Питане за виско за е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Re: Питане за виско за е39
И аз си бях взел виско на Хела с 1г гаранция, както писа колегата по- горе. Изкара ми точно година и половина и сдаде багажа. Сега си карам със старото виско, с което си купих колата (behr) и за сега е чук- пее под капака
.

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
doomy525 написа: Доколкото се сещам цената беше около 300лв
Аз за около 300лв. го взех,моето от "Дару" с 2 години гаранция- Behr
Nikolay86 написа:doomy525 написа: Доколкото се сещам цената беше около 300лв
Аз за около 300лв. го взех,моето от "Дару" с 2 години гаранция- Behr
Старото ми беше Behr (на жълтата пластмаса пише BEHR и серийният номер, но се скапа и реших да заложа на HELLA тоя път

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Behr-a в Дару си е пара, обаче дават гаранция и знаеш какво купуваш. Аз лично като го сменям пак виското няма да правя компромиси, че става мазало............. А иначе Sachs има и по 130- 150лв, един проятел си сложи такова и е ок за сега. Вискота има и за под 100лв- някакви куче марки, ама сигурно казват здрасти през капака на 2рия ден
.

- kamendc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X1 E84 25xd; E60 525d LCI Auto
е аз съм с MEYLE немско уж било, 100 лева е новичко в кутийка със стикерче. от един колега във форума.
над година кара засега без проблеми. е, не очаквам да кара 12 години на колкото беше оригиналното, ама то и няма да я карам колата толкова.
иначе да е постоянно зацепено е концепция от москвич. на някои коли е ел. моторче на перката, на някои е с виско-съединител, но не се сещам модерна кола, на която постоянно да се върти перката.
на по-новите БМВ-та дори водната помпа е електрическа с моторче - явно идеята да не се върти нещо, когато няма нужда от него, наистина помага за икономия.
над година кара засега без проблеми. е, не очаквам да кара 12 години на колкото беше оригиналното, ама то и няма да я карам колата толкова.
иначе да е постоянно зацепено е концепция от москвич. на някои коли е ел. моторче на перката, на някои е с виско-съединител, но не се сещам модерна кола, на която постоянно да се върти перката.
на по-новите БМВ-та дори водната помпа е електрическа с моторче - явно идеята да не се върти нещо, когато няма нужда от него, наистина помага за икономия.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2