кажете ми....
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
кажете ми....
забелязах, че според вас е46 320д има проблем с шарнири и дебитомер, има ли още някои неща за които да знам. В общи линии кои са му недостатъците... има ли такива?
Re: кажете ми....
хихихих видях поне 10-ина такива въпроси...., но се зачетох и разбрах доста, за което благодаря на всички....
обаче нека преформулирам въпроса си...: като си взема 320d ще се поузоря, пък не знам кво ще правя с поддръжката после, та заслужава ли си или ще ми е трудно с поддръжката? а толкоз ми е мерак....
обаче нека преформулирам въпроса си...: като си взема 320d ще се поузоря, пък не знам кво ще правя с поддръжката после, та заслужава ли си или ще ми е трудно с поддръжката? а толкоз ми е мерак....

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Щом щесе узориш с подръжката на 320д що неси вземеш 318и.
1.Цената на бензиновите модели е по ниска.
2.Подръжката един М43 е доста по евтина от подръжката на М47
1.Цената на бензиновите модели е по ниска.
2.Подръжката един М43 е доста по евтина от подръжката на М47

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
благодарности за инфото. А че ще го ръчкам е ясно... (the ultimate driving experience). Като цяло обаче съм останал с впечатлението, че комън рейла има голям допуск за подобен вид ексцесии и все си мисля че би ми допаднала като мотор, въпреки че ми е мноо трудно да се науча да карам дизел, а Е46 е невероятна 

Имам незная какъв точно е малък или голям проблем с моята Е46 320D,
много рядко,но ми се случвало когато натискам педала на спирачките без причина да ми се включва ABS и то при ниска скорост 20-30 км/ч,
а пътя е сух, няма прах или лед?!?! Спирам си без проблем и при ниски и високи скорости, но когато ми се влючи ABSа на 10на км скорост и вземе да ми тресе и връща педалът така ме ВБЕСЯВА че ми идва да искарам една бухалха и да начупя цялото BMW! :-(
Шибана работа, ще кажете : ходи брато на сервиз......, ОК , но малко съм кът със свободното време а и нашите педали в сервиза на BMW в Бургас, ти казват като отидеш: ами....мнооо коли имаме ся остави я тука и ела утре да пази ред!!! И като отидеш на другия ден пак същото и какво........???? От 2 коли които имам на нито една с таксита бръбча напред назад и ми писва, вземам си я и продължавам да я джиткам така, докато се пребия някой ден. Както и да е. :-(
Ако някои може да даде съвет, благодаря предварително на всички !
много рядко,но ми се случвало когато натискам педала на спирачките без причина да ми се включва ABS и то при ниска скорост 20-30 км/ч,
а пътя е сух, няма прах или лед?!?! Спирам си без проблем и при ниски и високи скорости, но когато ми се влючи ABSа на 10на км скорост и вземе да ми тресе и връща педалът така ме ВБЕСЯВА че ми идва да искарам една бухалха и да начупя цялото BMW! :-(
Шибана работа, ще кажете : ходи брато на сервиз......, ОК , но малко съм кът със свободното време а и нашите педали в сервиза на BMW в Бургас, ти казват като отидеш: ами....мнооо коли имаме ся остави я тука и ела утре да пази ред!!! И като отидеш на другия ден пак същото и какво........???? От 2 коли които имам на нито една с таксита бръбча напред назад и ми писва, вземам си я и продължавам да я джиткам така, докато се пребия някой ден. Както и да е. :-(
Ако някои може да даде съвет, благодаря предварително на всички !
BMW is THE BEST car !!!
Съмнявам се да имаш проблем
с АБС-а! Често ми се случва на
"равните" български пътища съвсем леко
да подскочи някое колело на малка
бабуна и оттам АБС да реагира.
Другия вариант е да караш с летни
гуми които са с по-твърда смес и с
оглед на времето в момента 12-13 градуса
според мен е нормално!
това ми идва на акъла в момента

с АБС-а! Често ми се случва на
"равните" български пътища съвсем леко
да подскочи някое колело на малка
бабуна и оттам АБС да реагира.
Другия вариант е да караш с летни
гуми които са с по-твърда смес и с
оглед на времето в момента 12-13 градуса
според мен е нормално!
това ми идва на акъла в момента

shenko написа:а и сега се сетих, мисля че през лятото абс-то много не е полезен така че мисля да махна бишончето да не ми вибрира педала под кракъ
Това е най-голямата глупост, която можеш да направиш

да го коментирам...просто не си вкарвай таралеж в гащите и не прилагай това "иновационно" решение!

Driver's Racing Team
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
lowdriver написа:shenko написа:а и сега се сетих, мисля че през лятото абс-то много не е полезен така че мисля да махна бишончето да не ми вибрира педала под кракъ
Това е най-голямата глупост, която можеш да направишПък твърдението за АБС-а въобще няма
да го коментирам...просто не си вкарвай таралеж в гащите и не прилагай това "иновационно" решение!
абсолютно съгласен

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2