Музика ( бас ) без бас кутия ???
Модератор: Icco
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
Re: Музика ( бас ) без бас кутия ???
AVGO това като на колегата PIPERKOV трудно ще се събере до 200-250лв.,той има 2х12" средно х 50лв. ако се намерят,елипси - 50-60лв. и стъпало около 100-120лв. всичко ще ти излезе до 250-280лв. без еконт,чинчове,токов кабел и тем подобни.За кората според мен ти трябват 2х10" + 2х3лентови + едно стъпало - четири канално и не някви боклуци все пак,щото ако искаш и аз имам такива
.Мисли в тази насока.
Я напиши колко пари максимум можеш да приготвиш за музика и да видим какво може да се скалъпи.Е...аах мамаму ако неможе да измислим нещо значи сме много зян.

Я напиши колко пари максимум можеш да приготвиш за музика и да видим какво може да се скалъпи.Е...аах мамаму ако неможе да измислим нещо значи сме много зян.

кората отзад е добър варянт, аз имах Е36 ,имам готова кора и необходимите говорители за продаване Pioneer 305F 2 br. и елипси 2 комплекта , също така имам и кори за седаново Е36 черни ,с отлети джобове за по 2 на кора - 17 см говорители. Изглеждат много добре. Ефекта е приличен..... и стъпалца се намират 

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
AVGO написа:
А, за нещо ей такова иде реч, чиста кора, 4 говорителя и пей сърце.Вади ли хубав бас ? ( без оня големия Пайнер на задната седалка)
вади идеален бас като се има в предвид 4е са без кутий ,учудващо добре се 4ува,дори и само елипсите вадят бас те също са без кутий и не са вързани на усилвател а са директно към плеъра.за човек който не маниак на таи тема са прекрасни и покриват нуждите
- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
Ясно, благодаря за помощта
За жалост един "приятел" от форума ме завлече с доста пари пък и днес колегите полицаи ми написаха един солен фиш, така че темата отива в застой

За жалост един "приятел" от форума ме завлече с доста пари пък и днес колегите полицаи ми написаха един солен фиш, така че темата отива в застой

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183
Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Кофти късмет , но въпреки всичко ако проекта се задвижи ще е добре да споделиш как вървят нещата.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2