Относно случея на Скиса и чакания отговор

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: Относно случея на Скиса и чакания отговор

Мнение от LiTtLeRoCk » 13 Май 2011, 19:22

Maverick_VS написа:
Eliana написа: Аз също съм имала разправии с колеги от форума и съм получавала доста вулгарни обиди на ЛС. Не съм си позволявала да се занимавам да пускам теми или да занимавам с това администрацията.. Не съм се занимавала, защото съм наясно, че в състояние на афект всеки може да каже или да направи изключителни грешки. Случая на Иво е, че той е администратор и понеже свети в червено не му е позволено да се държи по този начин.. Защо да няма право? Той да не е робот или какво??? Не е човек и не може да си изпуска нервите? Какво е значението дали е администратор или човек, който се е регистрирал вчера примерно? Колко от вас са се карали помежду си на ЛС и колко заради тези постъпки са получавали БАН?

Така би трябвало да бъде, но сигурна ли си, че е така наистина :roll: . Дали аз утре като ме издразни Войков, примерно, с някое свое мнение и аз му пусна подобно ЛС, няма да си получа съответната порция банани на килограм :winky:

Аз съм сигурен,че ще получиш почивка,но не и БАН.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 13 Май 2011, 19:51

LiTtLeRoCk написа:Аз съм сигурен,че ще получиш почивка,но не и БАН.

което си е точно БАН за определено време... надали ще питаш отде знам :winky:

Относно това "Какво е значението дали е администратор или човек, който се е регистрирал вчера примерно?"... не трябва да е важно- в крайна сметка си няк'ъв юзър с допълнителни права... само дето определено има значение- мога да изровя из форума не 1 и 2 нарушения от зелени и още по-зелени, но кой ли му дреме... в крайна сметка това е ЧАСТЕН форум- проблема със спазването на правилата от разни юзъри НЕ е мой проблем, аз гледам да спазвам колкото мога... е, не винаги успявам, но както аз понасям наказания така трябва и ВСИЧКИ да ги понасят без значение мод, админ, член 1-во, 2-ро или 32-ро ниво, ако ще и член на УС на клуба да е... да, ама не винаги е така...

Ако си търсите повод да ми дадете "почивка" само кажете- ще ви дам, нека с чиста съвест да ме накажете...
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Май 2011, 20:12

а бе престани па ти с тоя форум ! има си име човека ,дето е негов, но и мой да беше е се тая! пет хиляди пъти ви написах, че не е мой и пет хиляди пъти написах ,че няма значение дали е мой! форума е спамерски, в него спамят хора ,които имат БМВта и не само! не виждам кво общо има некъв форум, в който пиша с това ,което стана! и казах, че ЛСто се вижда кога е отворено и тва може да се види! и е отворено след събора по причината ,която написах-да не се дразня от простотии! и аз се вбесявам, ма не обиждам никой , а си излагам мнението! и като не искаш да изтръгваш с мъчения признания да бехте оставили темата да я видат всички и да решат кой е прав и кой е крив, ма не...! тва е тайна! много е секретно ,па са :"що някой не казал".
като неква плоча без край е тая глупост....

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 13 Май 2011, 20:18

А беееееееееееееееее :censored: ,той и да е твой,няма да си признаеш,щото да си член на клуба,да имаш някакви амбиции за УС и,да имаш алтернативен БМВ форум,не се връзват нещата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 13 Май 2011, 20:25

Защо изобщо се намесва дрyг форyм с дадената ситyация? :dunno:
Темата се превръща в пълна пародия, сеир да става! :clap:

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 13 Май 2011, 20:30

То пък нали и другото е един форум - пишат 5 човека на кръст в една тема, озаглавена "Спам" :mhihi:

Аватар

Мнение от ms » 13 Май 2011, 20:33

преко сили 7 човека :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 13 Май 2011, 21:40

Я дайте да го видим тоя форум, дето на толкова хора е като трън в петата, и мен ме интересува с какво толкова, и чии интереси накърнява.
only rear wheel drive

Аватар

Мнение от ms » 13 Май 2011, 21:49

надявай се да ти каже някой- директно ще си отнесе доживотна "почивка" :mhihi:

извинете за офтопика, ама...
интересни сте (тези с цветните никове)- един път казвате "Като не ви харесва- направете си форум", а после "що сте си направили" ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 13 Май 2011, 21:58

Ти сериозно ли, телефона ми е 0898547113, Николай, може с СМС да ми дадете линка :D , заинтригувахте ме сериозно, не разбирам как някой може да налага на някого в колко и какви форуми да пише :banghead: :banghead: :banghead:
only rear wheel drive

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 13 Май 2011, 22:29

Колеги, отивате в много далечна посока от идеята на темата с тия трети форуми, кой к'во налагал, кой к'во не налагал :confused: . И наистина не е правилно да се дава линк тук към други места - просто това е реклама най-малкото и не е според правилата :winky:. Друг е въпросът, че както казах онова не е форум :mhihi: , но все пак не е правилно да се пускат линкове и въобще не става въпрос за световни конспирации :winky: .

То и темата май е за ключ - след като има наказания и извинения вече :confused: .

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 13 Май 2011, 22:33

А къде са извиненията? Аз не ги виждам....
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 13 Май 2011, 22:36

Zagy написа:А къде са извиненията? Аз не ги виждам....

:shock: Що трябва ти да ги виждаш - теб нещо ли са те засегнали?! :shock: Наказанието го виждаш, нали :winky: ?! Така че дори да няма извинения, има последствия и е безсмислено повече да дъвчем тук. И между другото от тук нататък вече си е заяждане на дребно и ненужни провокации, ако някой друг освен Скиса пише :winky:
Последна промяна Maverick_VS на 13 Май 2011, 22:46, променена общо 1 път

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 13 Май 2011, 22:45

Никой в тоя форум не ме е засегнал с нищо лично мен. Не е заяждане от моя страна. Просто бяха казали, че ще се обяви становище - за това питам.
Si non confectus, non reficiat.

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 13 Май 2011, 23:07

LiTtLeRoCk написа:Бе и аз си мисля,че Скиса си има форум,който е негов,но не мога да го докажа,както той не може да докаже,кой му е осрал колата.

Аз пък мисля, че скисата си нема форум. Даже не си го мисля, ми направо го знам. Че дори и мога да го докажа :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума