Как купувате БМВ-тата? (или други коли)
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Selqatin написа:blqsu4ko написа:Понеже кола нямам и нямам и години ше кажа за колело или за кънки/блейдове:
За колело например обикновено го виждам от снимка,оговарям се като първо правя справка с написания модел на снимката гледам го нов после питам за амортисйори и обтегач и т.н. колко време е карано каъв стил и т.н. абе запознавам се то си личи дали лъже...Никога няма да си купя нещо изведнъж колкото и да го искам точно защото го искам и цената е на прага на парите които имам и не мога да го ремонтирам и т.н.
абе ти си мнооо злееее![]()
![]()
![]()
![]()
Mерси

Live it like you Love it
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Май всичките ги купувам само защото ми харесват макар и да нямам нужда от тях. затова съм събрал 8-коли 

0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
всички знаете, че се купува със сърце. но винаги е добре когато и разума се намеси. ( ати вече пати от подобна покупка със сърце, не с разум и не само той ) макар че ясно се вижда кое мнение в анкетата е печелившо;)

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Ми като я видя колата знам че е мойта кола преди да съм се качил в нея!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Engi написа:всички знаете, че се купува със сърце. но винаги е добре когато и разума се намеси. ( ати вече пати от подобна покупка със сърце, не с разум и не само той ) макар че ясно се вижда кое мнение в анкетата е печелившо;)
От това, което казваш следва, че се купува или с разум или с пари.

Нека оставим малко място и за "нещо нетипично"

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Engi написа:всички знаете, че се купува със сърце. но винаги е добре когато и разума се намеси. ( ати вече пати от подобна покупка със сърце, не с разум и не само той ) макар че ясно се вижда кое мнение в анкетата е печелившо;)
И продължава да пати, ама какво да се прави - Любов

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Преди покупката на всяка следваща кола си казвам: "- Сега, спокойно, адекватно и с мислене трябва да се действа...". Да де, ама в момента, в който я видя, още повече съм се настроил психически, ако си я харесам... колкото и да ме убеждават (дори продавача), че има купища забележки... абе, взимам я:-) Ясно ми е, че после си има работа и разходи, ама... то това си е част от удоволствието:-) Независимо от всичко, досега не съм съжалявал.
Първата ми кола беше VW "Костенурка", имах и един 123 200Д, всичко останало е било BMW:-)
Първата ми кола беше VW "Костенурка", имах и един 123 200Д, всичко останало е било BMW:-)
"...едните философи смятат, че животът в основата си е прост, но се подчинява на сложни закони, другите, твърдят, че в основата си животът е сложен и се подчинява на прости закони, от трета страна идвам аз и твърдя, че животът в основата си е смахнат и пиенето никога не стига..."
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
маи като гледам не сам единствениа които на чист касмет и случаино се е качил на баварката си
Та отивам си ас при един приател в автокъщата му,гледам и тя ма гледа
разбрахме се от пръв поглед.нито прегледи сам минавал нищо.... и да чукна на дърво нищо по сериозно до сега
СИЧКО Е НА КЪСМЕТ

Та отивам си ас при един приател в автокъщата му,гледам и тя ма гледа

СИЧКО Е НА КЪСМЕТ

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Седя си аз значи на една бензиностанция и гледам един познат джамбазин да спира с 'мойта баварка',лъскава,наточена,току що я докарал за жена си.Голямо пазарене беше-това преди 5 години.Аз и другите коли така си купувам-те идват при мен 

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3