви за мненията - предварително
Още нещо - доволнили сте от извършените услуги в Дару Кар - говоря за време и качество- основно, ясно че от цените няма как да сте

посетете фен групата на БМВ БГ във Facebook - http://www.facebook.com/group.php?gid=44647763964 намерете нови приятели фенове на марката
Не мога да говоря от личен опит, щото всички мои познати са недоволни от тях... Ползвам Камор или моргите...
"...едните философи смятат, че животът в основата си е прост, но се подчинява на сложни закони, другите, твърдят, че в основата си животът е сложен и се подчинява на прости закони, от трета страна идвам аз и твърдя, че животът в основата си е смахнат и пиенето никога не стига..."
Подред:
1. Цените в Дару се определят от Камор
2. Дару е от малкото оторизирани сервизи, в които можете да седите до колата си, когато я ремонтират. Опитайте да влезете в Мото Пфое, Балкан Стар ...
3. Не даваш никакво инфо какво са ти развалили или сменили ...
4. Ремонтите направени в Дару и частите монтирани там имат гаранция, признавана в цял свят .....
Въпреки, че имам общо с тази фирма от 1993г, не съм засегнат. В края на краищата като караш скъпа кола, няма за какво да мъркаш срещу цените
Какъвто и да е моделът на колата ти, каквато и да е възрастта и, колата си си я купил сам.
И аз мъркам, че един нов двигател за Трабант в Германия струва 5-900 евро, ама .....
1. Цените в Дару се определят от Камор
2. Дару е от малкото оторизирани сервизи, в които можете да седите до колата си, когато я ремонтират. Опитайте да влезете в Мото Пфое, Балкан Стар ...
3. Не даваш никакво инфо какво са ти развалили или сменили ...
4. Ремонтите направени в Дару и частите монтирани там имат гаранция, признавана в цял свят .....
Въпреки, че имам общо с тази фирма от 1993г, не съм засегнат. В края на краищата като караш скъпа кола, няма за какво да мъркаш срещу цените

Какъвто и да е моделът на колата ти, каквато и да е възрастта и, колата си си я купил сам.
И аз мъркам, че един нов двигател за Трабант в Германия струва 5-900 евро, ама .....
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Две поредни години съм ходил на стаж по 1 месец в дару и мисля,че момчетата са компетентни и си разбират от работата,станах по близък с някой от тях и сега какъвто и проблем или въпрос да имам се обръщам към тях.Когато се налага да се влиза в сервиз пак до тях опирам и досега несъм съжелявал.Незнам защо някой хора са с толкова негативно мнение за тях.А относно цените на резервни части и консумативи както каза колегата се определят от камор.
те са официални спонсори тука. ако не друго това говори много за подхода им към нас (със музейните бмв-та)...
аз лично никога не съм ходил при тях, но не съм чул да са отсвирили някои дето се е държал естествено... а имам доста приятели дето периодично се мъкнат при тях със разни проблеми...
аз лично никога не съм ходил при тях, но не съм чул да са отсвирили някои дето се е държал естествено... а имам доста приятели дето периодично се мъкнат при тях със разни проблеми...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
alx написа:те са официални спонсори тука. ако не друго това говори много за подхода им към нас (със музейните бмв-та)...
А ти колко мозейне бмвта имаш и като не си стъпил там и си играч ли бе майче

Тия лайнета ми казаха че имама дупка в блока

пп. ти ли ми изтри темата

street disorder workshop

- Гост
-
защо трябва да обиждаш някои пък и да се извиняваш на някои като казваш истината ?
тоя проблем не е само при тях мене бенза ми беха точили .. стопа счупили изкараха ме че така съм я закарал ... така че фък оф ... намерете си некои гаражен майстор разбирач поне да си гледате кфо ви праят на колата .. те тука при нас сички майстори на дару избегаха от там и си направиха сами сервизчета дали при тех дали в дару .. дървото при последните ще е по голямо и от към цена
тоя проблем не е само при тях мене бенза ми беха точили .. стопа счупили изкараха ме че така съм я закарал ... така че фък оф ... намерете си некои гаражен майстор разбирач поне да си гледате кфо ви праят на колата .. те тука при нас сички майстори на дару избегаха от там и си направиха сами сервизчета дали при тех дали в дару .. дървото при последните ще е по голямо и от към цена

