za temperaturata
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
za temperaturata
stava vapros za 520 i 24 v
normalno li e strelkata na temperaturata da previshava srednata stoinost pri dvijenie na dalag put.
normalno li e strelkata na temperaturata da previshava srednata stoinost pri dvijenie na dalag put.
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
отг::za temperaturata
Твърдо НЕ! Колко я превишава?
Land Shark II
'89 "316"
Land Shark II
'89 "316"

ne razbira se ne e dobre towa, sistemata e s otdelen 4ip , wij si niwoto na oxladitelnata te4nost , no spored men wednaga si smeni termostata po4isti si oxladitelnata sistema -ima takiwa substancii prepora4ani ot bmw , i sled towa si e zaredi nanowo- zadaljitelno polzwai
kachestwen -ima dobra toploprowodnost i po dobar wiskozitet -no taka ne karai kolata -riskuwash dosta.
kachestwen -ima dobra toploprowodnost i po dobar wiskozitet -no taka ne karai kolata -riskuwash dosta.
6 cil dvigateli stradat ot temperaturni problemi . Znai po4iti ne e vuzmojno e da ima6 avans na tazi kola i ako pri izvungradsko temperaturata se mesti postoqnno tova moje da e ot - visko suedinitelq na perkata ,termostat (po malko veroqtno ) , garnitura na glava , spukana glava .
---------------------------
'95 E36 325is turbo
'92 E32 750i
'96 Lada Niva
'68 Chevrolet Malibu 7.0 biturbo (future project)
'98 Kawasaki ZZR1100
'88 Yamaha XTz 600 Tenere supermoto
---------------------------
'95 E36 325is turbo
'92 E32 750i
'96 Lada Niva
'68 Chevrolet Malibu 7.0 biturbo (future project)
'98 Kawasaki ZZR1100
'88 Yamaha XTz 600 Tenere supermoto
- Harry Potter
- кандидат ентусиаст
-
Imam 3-ka s sashtia dvigatel.Kolko ti nadvishava nad srednoto delene?Predi az se pritesniavah sashto zashtoto kolata sled kato zagreeshe otivashe na edna ideia nad srednoto delene i ne murdashe ot tam nezavisimo dali e gradsko izvangradsko spriala ili kakvoto i da e.Togava oshte poseshtavah Dary car i tam mi napraviha zamerka elektronna na temperaturata+sled tova sashtoto v drug serviz.Vsichko be v granicite -taka che ako ti e samo edna ideia nad srednoto delene ne se pritesniavai
naistina ne otiva mnogo nad sredata .
tu se pokacva tu zastava na sredata.
zabeliazvam che po baira strelkata e po sredata
/iavno zaradi po visokite oboroti / a po ravnoto malko preskacha sredata .m/u drugoto kak da razbera che visko saedinitelia e tragnal da se razvalia i kolko moje da struva
blagodaria,
tu se pokacva tu zastava na sredata.
zabeliazvam che po baira strelkata e po sredata
/iavno zaradi po visokite oboroti / a po ravnoto malko preskacha sredata .m/u drugoto kak da razbera che visko saedinitelia e tragnal da se razvalia i kolko moje da struva
blagodaria,
- Mr. Benchmark
- Потребител
-
Proveril li si vodnata pompa?
Na tosi motor vodnata pompa se iznosva i ne moze da dostigne debita koito e nuzen na motora.Bug:-).
V darucar e 140lv. s dds, drugade e i po evtina.
Na tosi motor vodnata pompa se iznosva i ne moze da dostigne debita koito e nuzen na motora.Bug:-).
V darucar e 140lv. s dds, drugade e i po evtina.
- Harry Potter
- кандидат ентусиаст
-
Vskosaedinitelia ti e 160 lv Sachs.Ne ti triabva da davash 250 lv na shibaniacite Dary.pri men razbraha che mi e za smiana zashtoto pri raboteshta kola perkata vibrira i ima ogromen luft.Pusni si kolata i gledai perkata-akopravi neshto razlichno ot tova da se varti ravnomerno -ako se klati naprimer znachi ti e za smiana.
8 мнения
• Страница 1 от 1