Некоректен сервиз - Пазарджик
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Некоректен сервиз - Пазарджик
Здравейте,
Имам сериозен проблем и ще съм благодарен на всеки който може да ми даде съвет как да процедирам.
Преди 3 дни си оставих колата в доверен сервиз на Армеец за пребоядисване на предна и задна броня. Днес получавам обаждане, че двата средни датчика на парктроника не работели. Абсолютно съм убеден в некдаърни/злонамерени деиствия в този сервиз, при положение, че парктроника си работеше перфектно преди да им я оставя. Моля всеки, които е имал подобни премеждия да сподели по какъв начин е решил проблема. Готов съм да дам 6000 лв за съдилища, но няма да дам 600лв за датчици, които си работеха перфектно.
Благодаря Ви
Имам сериозен проблем и ще съм благодарен на всеки който може да ми даде съвет как да процедирам.
Преди 3 дни си оставих колата в доверен сервиз на Армеец за пребоядисване на предна и задна броня. Днес получавам обаждане, че двата средни датчика на парктроника не работели. Абсолютно съм убеден в некдаърни/злонамерени деиствия в този сервиз, при положение, че парктроника си работеше перфектно преди да им я оставя. Моля всеки, които е имал подобни премеждия да сподели по какъв начин е решил проблема. Готов съм да дам 6000 лв за съдилища, но няма да дам 600лв за датчици, които си работеха перфектно.
Благодаря Ви
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Re: Некоректен сервиз - Пазарджик
нямам какво да кажа по темата, освен да си искаш датчиците в оригиналното състояние и цвят
но можеш да пробваш и в този раздел, където може да получиш повече отговори:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=10

но можеш да пробваш и в този раздел, където може да получиш повече отговори:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=10
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
Re: Некоректен сервиз - Пазарджик
вероятно при демонтажа/монтажа е станало нещо.
може да е елементарно - прекъснат кабел или проблем с някоя букса, например.
какво точно не им работи?
може да е елементарно - прекъснат кабел или проблем с някоя букса, например.
какво точно не им работи?
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