Питане за ъпгрейд на е39 мк3
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWDream
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW F01 740d xDrive
Питане за ъпгрейд на е39 мк3
Привет!Преди малко си свалих и ъпдейтнах версията на навигацията .Новата версия е V27.
Всичко се инсталира и като приключи се ресна и ми показа да сложа диск с cd key или V17.
След малко се стартира и шрифта е по-голям и по "първобитен" и няма GPS-Navigation в менюто.
Ако е за диск със CD Key от къде мога да го намеря?Възможно ли е проблема да ми е като в тази тема...
viewtopic.php?f=35&t=206929
Ето какво ми е менюто сега...

Евентуално как да си го върна към V17,ако това е единственото решение.
Мерси предварително!
Всичко се инсталира и като приключи се ресна и ми показа да сложа диск с cd key или V17.
След малко се стартира и шрифта е по-голям и по "първобитен" и няма GPS-Navigation в менюто.
Ако е за диск със CD Key от къде мога да го намеря?Възможно ли е проблема да ми е като в тази тема...
viewtopic.php?f=35&t=206929
Ето какво ми е менюто сега...

Евентуално как да си го върна към V17,ако това е единственото решение.
Мерси предварително!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Питане за ъпгрейд на е39 мк3
Версията която си сложил е доооста стара. Търси си версия .29 или там някъде. Внимавай как записваш цд-то със софтуера, трябва да е MODE2 иначе ще имаш главоболия със МК3-ката.
- BMWDream
- кандидат ентусиаст
-
spacepl написа:Версията която си сложил е доооста стара. Търси си версия .29 или там някъде. Внимавай как записваш цд-то със софтуера, трябва да е MODE2 иначе ще имаш главоболия със МК3-ката.
Как да го направя MODE2?Сега тръгнах да качвам в32.Качи се,пак стана така с големия шрифт менюто и не мога да извадя диска от цд-то? Някакви идей

- BMWDream
- кандидат ентусиаст
-
Оправих се,качи v29, и по-ниски версий...Все ми показва след инсталацията да сложа key cd or version 17?
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
BMWDream написа:Оправих се,качи v29, и по-ниски версий...Все ми показва след инсталацията да сложа key cd or version 17?
http://www.xoutpost.com/electronics/nav ... 17-cd.html това трябва да свърши работа.
- BMWDream
- кандидат ентусиаст
-
NAPSTERS написа:BMWDream написа:Оправих се,качи v29, и по-ниски версий...Все ми показва след инсталацията да сложа key cd or version 17?
http://www.xoutpost.com/electronics/nav ... 17-cd.html това трябва да свърши работа.
Стана,благодаря много!
Само ме интересува нещо...
На v17 си ми излизаха траковете от песните,а под тях борд компютъра.Сега като качих v29 или само трака ми показва или само борда като го пусна :S
- BMWDream
- кандидат ентусиаст
-
Опитах се да кача v32.Като сложа диска,на екрана ми показва "Loading software" или нещо от сорта и след няколко секунди става черен екрана.Чакал съм го,но няма резултат.Също така не иска да ми изкара диска.Трябва да държа копчето за изхвърляне около минута.Като върна ключа и пак дам на 1-во положение менюто ми става като от първия ми пост.След това като сложа диска с v29 тръгва да се ъпдейтва,но дори не инсталира нищо...След няколко секунди е готово и пак съм си с v29.
Има ли някакъв чалъм за v32.Пробвах да я свалям от няколко различни места,но резултата е един и същ...
Има ли някакъв чалъм за v32.Пробвах да я свалям от няколко различни места,но резултата е един и същ...
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Няма смисъл от версия 32 на МК3, за него реално последната нова версия на софта (62 или 63) беше някъде във версия 23 или 24 на ъпдейт дисковете.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Абсолютно няма смисъл да се прави ъпдейт на МК3 с по-висока версия от V22. Тя е последния SW3-1/63 за този комп. Всички следващи са за МК4, NAVI01/03 и тъй като те не изискват запис на дисковете в Mode2 има голяма вероятност да си намерил имидж в Mode1, от където идва и изчезването на навигацията от монитора ти. Върни си последния софтуер, който ти е вървял и ако е V22 или по-късен, повече не я мъчи
.

- donvitoff
- Потребител
-
- Кара: BMW 525d
BMWDream написа:spacepl написа:Версията която си сложил е доооста стара. Търси си версия .29 или там някъде. Внимавай как записваш цд-то със софтуера, трябва да е MODE2 иначе ще имаш главоболия със МК3-ката.
Как да го направя MODE2?Сега тръгнах да качвам в32.Качи се,пак стана така с големия шрифт менюто и не мога да извадя диска от цд-то? Някакви идей
Колега, как извади CD-то? Аз имам същия проблем след абсолютно същата процедура

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Първо си извади компютъра от стойката и го разкачи от кабелите. Сядаш на една маса и се въоръжаваш с търпение и спокойствие
. CD-то се вади като отстраниш горния капак на компютъра и с малък торкс откачиш моторчето, което изкарва диска. След това с малка отвертка започваш да въртиш зъбното колело под моторчето в посока на часовниковата стрелка. Малко по малко диска започва да се показва и леко го издърпваш. Ето тук можеш да видиш и малко снимки.

11 мнения
• Страница 1 от 1