РУСЕ - сбирки всяка неделя ...
Модератори: kv46, Общи модератори
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Re: РУСЕ - сбирки всеки понеделник ...
S7 написа:Какви сте ми фенове само....едни търсят място за каране,други пък място за барбекю![]()
Иначе за тази неделя и аз съм вече на линия
кви фенове бре

slavianko написа:nesko написа:slavianko написа:Няма място за каране тамYorka написа:Всички много пишете във форума и много питате къде ще се събираме.... ама днес пак бяхме само десетина човека на Дунава... Стегнете се, колеги
има бе ако имаш кетап за капитан и лодка под ръка![]()
Аз имам бе, давай лодката......

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
REMUS написа:slavianko написа:nesko написа:slavianko написа:Няма място за каране тамYorka написа:Всички много пишете във форума и много питате къде ще се събираме.... ама днес пак бяхме само десетина човека на Дунава... Стегнете се, колеги
сега търся на Панъо после и на теб ша намеря

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Да знайш на зима и аз сигурно ши търсяnesko написа:REMUS написа:slavianko написа:nesko написа:slavianko написа:Няма място за каране тамYorka написа:Всички много пишете във форума и много питате къде ще се събираме.... ама днес пак бяхме само десетина човека на Дунава... Стегнете се, колеги
сега търся на Панъо после и на теб ша намеря

Последна промяна slavianko на 28 Май 2011, 21:23, променена общо 1 път
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- venci_krumov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i
Колеги,
Я кажете къде и кога се провеждат срещите на Русенци?
И аз съм Русенче, но рядко се прибирам от пустата София.
Кажете къде да ви намеря следващия път и има ли някой който да го играе организатор?
Благодаря ви предварително!
Кажете къде да ви намеря следващия път и има ли някой който да го играе организатор?
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
venci_krumov написа:Колеги,
Колега не искам да те отчайвам, но това са по скоро няква пародия на сбирки

- Pi-pilotka
- Потребител
-
Съгласна съм с pantzer-то не бяха интриги, то не беше мрънкане-къде да се събираме, ма що там, а не еди къде си, ма що това, а не онова-по-зле сте по мърморене и от жени...А никой не дойде и не даде конкретно предложение къде да се събираме като не им харесва на повечето на "ВАС", нито какво да правим и кога да го правим. Всеки само критикува и спами из форума. Ето, мисля че идеята да има повече членове в клуба легално и наистина да има клуб Русе беше една добра инициатива, която Иво (cherenz) започна преди месец и какво стана? Да не цитирам сега имена какви реплики имаше:"Е...л съм им майката-къв членски внос, къв член на къв клуб ще ставам, да им давам на тия 40 лева"! Или да цитирам на кой и кога бяха реплики това???!!!
Да бъдеш към някой клуб и да си част от някаква идеология е въпрос на страст и желание, а не просто на "лъзгане в неделя на обяд на завоя на честта" или "ядене на кебапчета и пиене на бири". Така че ако сами не си го направим да бъде така, както на нас ще ни харесва, няма кой бай Еди кой си да дойде и да ни покаже какво се прави и за какво се говори на БМВ сбирки.
И само да ви споделя, че аз не карам кола (въпреки че имам), но това не ми пречи да съм фен вече 8,9 години и да имам желание нещо да се случва и при нас. А също така в живота има и по-важни неща от това да чоплиш семки на полигона-понякога например на хората им се раждат деца, съкращават ги от работа и още куп други неща и колкото и да имат страст им се налага да продадат на части БМВ-то, което толкова години са правилис желание, за да има какво да ядат (буквално!) Така че мамините синчета и дъщерички да замълчат,защото е много лесно някой друг да ти даде старта, а ти само да "цокаш" и да се биеш в гърдите какъв велик проект си направил.
Надеждата ми е в тия младите момчета сега-Емо и другите, да започнат да се появяват по-често и да дават идеи къде да се събираме и какво да правим.
А на тези, които вечно мрънкат и са недоволни пожелавам да продължават в същия дух-до обяд да се сърдят на себе си, а след обяд на останалия свят
Нито ще станат по-красиви, нито по-умни, нито по-големи фенове на марката.
Да бъдеш към някой клуб и да си част от някаква идеология е въпрос на страст и желание, а не просто на "лъзгане в неделя на обяд на завоя на честта" или "ядене на кебапчета и пиене на бири". Така че ако сами не си го направим да бъде така, както на нас ще ни харесва, няма кой бай Еди кой си да дойде и да ни покаже какво се прави и за какво се говори на БМВ сбирки.
И само да ви споделя, че аз не карам кола (въпреки че имам), но това не ми пречи да съм фен вече 8,9 години и да имам желание нещо да се случва и при нас. А също така в живота има и по-важни неща от това да чоплиш семки на полигона-понякога например на хората им се раждат деца, съкращават ги от работа и още куп други неща и колкото и да имат страст им се налага да продадат на части БМВ-то, което толкова години са правилис желание, за да има какво да ядат (буквално!) Така че мамините синчета и дъщерички да замълчат,защото е много лесно някой друг да ти даде старта, а ти само да "цокаш" и да се биеш в гърдите какъв велик проект си направил.
Надеждата ми е в тия младите момчета сега-Емо и другите, да започнат да се появяват по-често и да дават идеи къде да се събираме и какво да правим.
А на тези, които вечно мрънкат и са недоволни пожелавам да продължават в същия дух-до обяд да се сърдят на себе си, а след обяд на останалия свят

