От къде зареждате нафта....

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525tds

re

Мнение от bera » 28 Авг 2009, 20:25

LUCIFER'S написа:От един каран на един тръбопровод близо до Бургас .... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Къде го?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Re: re

Мнение от zlobicar » 28 Авг 2009, 23:11

bera написа:
LUCIFER'S написа:От един каран на един тръбопровод близо до Бургас .... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Къде го?!
Е те ги хванаха вече не четете ли вестници :D
обичам BMW

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
Мечтае да кара: по път без дупки

Re: От къде зареждате нафта....

Мнение от alchohol » 18 Май 2011, 19:50

Преди сипвах от различни бензиностанции, след което минах на Ромпетрол и останах много доволен. Но по стечение на обстоятелствата последния месец заложих на Петрол. Малко по-твърдо работи двигателя, припушва, ама все пак става. И това до миналата седмица, когато заредих отново там. Още при тръгването от бензиностанцията ми направи впечатление, че мощността на колата не е както преди. Ама какво да се прави, казах си-поредното менте. Ама няма как, трябваше да я издухам тая нафта и в понеделник тръгвам аз да запаля-трудна работа, вчера пак така, а днес беше кошмар направо. Едвам я запалих сутринта и после газ на Ромпетрол-а. Фраснах 20 литра и там престоя 5 мин изгасена и едвам я запалих пак. Изкарах я на булеварда за към нас и като я изръчках душманската, такива облаци се завихриха, добре че нямаше природозащитници наблизо :mhihi:. След около 1км всичко се изчисти и колата направо започна да работи коренно различно. После пак я изкарвах да я поизръчкам, няма облаци зад нея дори и при сериозно натискане. Повече съм казал, че няма да сипя на Петрол, егати и измамниците. Те и Ромпетрол може да не са слънце, но щом нафтата им успя да оправи 20-те литра боза в резервоара, значи става за каране.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка :driving: :driving: :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Го на Ракйя
Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA

Мнение от em1l » 18 Май 2011, 20:07

КАК ГИ ВАДИТЕ ТИЯ ТЕМИ ОТ 2009-та :bowdown: :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от caningam » 18 Май 2011, 20:12

Аз досега само на ОМВ сипвах но от скоро започнах на Ром пертол и съм много доволен.
А според мен в самите вериги нафтата е различна . Примерно ОМВ в София и в Монтана.. разликата е огромна.

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
Мечтае да кара: по път без дупки

Мнение от alchohol » 19 Май 2011, 20:56

caningam написа:Аз досега само на ОМВ сипвах но от скоро започнах на Ром пертол и съм много доволен.
А според мен в самите вериги нафтата е различна . Примерно ОМВ в София и в Монтана.. разликата е огромна.

Ох, колега ти ме успокои, че не само аз мисля така. Като разправям на един приятел, че нафтата им е добра и колата работи по-тихо, той ми вика, че били измислени, а в същото време не е сипвал никога там. А и разхода ми падна значително-на дълго с около половин литър някъде.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка :driving: :driving: :driving:

Предишна

Назад към E39