Вън от отбора на Е39 вече
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Вън от отбора на Е39 вече
INTEGRALE написа:Сменят те... гаранционно НЕ сменят освен ако няма причина,а дискове аз смених на 180 хил и да не кажа че си бяха добре, просто сложих нови.
Само незнам как колите в гермнания са на по 200-400хил а в Бг всички си купихте на по 70-90
Че кола на 80-90 хил даже трябва да е с оригиналните гуми и задни накладки
Прав си в БГ всички са въртяни без съмнение (не че в Германия не го правят), аз лично купих моята от първия собственик като познавах колата от нова и знам че е на тези км. затова и не отидох до Германия. Никога не бих взел от нашите търговци дано на колегата е някакво изключение и е на тези КМ.
Tool - Fear Inoculum
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
евалата бобка отърва се от тоя кенеф е39 модел на 16г, ама нали нещо говореше преди че Е60 било китаиско и никога немало да си вземеш такова.. а то какво стана 
и сега ако ми кажеш че си взел Е60 без М пакет направо си за ... . . . .. .

и сега ако ми кажеш че си взел Е60 без М пакет направо си за ... . . . .. .
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Кенеф сравнение с най-новите бмв-та,но на времето това е било много луксозна кола като за годините си!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Като станат Е60-ките на по 16 г. ще ги видиме колко са здрави били
. Ама и аз си спомням, че Боби нещо недолюбваше Е60, пък ко стана..... Все пак честито и здраво търкаляне му е майката.

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Не го и крия не ми харесва Е60 отвън без М-пакет с М-пакета колата е друга
причината за която се навих да си взема такава е като ме повози един мой приятел на същото 535D
дизелова М5-ца това е истината
...

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
INTEGRALE написа:Сменят те... гаранционно НЕ сменят освен ако няма причина,а дискове аз смених на 180 хил и да не кажа че си бяха добре, просто сложих нови.xerial написа:Emooo написа:Колега километрите реални ли са? Как за 90хил са сменяни спирачни дискове? Моите на 110хил не са мръднали почти. Ако са реални значи това е колата мечта само headup дисплей-а липсва.
на 2рата инспекция се сменят още дисковететака че твойте са сменяни...
Само незнам как колите в гермнания са на по 200-400хил а в Бг всички си купихте на по 70-90
Че кола на 80-90 хил даже трябва да е с оригиналните гуми и задни накладки
колега ама ти .. сериозно ли вярваш че на 180к километра си сменил оригиналните дискове с които колата е излязла от завода ..... и къде на тежък параход като е60 видя оригинални гуми на 90к ....
Барай шишарката Минкеее ....
- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
Ами сериозно колата е купена на 12хил 2005 г и обслужвана гаранционно в дару кар , сигурно знам какво съм сменил по нея. всъшност на 50 хил смених рейка и обезшумяване на кори на вратите , бубини съм сменял , горен шарнир и май това е по гаранция
А иначе едни 17ки карат по 50-60 хил без проблем , като сложиш и зимни на толкова... кво прави сметката . Е60 не върти гуми както повечето нови коли освен ако не я накараш
А иначе едни 17ки карат по 50-60 хил без проблем , като сложиш и зимни на толкова... кво прави сметката . Е60 не върти гуми както повечето нови коли освен ако не я накараш

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Основна грешка е че се прави сравнение между БГ дилъри и Немските дилъри....разликата е непознато за човечеството разстояние! няма как да стане по инспекция да трябва да се сменят дисковете и някой понеже е тарикат и разбира повече да не ги смени... а и никой не е казал че смяната е гаранционна - заплаща се от клиента
Колкото до КМ на колите да в БГ има е46 за 5К лв но в ДЕ има за по 10к еур....така че... не вс коли са милионници.

- bobih
- младши ентусиаст
-
INTEGRALE написа:Ами сериозно колата е купена на 12хил 2005 г и обслужвана гаранционно в дару кар , сигурно знам какво съм сменил по нея. всъшност на 50 хил смених рейка и обезшумяване на кори на вратите , бубини съм сменял , горен шарнир и май това е по гаранция
WOW

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
bobih написа:INTEGRALE написа:Ами сериозно колата е купена на 12хил 2005 г и обслужвана гаранционно в дару кар , сигурно знам какво съм сменил по нея. всъшност на 50 хил смених рейка и обезшумяване на кори на вратите , бубини съм сменял , горен шарнир и май това е по гаранция
WOW![]()
На 50хил.км. си сменил рейка!!!?!!!
![]()
![]()
егати карането е било в такъв случай трябвало е да проверяваш сигурно всеки ден от вас до работата и обратно дупките дали са си на мястото...
Е60 е боклук... не се чуди. Това не е БМВ а партал....
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- bobih
- младши ентусиаст
-
LUCIFER'S написа:bobih написа:INTEGRALE написа:Ами сериозно колата е купена на 12хил 2005 г и обслужвана гаранционно в дару кар , сигурно знам какво съм сменил по нея. всъшност на 50 хил смених рейка и обезшумяване на кори на вратите , бубини съм сменял , горен шарнир и май това е по гаранция
WOW![]()
![]()
![]()
егати карането е било в такъв случай трябвало е да проверяваш сигурно всеки ден от вас до работата и обратно дупките дали са си на мястото...
Че Е39 не е боклук ли

- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
Чак пък да е боклук...много зависи от това на какъв автомобил си попаднал, как и по какви пътища си го карал. Моята съм я купувал чисто нова. В момента е на 120 хил. и досега единствените по-сериозни проблеми, които съм имал са с колекторите и изгорял ССС модула.

- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Усещате ли,че самички почнахме да си оплюваме марката!
И аз на моята Е39-ка от както я поткарах редовно всеки ден само и сменям най-различни неща оправя едно обади се друго и така,но според мен е нормално такъв дърт кораб да го болят кокалите вече
то немеца не го е галил с перце преди да го прати в автокъщата! 

И аз на моята Е39-ка от както я поткарах редовно всеки ден само и сменям най-различни неща оправя едно обади се друго и така,но според мен е нормално такъв дърт кораб да го болят кокалите вече

Последна промяна bili1 на 31 Май 2011, 16:12, променена общо 1 път
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Неее колега, не вън от отбора, а от Б група в А
пожелавам ти и в шампионска лига да се включиш някой ден
Само хубави мигове с колицата и в сервиза само за обслужване.

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
bobih написа:LUCIFER'S написа:bobih написа:INTEGRALE написа:Ами сериозно колата е купена на 12хил 2005 г и обслужвана гаранционно в дару кар , сигурно знам какво съм сменил по нея. всъшност на 50 хил смених рейка и обезшумяване на кори на вратите , бубини съм сменял , горен шарнир и май това е по гаранция
WOW![]()
![]()
![]()
Че Е39 не е боклук лимного прелича на Ауди А8 2002г. 2.5TDI няма нещо което да не се чупи и всичко тъкмо направиш и то почва отново

/// 6>4

66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5