Подменяне на диоди..
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Подменяне на диоди..
Здравейте колеги, Нов съм във форума| имам един досаден изгорял диод зад ключа (смукача) за фаровете.. и още един зад ключа за парното(за топло и студено).. Изчетох всички теми от форума и не намерих подобна.. Въпроса ми е как да стигна до досадните диоди..?! Ако може някой да ми обясни..
Благодаря предварително!!
Благодаря предварително!!
- longy
- младши ентусиаст
-
- Кара: Грозната Лети
- Детайли за колата: Чопли семки упорито
Re: Подменяне на диоди..
Тоя на ключа за фаровете се намира отгоре на ключа малко в дясно ако не се лъжа,между него и бутоба за фаровете за мъгла.Сменя се много лесно....махаш кората под волана,после е добре да се наведеш и да погледнеш отдолу щом ти е за пръв път,че на пипане да не откъснеш някой кабеляк
,ще видиш кабелчета да лизат на въпросното място до ключа.Фасунгата излиза с леко дърпане,лампичката вътре по същият начин.Дригата лампа на врътката за топло и студено и при мен беше изгоряла,дълго се дупих отдолу накрая изкарах СД-то(или касетофон ако имаш) и после лесно ще я видиш тя си влиза отзад до врътката
Надявам се да съм ти полезен 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
малко трябва да поразглобиш...то малко ще стане кат оня мускул преди години дет му беше паднала крушката на фара вътре и пита,как да я извади
и на тея "доиди" им викат крушки...

и на тея "доиди" им викат крушки...

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Dafy
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 coupe IS
- Мечтае да кара: Мойта си Е30-ка !
- Детайли за колата: черно e30 купе IS на газ
абе незнам крушки ... че те зреят на есен ...
ама Лампи им се казва със сигурност
не търси по форума, ами си вземи едно фенерче и наведи се и разгледай нагоре
за ключа на фаровете сваляш кората под волана/ако има такава/ и с фенерче гледаш нагоре към ключа ще видиш фасунга с 2 кабелни обувки в нея - дърпаш леко и излиза, после обратно/
на парното са 2 лампи - едната е откъм Касетофона в ляво, другата е откъм копчето за вентилатора на парното отдоло /нея съм я сменял без да разглобявам - става/
Лампите са без цокъл ... стъкло с крачета
ама Лампи им се казва със сигурност

не търси по форума, ами си вземи едно фенерче и наведи се и разгледай нагоре

за ключа на фаровете сваляш кората под волана/ако има такава/ и с фенерче гледаш нагоре към ключа ще видиш фасунга с 2 кабелни обувки в нея - дърпаш леко и излиза, после обратно/
на парното са 2 лампи - едната е откъм Касетофона в ляво, другата е откъм копчето за вентилатора на парното отдоло /нея съм я сменял без да разглобявам - става/
Лампите са без цокъл ... стъкло с крачета
Последна промяна Dafy на 28 Май 2011, 10:46, променена общо 1 път

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
за фаровете, сваляш кората под волана, бъркаш там и ще го набараш, може и ключа да свалиш ама няма смисъл.
за парното, като бръкнеш над пепелника пак може да пипнеш някоя крушка, ама зависи коя ти е изгорялата ..
за парното, като бръкнеш над пепелника пак може да пипнеш някоя крушка, ама зависи коя ти е изгорялата ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
изгоряла му е лявата ,нея неможе да бръкне откъм пепелника,най-лесно си извади ЦД-то ли е там кастофон ли е квото е и ще ти извади очите ламбата.тя е от горна страна на врътката точно под грамофона 

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
те колегите са ти казали къде са, аз освен да ти кажа че е 40-50 ст едната

- OZZI_86
- Потребител
-
- Кара: Е 30
- Мечтае да кара: Е30
този дето е за парното се бърка през дупката на касетофоно ще напипаш две кабелчета в областа зад врътката и дърпаш,другия-махаш кората и напипваш пак двете кабелчета-те са по тънки и ще ги усетиш,ловиш и дърпаш смело-едното кабелче е запоено(на всичките) сменяш ламбетата и си ти си! успех.
8 мнения
• Страница 1 от 1