РУСЕ - сбирки всяка неделя ...

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Русе

Модератори: kv46, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Re: РУСЕ - сбирки всеки понеделник ...

Мнение от nesko » 24 Май 2011, 19:33

S7 написа:Какви сте ми фенове само....едни търсят място за каране,други пък място за барбекю :mhihi:
Иначе за тази неделя и аз съм вече на линия :mrgreen:

кви фенове бре :no: направо сме фанатици на бирите и пушилката :drinking: кой каквото може нали знаеш :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 25 Май 2011, 15:14

slavianko написа:
nesko написа:
slavianko написа:
Yorka написа:Всички много пишете във форума и много питате къде ще се събираме.... ама днес пак бяхме само десетина човека на Дунава... Стегнете се, колеги :!:
Няма място за каране там ;)

има бе ако имаш кетап за капитан и лодка под ръка :mhihi:
:mhihi: :mhihi:

Аз имам бе, давай лодката......
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 26 Май 2011, 8:00

REMUS написа:
slavianko написа:
nesko написа:
slavianko написа:
Yorka написа:Всички много пишете във форума и много питате къде ще се събираме.... ама днес пак бяхме само десетина човека на Дунава... Стегнете се, колеги :!:

сега търся на Панъо после и на теб ша намеря :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 26 Май 2011, 13:02

nesko написа:
REMUS написа:
slavianko написа:
nesko написа:
slavianko написа:

сега търся на Панъо после и на теб ша намеря :mhihi:
Да знайш на зима и аз сигурно ши търся :mhihi:
Последна промяна slavianko на 28 Май 2011, 21:23, променена общо 1 път
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530i

Мнение от venci_krumov » 28 Май 2011, 15:20

Колеги,
Я кажете къде и кога се провеждат срещите на Русенци?
И аз съм Русенче, но рядко се прибирам от пустата София.
Кажете къде да ви намеря следващия път и има ли някой който да го играе организатор?

Благодаря ви предварително!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 29 Май 2011, 1:59

venci_krumov написа:Колеги,
Я кажете къде и кога се провеждат срещите на Русенци?
И аз съм Русенче, но рядко се прибирам от пустата София.
Кажете къде да ви намеря следващия път и има ли някой който да го играе организатор?

Благодаря ви предварително!

Колега не искам да те отчайвам, но това са по скоро няква пародия на сбирки :puke: :puke: :puke: Преди време сбирките бяха дори два пъти в седмицата(понеделник и сряда), даже се събирахме и доста хора! Сега ако се осъществи сбирка и се съберат 7-8 човека - си е цяло събитие и даже идва БТВ да снима репортаж :mhihi: :mhihi: :mhihi: и така е вече повече от година!!! Някой хора нямат време и средства за да посещават сбирките както някога, други не са толкова запалени по марката както бяха преди, трети просто нямат интерес, а има и такива които идват веднъж на две години, а иначе се пишат за големи ентусиасти и нямат равни по спамене във форума, има и такива които пък са сърдити на някой или нещо, а други не идват ако няма барбекю и на всичкото отгоре почти не се говори за БМВ-та! Не ми се иска да ти прекършвам ентусиазма и лично аз се надявам нещата да потръгнат и сериозните сбирки да зачестят както беше преди време! Иначе добре си дошъл и за повече информация следи темата! Организатор за русе е Cherenz! Можеш да му пишеш на лично! Можеш да драснеш и на мен или на друг от колегите и ако имаме информация ще ти кажем! Успех :yes:
Изображение Изображение Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Pi-pilotka » 30 Май 2011, 15:14

