Въпрос относно височина на колата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- bobkata525
- Потребител
-
- Кара: Е39 и Е46
Въпрос относно височина на колата
Здравейте колеги.
Колата ми е 525 tds touring. Как мога да я направя по-ниска и същевременно да вози нормално? Има ли такъв вариант? Гледам има много 530 d ,които са доста по-ниски от моята.Това оригинално ли е?
Между другото колата отзад е с възглавници.
Колата ми е 525 tds touring. Как мога да я направя по-ниска и същевременно да вози нормално? Има ли такъв вариант? Гледам има много 530 d ,които са доста по-ниски от моята.Това оригинално ли е?
Re: Въпрос относно височина на колата
530-ките които си виждал са по-ниски защото са с ///M пакет.. Окачването е по-скъпо, по-ниско и колата се държи по-добре в завоите... Аз съм с 525д и такова окачване... Недостатък е че много закача.. а иначе ако отидеш на диагностика отзад могат да ти регулират нивото и по твое желание да я направиш малко по ниска... а отпред ще трябва да сменияваш пружините и амортесиорите най-вероятно, но аз не съм достатачно компетентен..
Дано съм полезен !
Дано съм полезен !
Колега според теб всички 530Д са М-ки ли? Просвета на 525тдс и 530д по каталог е еднаква-120мм (Може да има няколко мм рализка, но не осезателна)!!!!!!!
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
kraiso написа:Колега според теб всички 530Д са М-ки ли? Просвета на 525тдс и 530д по каталог е еднаква-120мм (Може да има няколко мм рализка, но не осезателна)!!!!!!!
Колега,гледам навсякъде изказваш мнения и все компетентни

Да те попитам :
Ти чувал ли си за М-техник окачване ???
Имаш ли представа ,че е с 20мм. по-ниско от нормалното ???
Можеш ли да си представиш ,че на Е39 комби с въздушни възглавници може да се настройва просвета /за разлика от Е36/ ???
И не на последно място - 20мм. разлика са си "осезателна разлика"

П.С. Гледам че имаш Е36, защо не бъдеш по-активен в подфорум Е36 ?

Когато си вземеш Е39 и се сблъскаш с проблемите му,си добре дошъл

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
kraiso написа:Колега според теб всички 530Д са М-ки ли? Просвета на 525тдс и 530д по каталог е еднаква-120мм (Може да има няколко мм рализка, но не осезателна)!!!!!!!
А ти мислиш ли изобщо,че има М-ka 530 D ???

- King Nothing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d '02
- Мечтае да кара: подводница
Извинявам се за лекото отклонение, но има ли начин да разбера дали съм с такова (м-техник или какво да е) окачване?
Вози доста стегнато и опира на половината легнали полицаи в Пловдив
А отпред е толкова ниска, че и пред най-малките бордюрчета спирам само назад...
Направо ми е странно, как хората искат да ги правят още по-ниски
Вози доста стегнато и опира на половината легнали полицаи в Пловдив

Колегите ти обясниха за какви М-ки става въпрос.... като не си наясно с едно нещо първо попитай и после говори... има М тех 1 и 2... първото се слага на е39 до 2000г а второто от 2000 до 2003...
King Nothing написа:Извинявам се за лекото отклонение, но има ли начин да разбера дали съм с такова (м-техник или какво да е) окачване?
Вози доста стегнато и опира на половината легнали полицаи в ПловдивА отпред е толкова ниска, че и пред най-малките бордюрчета спирам само назад...
Колега, аз вече откачах бронята от едната страна заради един бордюр... не съм усетил как е влезнала бронята, но после много лошо усетих как излезна... трябва да внимаваш... плюсовете на това окачване са по-добрата стабилност на пътя и уникалната стойка... минусите са че частите са по скъпи иииии сгазена котка да има на пътя и в нея понякога ми закача

- kbarterov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525 DA Touring 01г
bobkata525 написа:Здравейте колеги.
имам каквото ти трябва т.е. двата предни макферсона с по-низки от стоковите пружини.виж, пускал съм ги във форума. 0888721937

9 мнения
• Страница 1 от 1