Гръмна като бомба
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Гръмна като бомба
На газ съм, и тази сутрин като се опитах да запаля така изтрещя,че на 40 метра се включиха алармите на колите,средното гърне цъфна като роза.Смених свещите/и гърнето/,но дали причината е само в тях?И не се бъзикайте,и без това доста хора ми гледаха сеира тази сутрин 

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
Клапан имам,а точно като гръмна май беше на газ.6estaka написа:По принцип гърми във всмукателния колелктор и за това там е и предпазната клапа.Как е гръмнало гърнетоА как я палиш:Бензин и веднага на газ или направо на газ?
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
6estaka написа:По принцип гърми във всмукателния колелктор и за това там е и предпазната клапа.Как е гръмнало гърнетоА как я палиш:Бензин и веднага на газ или направо на газ?
Аз на два пъти гърмях задното гърне на газ, добре, че предишния собственик (Слона) беше купил чисто нови гуми за гърнета, та не изпадна и двата пъти...Не знам защо и как, но в последствие се оказа, че при един от гърмежите ми е сцепил дори и всмукателния колектор.....Преди да успея да махна Газ-та.
Не разбирам от газ, немога да дам друг съвет освен - махни я и ядовете ще си отидат.
Никакъв принос нямам май към темата, освен, че и на мен са ми гърмяли гърнета.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Re: Гръмна като бомба
mr_petroff написа:На газ съм, и тази сутрин като се опитах да запаля така изтрещя,че на 40 метра се включиха алармите на колите,средното гърне цъфна като роза.Смених свещите/и гърнето/,но дали причината е само в тях?И не се бъзикайте,и без това доста хора ми гледаха сеира тази сутрин
здраве да е - време им е било

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
Провери кабелите, свещите, и всичко по запалването като също иди да я закачат на комп. да видят как е работата на опр. блок!!!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Свещи или Кабели.Тоя проблем го имаше вектрата.Думкаше та се цепеше.Сменихме ги и заспа 

ТДС - Турбо Див Селянин
10 мнения
• Страница 1 от 1