Покупка на Е 39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Покупка на Е 39
Здравейте колеги,
Извинявам се ако не е тук темата ми..
решил съм да си купя ''ново'' БМВ /дизел/ и се колебая още между Е 39 и Е 46
Бих помолил за съвет кой модел е за предпочитане и от кой ще остана по доволен
Така на пръв поглед в mobile.bg харесах това
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
дайте мнения за цената и какво да гледам основно?
Благодаря предварително
Извинявам се ако не е тук темата ми..
решил съм да си купя ''ново'' БМВ /дизел/ и се колебая още между Е 39 и Е 46

Бих помолил за съвет кой модел е за предпочитане и от кой ще остана по доволен

Така на пръв поглед в mobile.bg харесах това
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
дайте мнения за цената и какво да гледам основно?
Благодаря предварително

- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
Re: Покупка на Е 39
viewtopic.php?f=7&t=140231 тази тема прочети хубаво ,там са събрани болежките на тдс-а 

6>4
Ако попаднеш на читава Е39 и на читава Е46, ще си по доволен от Е39 на 100% съм убеден в това. Друг е въпроса дали ще намериш читава. Точно тази която си показал, малко ефтина ми се вижда... което по своему значи, че после ще изелзе по скъпа. 

sisk0 написа:Ако попаднеш на читава Е39 и на читава Е46, ще си по доволен от Е39 на 100% съм убеден в това. Друг е въпроса дали ще намериш читава. Точно тази която си показал, малко ефтина ми се вижда... което по своему значи, че после ще изелзе по скъпа.
Глупости "Евтина",евтини са вече по 3-3500 лева,не говорете глупости.
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
правилно не е евтина щото доста им паднаха цените тази на снимките изглежда добре трябва да се види на живо и дасе огледа иначе аз съм фен на е39 повече ми допада от е46
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Купи си кола според бюджета, нуждите и предпочитания за модел. В този ред.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Отиваш в някоя застрахователна компания като им кажеш, че искаш информация за каско.....ще те питат за информация за колата, там вече казваш инфото на автомобила от обявата и те ще ти дадът цена по шваке за базов модел. От там нататък ако автомобила който си си харесал има повече екстри от базовия, цената съответно расте нагоре. Тия приказки от сорта "те паднаха цените","тая кола е на 15 години" и тн са несериозни и нефактически. Всичко това което ти го казвам е при равни други условия, а именно колата да е в перфектно състояние.
П.П Преди малко проверих по шваке цената на E39 525TDS 98 година (каквато е моята) и цената й е 6000 лв за базовия модел (без екстри)! Ако колата има навигация, кожа, м окачване, PDC и тн и тн може да се търгува на по-висока цена и пак казвам колата да е в отлично състояние. Направи си сметка за 6к ако е с екстри то какво представлява от към двигател или пък дали не е правена след удар!
П.П Преди малко проверих по шваке цената на E39 525TDS 98 година (каквато е моята) и цената й е 6000 лв за базовия модел (без екстри)! Ако колата има навигация, кожа, м окачване, PDC и тн и тн може да се търгува на по-висока цена и пак казвам колата да е в отлично състояние. Направи си сметка за 6к ако е с екстри то какво представлява от към двигател или пък дали не е правена след удар!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Какво по точно и хареса на тази кола ? Като гледам най-сериозните екстри в нея са климатроника и мултиволана.... Няма хубави джанти , няма кожа , ръчка , най-скапания двигател , 100% нереални километри .... За 6-7к има доста по-добри екземпляри , то поне от към екстри !
- Plamin
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
аз като собственик на тдс от две години мога да кажа че наистина намериш ли читава доста ще и се радваш.Аз моята я сменям единствено зари това че си взех 523 бензин и повечко навървява
От към цени тази която си показал не е никак евтина цените доста им паднаха и се очаква за тази сума да е добре, но харесаш ли си задължително в сервизче да ти кажат за какво иде реч. 

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
само искам да добавя ,че точно тази кола е с сменян всмукателен колектор оригинално е пластмасов-този е алуминиев
почти съм сигурен че е различна и главата ,а къде отива кабела за ток на колектора
иначе интериора е мн запазен
почти съм сигурен че е различна и главата ,а къде отива кабела за ток на колектора

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
cls6666 написа:само искам да добавя ,че точно тази кола е с сменян всмукателен колектор оригинално е пластмасов-този е алуминиев
почти съм сигурен че е различна и главата ,а къде отива кабела за ток на колектораиначе интериора е мн запазен
Главата е сменяна и е от Омега.Личи си от тьркането на пвц капака при Опел които е доста по голям.
А кабела се маха без грижи.И да ти кажа е едно зло по малко.Точно този кабел там е много опасен,не ме питаи от кьде знам

Това не пречи колата да е хубава,но според мен с този недостиг на екстри като че ли цената бива да е под 5

Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- Plamin
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
абе цената, че е висока, висока си е ама по скоро аз бих се отказал заради мотора 

- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
Ако аз трябваше да избирам бих избрал е46 имам е39 и не съм с особенно впечатление..
Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място
От 2-3 месеца и аз заглеждам е39-ки. Незнам до колко ми е ценно мнението, но може да споделя някои собствени съображения.
Това бмв за мен е невъзможно да е на 177000км.
Относително е за всеки човек, но според мен с тези коне, ако са останали всички, това купе е доста тромаво.
Лично мнение, дори новият мотор (525да 163к) е на кантар. Имам колега със същия TDS от известно време, като на обявата за горе-долу същите пари и все чувам, че има проблеми. Този двигател мисля, че е най-лошия от всички.
Колеги по-горе споменаха за темата с детските болести, но много от тях са изчистени след фейслифта.
Недей да си купуваш от България.
Е39 е кола за наслада. Ако искаш такава избирай много, изчаквай и събирай пари за нещо наистина хубаво. 530 след 2001, автоматик от Германия, а такива напоследък почва много да ги има и то с цифра екстри е оптималния вариант. Търси в mobile.de
Това бмв за мен е невъзможно да е на 177000км.
Относително е за всеки човек, но според мен с тези коне, ако са останали всички, това купе е доста тромаво.
Лично мнение, дори новият мотор (525да 163к) е на кантар. Имам колега със същия TDS от известно време, като на обявата за горе-долу същите пари и все чувам, че има проблеми. Този двигател мисля, че е най-лошия от всички.
Колеги по-горе споменаха за темата с детските болести, но много от тях са изчистени след фейслифта.
Недей да си купуваш от България.
Е39 е кола за наслада. Ако искаш такава избирай много, изчаквай и събирай пари за нещо наистина хубаво. 530 след 2001, автоматик от Германия, а такива напоследък почва много да ги има и то с цифра екстри е оптималния вариант. Търси в mobile.de
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Чудя се,сега ли да заключвам или след малко ........ ?!? 

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2