РУСЕ - сбирки всяка неделя ...
Модератори: kv46, Общи модератори
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Re: РУСЕ - сбирки всеки понеделник ...
S7 написа:nesko написа:tigar написа:+1slavianko написа:Еее те кой знае колко много пари са се събрали че чак да се заслужава да се обсъждат. Познавам хората които ги събират и съм сигурен че няма да си ги присвоят. В крайна сметка всеки можеше да е на мястото на Иво примерно но никой не прояви желание. Слава Богу че той поне се съгласи защото сме такъв голям град а до сега нямаше никой който да се занимава с тия неща. И аз не пия но пък обичам и сбрирките с ядене и пиене и когато мога ги посещавам и ще ги посещавам и занапред. Също така обичам и карането и когато мога ходя и карам. Не сме казали да се съберем на едно ДЗС примерно не сме го направили. Мен ме е яд само че понеделниците не мога да посещавам сбирките в тоя час който е посочен иначе нямаше да ги пропусна. Това обаче не значи че трябва да негодувам и не ме прави по малко фен на марката
А- е те това е приказка!
Срещу мене и славян има ли кой да излезе![]()
Наздраве момчета
аз мога да изляза срещу тоя Славян но не си вдига телефона
Ай го набием и да му вземем бегачката
навит съм но ако ти успееш да го набиеш

и без това е хондаджиа не му трябва БМВ то

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
За хондата ли имате в предвид? И тя е бегачка
113кс витек, митек оборотомера до 8к
страшна сила.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
slavianko написа:За хондата ли имате в предвид? И тя е бегачка![]()
страшна сила.
нали си с нас за ДЗС ние до тука сме вече 6 бракми карачи и 10 калпака пячи

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
slavianko написа:За хондата ли имате в предвид? И тя е бегачка![]()
страшна сила.
Не си ли чувал лафа....по добре 2 литра пепси отколкото 1.8 литра хонда

- Pi-pilotka
- Потребител
-
Абе честно да ви кажа тука повечето сме
"чичковци и лелки" на 30+ години
и малко не ни влекат вече тия ученически интриги-кой кого как погледнал, пък обърнал ли му внимание, ама стоял ли сам и никой не си говорел с него и т.н. И именно защото ти уважаваме мнението,а не искаме да те нападаме NORX, чакаме да дадеш идеи както по-горе писах-дни, място за сбирки. В крайна сметка правилно е който не е доволен от нещо и ясно изразява това, да може съвсем ясно да дава предложения и други алтернативи, нали? 
А пък и тоя tigar наистина какво се е захванал с nesko-незнам Острово ли, какво, ама момчето добре си кара на Дракон на събора тая година, мен лично поне много ми хареса!
И ако случайно някой колега от някой друг град влиза и чете тия наши писания тука-КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СПОДЕЛЕТЕ ИДЕИ КАКВО ПРАВИТЕ ВИЕ НА ВАШИТЕ СРЕЩИ И ВЪОБЩЕ КАКВО СЕ ПРАВИ КАТО СЕ СЪБИРАТ ХОРАТА ТАКА защото тук явно скоро консенсус няма да има, та поне да почерпим опит от вас. За което предварително благодаря

А пък и тоя tigar наистина какво се е захванал с nesko-незнам Острово ли, какво, ама момчето добре си кара на Дракон на събора тая година, мен лично поне много ми хареса!
И ако случайно някой колега от някой друг град влиза и чете тия наши писания тука-КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СПОДЕЛЕТЕ ИДЕИ КАКВО ПРАВИТЕ ВИЕ НА ВАШИТЕ СРЕЩИ И ВЪОБЩЕ КАКВО СЕ ПРАВИ КАТО СЕ СЪБИРАТ ХОРАТА ТАКА защото тук явно скоро консенсус няма да има, та поне да почерпим опит от вас. За което предварително благодаря

- Master™
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
- Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз

наистина да се случи няква организация за едно мирно и весело мини съборче с поне 5-6 дрифтери и голяма весела компания за бирата. А ако се случи аз лично обещавам каса бира в багажника на черното и поне 5 чифта скъсани гуми там

1.Неско
2.Славянко (вярвам че няма да изпусне

3.Мастера
4.Icko_Sik (за когото също съм сигурен

и тнт........