- NORX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с 200 и пак е малко
- Мечтае да кара: драгстерите да плачат
еми ок и аз съм фен на идеята за БМВ КЛУБ като цяло, НО не и за това да се искат някакви пари и да няма никаква полза от това за любителите. като дам 40 лева 20 отивали за София(ко правят там незнам) и 20 за русе( пък тука още по-малко незнам ко правят, защото нито ще имам отстъпки където и да било нито нещо друго).
та мисалта ми е , че аз бих дал тези пари, но да ги насочим някъде и за нещо , а не да давам някакви пари за бог да прости и никой да не ми казва къде отиват. единствената превилегия била, че на събора ще паркирам вътре...
ако някой ми каже къде отиват парите и наистина да се аргументира ще си го платя ама инъче и аз съм към "нелегалните" фенове
та мисалта ми е , че аз бих дал тези пари, но да ги насочим някъде и за нещо , а не да давам някакви пари за бог да прости и никой да не ми казва къде отиват. единствената превилегия била, че на събора ще паркирам вътре...
ако някой ми каже къде отиват парите и наистина да се аргументира ще си го платя ама инъче и аз съм към "нелегалните" фенове

- NORX
- кандидат ентусиаст
-
еми аз и Емо стояхме един път само 2мата на една БМВ среща, точно защото 1 човек организира цялата работа и всички слушат само него, а все искате ни е да даваме идеи, а никой не ни слуша.. ми мрънкам кво да направя като не ми харесва тоя начин..
- venci_krumov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i
Колегите pantzer3 и Pi-pilotka не ме окуражиха много, но и не успяха да се ме откажат съвсем. Дори напротив - мисля, че още повече ме навиха на да ви търся за сбирките, всеки път, когато съм в Русе.
Едно време, когато напусках да живея Русе се възхищавах на батковците, които фучаха покрай мен с техните баварски машини.
Сега, след години, когато и аз най-насетне успях с много труд да си купя и поддържам мечтания баварец, няма да ме спре да му се радвам това, че са рядкост другите Русенски ентусиасти.
Аз пак ще му се радвам, а ако има и един, двама съмишленици, радостта ще е двойна. Но замълчи сърце, преди да съм се разревал съвсем...
В заключение:
Пичове,
Следващия път, когато се засиля към родното гнездо, ще ви драсна по едно писъмце да питам има ли организация, пък каквото стане. Здраве да е!
Поздрави на всички!
Едно време, когато напусках да живея Русе се възхищавах на батковците, които фучаха покрай мен с техните баварски машини.
Сега, след години, когато и аз най-насетне успях с много труд да си купя и поддържам мечтания баварец, няма да ме спре да му се радвам това, че са рядкост другите Русенски ентусиасти.
Аз пак ще му се радвам, а ако има и един, двама съмишленици, радостта ще е двойна. Но замълчи сърце, преди да съм се разревал съвсем...

В заключение:
Пичове,
Следващия път, когато се засиля към родното гнездо, ще ви драсна по едно писъмце да питам има ли организация, пък каквото стане. Здраве да е!
Поздрави на всички!

- Cherenz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d,Е46 М3
- Мечтае да кара: E46 M3 Touring
NORX написа:еми ок и аз съм фен на идеята за БМВ КЛУБ като цяло, НО не и за това да се искат някакви пари и да няма никаква полза от това за любителите. като дам 40 лева 20 отивали за София(ко правят там незнам) и 20 за русе( пък тука още по-малко незнам ко правят, защото нито ще имам отстъпки където и да било нито нещо друго).
ОК,за какво искаш да ти дам отчет след като не си платил членския внос,на тези които са платили съм им дал подробно
обяснение къде и за какво сме харчили,а още повече че те са дали идеите за (знаме на клуба,шатра под която всеки се
крие дори и не членове,но никой нищо не им е казал за това!!!) А какво ще кажеш за организацията на БМВ-Събор 2009
в Русе откъде идват парите и времето на хората да го организират не знаеш ама ти хареса нали?!Аз ще ти кажа от личните им средства,а сега за 2011 мислим тези лични средства да преминат в служебни и точно тези служебни
да са парите от членския внос!! И т.н........ имам още много да пиша,но по-късно че сега нямам нерви!