Съгласна съм с pantzer-то не бяха интриги, то не беше мрънкане-къде да се събираме, ма що там, а не еди къде си, ма що това, а не онова-по-зле сте по мърморене и от жени...А никой не дойде и не даде конкретно предложение къде да се събираме като не им харесва на повечето на "ВАС", нито какво да правим и кога да го правим. Всеки само критикува и спами из форума. Ето, мисля че идеята да има повече членове в клуба легално и наистина да има клуб Русе беше една добра инициатива, която Иво (cherenz) започна преди месец и какво стана? Да не цитирам сега имена какви реплики имаше:"Е...л съм им майката-къв членски внос, къв член на къв клуб ще ставам, да им давам на тия 40 лева"! Или да цитирам на кой и кога бяха реплики това???!!!
Да бъдеш към някой клуб и да си част от някаква идеология е въпрос на страст и желание, а не просто на "лъзгане в неделя на обяд на завоя на честта" или "ядене на кебапчета и пиене на бири". Така че ако сами не си го направим да бъде така, както на нас ще ни харесва, няма кой бай Еди кой си да дойде и да ни покаже какво се прави и за какво се говори на БМВ сбирки.
И само да ви споделя, че аз не карам кола (въпреки че имам), но това не ми пречи да съм фен вече 8,9 години и да имам желание нещо да се случва и при нас. А също така в живота има и по-важни неща от това да чоплиш семки на полигона-понякога например на хората им се раждат деца, съкращават ги от работа и още куп други неща и колкото и да имат страст им се налага да продадат на части БМВ-то, което толкова години са правилис желание, за да има какво да ядат (буквално!) Така че мамините синчета и дъщерички да замълчат,защото е много лесно някой друг да ти даде старта, а ти само да "цокаш" и да се биеш в гърдите какъв велик проект си направил.
Надеждата ми е в тия младите момчета сега-Емо и другите, да започнат да се появяват по-често и да дават идеи къде да се събираме и какво да правим.
А на тези, които вечно мрънкат и са недоволни пожелавам да продължават в същия дух-до обяд да се сърдят на себе си, а след обяд на останалия свят :) Нито ще станат по-красиви, нито по-умни, нито по-големи фенове на марката.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с 200 и пак е малко
Мечтае да кара: драгстерите да плачат

Мнение от NORX » 30 Май 2011, 17:05

еми ок и аз съм фен на идеята за БМВ КЛУБ като цяло, НО не и за това да се искат някакви пари и да няма никаква полза от това за любителите. като дам 40 лева 20 отивали за София(ко правят там незнам) и 20 за русе( пък тука още по-малко незнам ко правят, защото нито ще имам отстъпки където и да било нито нещо друго).
та мисалта ми е , че аз бих дал тези пари, но да ги насочим някъде и за нещо , а не да давам някакви пари за бог да прости и никой да не ми казва къде отиват. единствената превилегия била, че на събора ще паркирам вътре...
ако някой ми каже къде отиват парите и наистина да се аргументира ще си го платя ама инъче и аз съм към "нелегалните" фенове :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NORX » 30 Май 2011, 17:07

Надеждата ми е в тия младите момчета сега-Емо и другите, да започнат да се появяват по-често и да дават идеи къде да се събираме и какво да правим.

еми аз и Емо стояхме един път само 2мата на една БМВ среща, точно защото 1 човек организира цялата работа и всички слушат само него, а все искате ни е да даваме идеи, а никой не ни слуша.. ми мрънкам кво да направя като не ми харесва тоя начин..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530i

Мнение от venci_krumov » 30 Май 2011, 17:32

Колегите pantzer3 и Pi-pilotka не ме окуражиха много, но и не успяха да се ме откажат съвсем. Дори напротив - мисля, че още повече ме навиха на да ви търся за сбирките, всеки път, когато съм в Русе.

Едно време, когато напусках да живея Русе се възхищавах на батковците, които фучаха покрай мен с техните баварски машини.
Сега, след години, когато и аз най-насетне успях с много труд да си купя и поддържам мечтания баварец, няма да ме спре да му се радвам това, че са рядкост другите Русенски ентусиасти.

Аз пак ще му се радвам, а ако има и един, двама съмишленици, радостта ще е двойна. Но замълчи сърце, преди да съм се разревал съвсем... :mrgreen:

В заключение:
Пичове,
Следващия път, когато се засиля към родното гнездо, ще ви драсна по едно писъмце да питам има ли организация, пък каквото стане. Здраве да е!

Поздрави на всички! :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d,Е46 М3
Мечтае да кара: E46 M3 Touring

Мнение от Cherenz » 30 Май 2011, 18:58

NORX написа:еми ок и аз съм фен на идеята за БМВ КЛУБ като цяло, НО не и за това да се искат някакви пари и да няма никаква полза от това за любителите. като дам 40 лева 20 отивали за София(ко правят там незнам) и 20 за русе( пък тука още по-малко незнам ко правят, защото нито ще имам отстъпки където и да било нито нещо друго).
та мисалта ми е , че аз бих дал тези пари, но да ги насочим някъде и за нещо , а не да давам някакви пари за бог да прости и никой да не ми казва къде отиват. единствената превилегия била, че на събора ще паркирам вътре...
ако някой ми каже къде отиват парите и наистина да се аргументира ще си го платя ама инъче и аз съм към "нелегалните" фенове :)