Pi-pilotka написа:...
Миме, аз не съм от Русе и чета този раздел и искам да ти кажа, че ние тук в Силистра дори не се и събираме. Излиза, че сме по-зле и от вас така че горе главата и не се карайте за глупости

- tosho_72
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 TDS + 330ci
- Детайли за колата: черни :)
И аз съм от чичковците на 39 съм вече ама по акъл незнам
Четох четох и не разбрах кой за какво се сърдел на другия ама да ви кажа-не вземайте нещата много навътре момчета,незнам какво има да делите толкова,бъдете приятели с всички защото не се знае живота на къде ще ви отвее,и кой на кого след време може да му дотрябва.Ходих на 3-4 сбирки но на повечето нямах възможност,все пак жена ,деца ,работа не са малко ангажиментите.Та мисълта ми е,не се карайте ами събирайте се веселете няма кой знае какво да делите така че газ на бензинките
ние с печките ще погледаме 

- Martoni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525 tds, E36 325i
- Мечтае да кара: E21 323
Неискам да преча на споровете но няма ли да е по добре както каза Nesko да се съберем на ДЗС-то една неделя. Като гледам календара 19-ти юни, 26-ти юни и 3-ти юли са подходящи. Избираме една дата и правим дрифт тайм драг скара бира дей, че за всеки да има по нещо. На който му се прави такава сбирка да казва коя дата му е най-удобна.
- Icko_sik
- Потребител
-
- Кара: баси самолета
- Мечтае да кара: още по-голям самолет
аз съм или за ДЗС или за картинг пистата в Ряхово(ако разбира се може да се простее безпроблемно там
) настилката кажи речи е една и съща ,има място и за пиене и за ядене и за каране

- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
Martoni написа:Неискам да преча на споровете но няма ли да е по добре както каза Nesko да се съберем на ДЗС-то една неделя. Като гледам календара 19-ти юни, 26-ти юни и 3-ти юли са подходящи. Избираме една дата и правим дрифт тайм драг скара бира дей, че за всеки да има по нещо. На който му се прави такава сбирка да казва коя дата му е най-удобна.

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
- Martoni
- кандидат ентусиаст
-
Дати колеги дати кажете кога да е събирането
- tosho_72
- кандидат ентусиаст
-
Martoni написа:Неискам да преча на споровете но няма ли да е по добре както каза Nesko да се съберем на ДЗС-то една неделя. Като гледам календара 19-ти юни, 26-ти юни и 3-ти юли са подходящи. Избираме една дата и правим дрифт тайм драг скара бира дей, че за всеки да има по нещо. На който му се прави такава сбирка да казва коя дата му е най-удобна.
Преди време имах точно идея за такава сбирка,аз съм за

п.с.Оня ден разбрах че имало нещо като събор на моторджиите на Николово май и събирали по 5лв.за вход,за хора които идват без мотори за зяпачи и сиирджии

- Martoni
- кандидат ентусиаст
-
tosho_72 написа:Martoni написа:Неискам да преча на споровете но няма ли да е по добре както каза Nesko да се съберем на ДЗС-то една неделя. Като гледам календара 19-ти юни, 26-ти юни и 3-ти юли са подходящи. Избираме една дата и правим дрифт тайм драг скара бира дей, че за всеки да има по нещо. На който му се прави такава сбирка да казва коя дата му е най-удобна.
Преди време имах точно идея за такава сбирка,аз съм заи нека да има повече време до нея за да може да се обсъди кой кога е свободен.Аз лично съм за 26/06/2011
п.с.Оня ден разбрах че имало нещо като събор на моторджиите на Николово май и събирали по 5лв.за вход,за хора които идват без мотори за зяпачи и сиирджиипросто така чух незнам дали не е вярно.Та мисълта пак ми е ако е възможно да се организира такова нещо и на тия които карат и си трошат колите да им се дават парички ,защото все пак колите не горят въздух пък и някъкъв стимул да има за карачите
Не намесвай парите. Ако някой ти харесва как кара иди и му дай 5 лева кагато пожелаеш.
26-ти юни и на мен ми харесва като дата.
- tosho_72
- кандидат ентусиаст
-
мойте 5 лева няма да го оправят пак да дам аз на 5-6 човека по 5 лв 
Просто давам идея не държа да се случи това

Просто давам идея не държа да се случи това