- Pi-pilotka
- Потребител
-
Предлагам тогава колегата NORX да предлага отсега нататък къде, кога и в колко часа ще бъдат сбирките, какво ще се прави, както и организиране на срещи за каране
Други предложения? За? Против?
(а пък относно това, че един път сте стояли само с Емо, не искам да ти споменавам ние колко пъти сме стояли по един, двама човека, но това не е причина да сме проявили някакъв негативизъм към който и да било.Ако смяташ, че това е правилния начин-карай така
)

Други предложения? За? Против?
(а пък относно това, че един път сте стояли само с Емо, не искам да ти споменавам ние колко пъти сме стояли по един, двама човека, но това не е причина да сме проявили някакъв негативизъм към който и да било.Ако смяташ, че това е правилния начин-карай така

- tigar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38 730D
Неско, сега да ти обясня , щото вече за 2 ри път се засичаме точно по този въпрос ! Сега да обясня , ако искаш ме изслушай ако искаш не
Ами аз имам БМВ от 2001 година , ма пък не го разбирам това каране на полигона на един завои, това по малък ентусиаст ли ме прави от теб , дал съм тази година 2000 лв само за да го вдигна от прахта това БМВ , за теб аз по малък ентусиаст ли съм? Да аз така имам разбиране , идвам с групата БМВ лафим си чоплим семки обменяме идеи и т.н но не карам , според теб аз кво съм , барбекюрист ли ? Хайде дай да запазим добрия тон и да вземе да идваш на ей такива сбирки , като барбекюта , защото точно това ни сплотява, идеята БМВ и сбирките независимо къде са ! Бъзици , бири , и хубави спомени, аз лично не съм обидил никой с нищо, защо ти не дойдеш да те опознаем ?
Сега да отговоря на колегата Норкс: Колега , аз познавам Емо от един месец, стана ми нещо като талисман и не само на мен ами и на други ! Страшно забавен човек които дойде сам в шатрата и се представи ! Ти мен познаваш ли ме кой съм ? Дойде ли да кажеш кой си какво те вълнува , дойде ли , каза ли една дума , питам те като човек ? Хайде вече стига с тия нападки поотделно ! Ела на една сбирка и кажи ей момчета хайде да се съберем да караме някъде , ами добре то това няма лошо , ама така да ми се криеш зад ника си и да нареждаш не е мн приятно ! Моля те премисли над думите си и си помисли дали не е в теб някъде вината , и тогава пак ще говорим ако искаш !
НО СЪМ СъГЛАСЕН АКО ИСКАШ ТИ ОРГАНИЗИРАЙ СБИРКИТЕ , ПЪК НИЕ ЩЕ ИДВАМЕ САМО ! СТАВА ЛИ ?

Сега да отговоря на колегата Норкс: Колега , аз познавам Емо от един месец, стана ми нещо като талисман и не само на мен ами и на други ! Страшно забавен човек които дойде сам в шатрата и се представи ! Ти мен познаваш ли ме кой съм ? Дойде ли да кажеш кой си какво те вълнува , дойде ли , каза ли една дума , питам те като човек ? Хайде вече стига с тия нападки поотделно ! Ела на една сбирка и кажи ей момчета хайде да се съберем да караме някъде , ами добре то това няма лошо , ама така да ми се криеш зад ника си и да нареждаш не е мн приятно ! Моля те премисли над думите си и си помисли дали не е в теб някъде вината , и тогава пак ще говорим ако искаш !
НО СЪМ СъГЛАСЕН АКО ИСКАШ ТИ ОРГАНИЗИРАЙ СБИРКИТЕ , ПЪК НИЕ ЩЕ ИДВАМЕ САМО ! СТАВА ЛИ ?
- NORX
- кандидат ентусиаст
-
Cherenz написа:NORX написа:еми ок и аз съм фен на идеята за БМВ КЛУБ като цяло, НО не и за това да се искат някакви пари и да няма никаква полза от това за любителите. като дам 40 лева 20 отивали за София(ко правят там незнам) и 20 за русе( пък тука още по-малко незнам ко правят, защото нито ще имам отстъпки където и да било нито нещо друго).
ОК,за какво искаш да ти дам отчет след като не си платил членския внос,на тези които са платили съм им дал подробно
обяснение къде и за какво сме харчили,а още повече че те са дали идеите за (знаме на клуба,шатра под която всеки се
крие дори и не членове,но никой нищо не им е казал за това!!!) А какво ще кажеш за организацията на БМВ-Събор 2009
в Русе откъде идват парите и времето на хората да го организират не знаеш ама ти хареса нали?!Аз ще ти кажа от личните им средства,а сега за 2011 мислим тези лични средства да преминат в служебни и точно тези служебни
да са парите от членския внос!! И т.н........ имам още много да пиша,но по-късно че сега нямам нерви!
не съм идвал на събора 2009, но клипчетата ми харесаха

и пак казвам - не упреквам никой, просто чуйте и другите хора