ОК,за какво искаш да ти дам отчет след като не си платил членския внос,на тези които са платили съм им дал подробно
обяснение къде и за какво сме харчили,а още повече че те са дали идеите за (знаме на клуба,шатра под която всеки се
крие дори и не членове,но никой нищо не им е казал за това!!!) А какво ще кажеш за организацията на БМВ-Събор 2009
в Русе откъде идват парите и времето на хората да го организират не знаеш ама ти хареса нали?!Аз ще ти кажа от личните им средства,а сега за 2011 мислим тези лични средства да преминат в служебни и точно тези служебни
да са парите от членския внос!! И т.н........ имам още много да пиша,но по-късно че сега нямам нерви!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 30 Май 2011, 20:36

я най добре направете форума платен :mhihi: ще се спести доста флууд :ok:

Потребител
Аватар

Мнение от Pi-pilotka » 30 Май 2011, 21:18

Предлагам тогава колегата NORX да предлага отсега нататък къде, кога и в колко часа ще бъдат сбирките, какво ще се прави, както и организиране на срещи за каране :!:
Други предложения? За? Против?
(а пък относно това, че един път сте стояли само с Емо, не искам да ти споменавам ние колко пъти сме стояли по един, двама човека, но това не е причина да сме проявили някакъв негативизъм към който и да било.Ако смяташ, че това е правилния начин-карай така ;) )

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 730D

Мнение от tigar » 30 Май 2011, 21:54

Неско, сега да ти обясня , щото вече за 2 ри път се засичаме точно по този въпрос ! Сега да обясня , ако искаш ме изслушай ако искаш не :) Ами аз имам БМВ от 2001 година , ма пък не го разбирам това каране на полигона на един завои, това по малък ентусиаст ли ме прави от теб , дал съм тази година 2000 лв само за да го вдигна от прахта това БМВ , за теб аз по малък ентусиаст ли съм? Да аз така имам разбиране , идвам с групата БМВ лафим си чоплим семки обменяме идеи и т.н но не карам , според теб аз кво съм , барбекюрист ли ? Хайде дай да запазим добрия тон и да вземе да идваш на ей такива сбирки , като барбекюта , защото точно това ни сплотява, идеята БМВ и сбирките независимо къде са ! Бъзици , бири , и хубави спомени, аз лично не съм обидил никой с нищо, защо ти не дойдеш да те опознаем ?
Сега да отговоря на колегата Норкс: Колега , аз познавам Емо от един месец, стана ми нещо като талисман и не само на мен ами и на други ! Страшно забавен човек които дойде сам в шатрата и се представи ! Ти мен познаваш ли ме кой съм ? Дойде ли да кажеш кой си какво те вълнува , дойде ли , каза ли една дума , питам те като човек ? Хайде вече стига с тия нападки поотделно ! Ела на една сбирка и кажи ей момчета хайде да се съберем да караме някъде , ами добре то това няма лошо , ама така да ми се криеш зад ника си и да нареждаш не е мн приятно ! Моля те премисли над думите си и си помисли дали не е в теб някъде вината , и тогава пак ще говорим ако искаш !
НО СЪМ СъГЛАСЕН АКО ИСКАШ ТИ ОРГАНИЗИРАЙ СБИРКИТЕ , ПЪК НИЕ ЩЕ ИДВАМЕ САМО ! СТАВА ЛИ ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NORX » 30 Май 2011, 22:41

Cherenz написа:
NORX написа:еми ок и аз съм фен на идеята за БМВ КЛУБ като цяло, НО не и за това да се искат някакви пари и да няма никаква полза от това за любителите. като дам 40 лева 20 отивали за София(ко правят там незнам) и 20 за русе( пък тука още по-малко незнам ко правят, защото нито ще имам отстъпки където и да било нито нещо друго).

ОК,за какво искаш да ти дам отчет след като не си платил членския внос,на тези които са платили съм им дал подробно
обяснение къде и за какво сме харчили,а още повече че те са дали идеите за (знаме на клуба,шатра под която всеки се
крие дори и не членове,но никой нищо не им е казал за това!!!) А какво ще кажеш за организацията на БМВ-Събор 2009
в Русе откъде идват парите и времето на хората да го организират не знаеш ама ти хареса нали?!Аз ще ти кажа от личните им средства,а сега за 2011 мислим тези лични средства да преминат в служебни и точно тези служебни
да са парите от членския внос!! И т.н........ имам още много да пиша,но по-късно че сега нямам нерви!

не съм идвал на събора 2009, но клипчетата ми харесаха :) не съм искал да критикувам никого или да нападам някой, просто казвам неща, които хората говорят помежду си ,а никой не смее да ги каже тук :) не умаловажавам това , което си направил и това което са направили всички, но ето пак се получава така, че когато си изкажа мнението всички ме нападат замислете се :)
и пак казвам - не упреквам никой, просто чуйте и другите хора
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Русе