Смяна на диодите..
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на диодите..
Здравейте колеги, Нов съм във форума..| имам два изгорели диода.. единия е зад ключа(смукача) за фаровете,а другия е зад врътката(ключа) за парното(топло и студено).. Проблема е че незнам как да стигна до досадните диоди..
Ако може някой да ми обясни по-подробно или да качи снимки как се свалят пласмасите щото ме е страх да напъвам за да не строша нещо..
Благодаря ви предварително!

Благодаря ви предварително!

- Morricone
- Потребител
-
- Кара: '93 E30 Convertible
- Мечтае да кара: E31 ALPINA B12
Re: Смяна на диодите..
Дилян Пенчев написа:1. Сваляте касетофона и копчетата над него, под копчетата има две рапидки които се развиват, долу плъзгачите за парното и врътките за температурата и вентилатора се издърпват, пластмасата която е под плъзгачите се вади внимателно и под нея има 4 рапидки, отдолу където е нишата за предмети под пепелника в двата края има по една рапидка и те се развиват, издърпва се централния панел
Мързи ме да ти го напиша за това ето ... а за ключа на фаровете нямам идея

ПП. Сетих се че имам снимки точно на свалена конзола ето

Последна промяна Morricone на 22 Май 2011, 20:04, променена общо 1 път
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
не са диоди а крушки по 1.2W ,
свали кората под волана и от там ще смениш тази на ключа на фаровете,пробвай да стигнеш и тази другата ,но май няма да можеш.Ако не махни си касетофона и ще я видиш намира се горе вдясно на врътката за топло студено
аааа колегата по горе малко те е засилил,тва на Пенчев е за нещо друго ,просто ням асмисъл да сваляш целия панел за крушка
свали кората под волана и от там ще смениш тази на ключа на фаровете,пробвай да стигнеш и тази другата ,но май няма да можеш.Ако не махни си касетофона и ще я видиш намира се горе вдясно на врътката за топло студено
аааа колегата по горе малко те е засилил,тва на Пенчев е за нещо друго ,просто ням асмисъл да сваляш целия панел за крушка

- Morricone
- Потребител
-
- Кара: '93 E30 Convertible
- Мечтае да кара: E31 ALPINA B12
GEORGIEV написа:аааа колегата по горе малко те е засилил,тва на Пенчев е за нещо друго ,просто ням асмисъл да сваляш целия панел за крушка
Чак пък да съм го засилил за 2 мин се сваля ... ако не знаеш как малко по-дълго .. да види ко има там може да му стане интересно

Ще опитам.. за ключа за фаровете разбрах.. но за оная другата малко ще се помъча да я сваля..
Благодаря се пак!
Благодаря се пак!

5 мнения
• Страница 1 от 1