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Хахаха... леле кви истории се разказват за тва Дару Кар, пък BMW_POWER дали бил обиден или не, ако искаш се обиждай, ама за мен следващ път, в който посещавам това недоразумение няма да има!
Имал съм газове в охладителната система, чукал ВАНОС, такъв ванос ще им дам ако ми се умешат у краката пак, че ще ме помнят цял живот, д*ба техната майка недоклатена!!!
Чак на диагностиката единия отваря капачката за маслото гледа конденза и вика на другия ВИЖ, кво да видим бе келеш, нещо счупено ли има, кво ти конденз не си ли виждал или това говори за неква страхотна повреда... да ама в главата ти - левак!
Ей за тия като се сетя и ми иде да щурмувам сградата дето са се наблъскали - части - за кво ще купувате части от тия изпаднали типове - Ivaijet продават хем по-евтино, хем нещата са им от там откъде на Камор и на Дару Кар!
Имал съм газове в охладителната система, чукал ВАНОС, такъв ванос ще им дам ако ми се умешат у краката пак, че ще ме помнят цял живот, д*ба техната майка недоклатена!!!
Чак на диагностиката единия отваря капачката за маслото гледа конденза и вика на другия ВИЖ, кво да видим бе келеш, нещо счупено ли има, кво ти конденз не си ли виждал или това говори за неква страхотна повреда... да ама в главата ти - левак!
Ей за тия като се сетя и ми иде да щурмувам сградата дето са се наблъскали - части - за кво ще купувате части от тия изпаднали типове - Ivaijet продават хем по-евтино, хем нещата са им от там откъде на Камор и на Дару Кар!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
И аз едно време съм си патил от тея....толкоз некадърна работа, че няма до къде... един цял ден държаха колата ей така за нищо и като влезнах случайно и незабелязано какво да видя пича си хапва баница и си разтворил един вестник на капака ....чете и яде без да се притеснява,м че ако не се лъжа беше 18 лв. на час или нещо такова .....и от там един скандал колата на вън (приемчика ми вика все едно да станеш от операционната) абе смешко ...та даже обидени ми го раздават и пари не ми искаха за дето седиала колата.....то оставаше и да ми искат при положение, че заварих как я оправят и така..... това е случка когато Е36 бяха 5 в София и общо взето тама бяха рядкост за тях освен в Авто Билд да са чели за тяха....и от тогава за нищо не съм стъпил с колата и пак имаше части дали менте или оригинал не знам но на пътя не ме остави и без Дару Кар... 

Sami99 написа:
А ти колко мозейне бмвта имаш и като не си стъпил там и си играч ли бе майче![]()
Тия лайнета ми казаха че имама дупка в блока![]()
пп. ти ли ми изтри темата
аз нямам музейни бмв-та.. и както казах- не претендирам да съм стъпвал там. но имам приятели със не-музейни бмв-та и не съм чул да са изплакали. само споделям.
не ги защитавам- просто пиша какво съм чул от хора които не биха ме лъгали или си измисляли..
а теми не трия. може да заключа някоя, ама да трия- тз...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Сори, но не се стърпях, та:
Колегата, който обяснява, че като караме БМВ трябва да сме балъци и да не се святкаме като ни съдират кожите! КОЛЕГА, ЗАЩО ЕДИН ФИЛТЪР БМВ ЗА КЛИМА НА Е36 АКО В ГЕРМАНИЯ СТРУВА 1ЛВ. В БЪЛГАРИЯ Е 1.40?
Колегата, който обяснява, че като караме БМВ трябва да сме балъци и да не се святкаме като ни съдират кожите! КОЛЕГА, ЗАЩО ЕДИН ФИЛТЪР БМВ ЗА КЛИМА НА Е36 АКО В ГЕРМАНИЯ СТРУВА 1ЛВ. В БЪЛГАРИЯ Е 1.40?
Nasti написа:Хахаха... леле кви истории се разказват за тва Дару Кар, пък BMW_POWER дали бил обиден или не, ако искаш се обиждай, ама за мен следващ път, в който посещавам това недоразумение няма да има!
Като не ти хареса нещо - викай шефа и му се жалвай

В края на краищата ти отиваш там с парите си и няма нищо лошо в това, да си търсиш правата, нали?
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2