BMW X5 сервиз в София?
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
BMW X5 сервиз в София?
Здравейте, колеги.
Предстои ми покупка на едно италианско X5 4.6IS с газов инжекцион и сервизна книжка. Интересува ме къде в София да я занесем за ПЪЛЕН и подробен преглед - където ще могат да ми кажаш има ли някакви проблеми и магии правени по джипката, и най-вече скоростната кутия в какво състояние е.
Давайте направо координати и телефон, тъй като не съм от София и ще пращам роднини от София за огледа.
Моля за бърз отговор, тъй като джипа пристига в автокъщата утре - в понеделник.
Благодаря ви предварително.
Предстои ми покупка на едно италианско X5 4.6IS с газов инжекцион и сервизна книжка. Интересува ме къде в София да я занесем за ПЪЛЕН и подробен преглед - където ще могат да ми кажаш има ли някакви проблеми и магии правени по джипката, и най-вече скоростната кутия в какво състояние е.
Давайте направо координати и телефон, тъй като не съм от София и ще пращам роднини от София за огледа.
Моля за бърз отговор, тъй като джипа пристига в автокъщата утре - в понеделник.
Благодаря ви предварително.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: BMW X5 сервиз в София?
Най-точна информация смятам, че ще получиш след обстоен преглед в Камор. Цената по спомен е 70-80 лева, но на фона на цялата инвестиция е символична.

Правилно, по-големи некадърници от камор няма.
Георги христов не прави разлика между М-кова и обикновена броня боядисана в цвета на купето но диагностика ше ти направи, ВЕРВАЙ МИ
Ако е магерено по компютъра как си требва дори БМВ не могат да ти кажат истината за таа кола
Моя ЛИЧЕН съвет е - не се занимавай с нашите ,,официални,, дилъри и вносители от италия.
Иди до Германия и си я купи сам но от германец
Не е толкова сложно колкото си мислиш
Георги христов не прави разлика между М-кова и обикновена броня боядисана в цвета на купето но диагностика ше ти направи, ВЕРВАЙ МИ

Ако е магерено по компютъра как си требва дори БМВ не могат да ти кажат истината за таа кола
Моя ЛИЧЕН съвет е - не се занимавай с нашите ,,официални,, дилъри и вносители от италия.
Иди до Германия и си я купи сам но от германец
Не е толкова сложно колкото си мислиш
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Абе той и скисата си купи кола от Германия, ама нали видяхте какво се оказа. При колите на старо никога нямаш гаранция какво е преживяла преди това. Въпрос на късмет е.

В крайна сметка освен Камор има ли друг читав сервиз, който ще ми свърши работа?
horrorman написа:В крайна сметка освен Камор има ли друг читав сервиз, който ще ми свърши работа?
Overdrive, Дару, аз лично съм доволен от сервиза на Ботевградско шосе зад Маргел
Покрай камор минавам всеки ден сутрин и вечер но след изтичането на гаранцията не стъпвам при тия некадърници
Христов беше чирак при Виячки в балкан стар - кога научи мерцедесите че успя и бмв-тата да изучи че и шеф на сервиза го направиха. То затва кат изтече гаранцията хората бегат с писъци от балкан стар и камор и повече не стъпват
6 мнения
• Страница 1 от 1