Проблем с главен модул
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- radoslav dimov
- Потребител
-
Проблем с главен модул
моля за савет.Светят ми лампите за четирите врати непрекаснато ,дори при затворени врати,а също така централното не се задеиства от клиуча и от вътрешното копче до авариините,плафона не светва при отворена врата.Казаха ми ,че е от главен модул, под жабката.Как да стигна до него и как да го разпозная.Моля помогнете,благодаря предварително. 

- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Re: Проблем с главен модул
А да имаш случайно монтирана допълнително алармена система от някой мастър
в бранша.

- radoslav dimov
- Потребител
-
да и незнам каде е монтирана, но не функционира и от пред е откачена. Така я взех колата и незнам какво са правили по нея
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
под жабката има кора дърпаш я навеждаш се одолу има бяла поставка за модули наи одолу дълъг с три букси черна дълга черна малка и бяла малка. 

- milto
- Потребител
-
- Кара: e39 525 turbalan
- Мечтае да кара: 740Li
И при мен беше така - оказа се вътре над бушонното табло при кабелите има един син кабел за който е прихванат друг с бяла щипка ,там не правеше добър контакт стиснах хубаво шипката и се оправи всичко.На диагностика ми изкара че нямам захранване на този блок.Дано да съм полезен.
- gentata
- старши ентусиаст
-
Ето една тема в която има това онова
Може да е от полза.

ПП тези щипки изобщо не са надеждни и съответно проблемни, споиката си е баш връзката
че след известно време я не можеш да си влезеш в колата, я неможеш запали, по цяла нощ свирка без причинно и т.н. А и газаджиите едни връзки правят ум да ти зайде 

ПП тези щипки изобщо не са надеждни и съответно проблемни, споиката си е баш връзката

- radoslav dimov
- Потребител
-
Мерси на всички ,бяхте много полезни ,но ништо несвърших.Разглобих жабката и О,УЖАС пълен хаус.Този дето е барал преди мен явно разбира по-малко и от мен.Пуснати са сумати кабели,свраските са ужасни.Други кабели рязани и изолирани и наслагвани на по две три места.Направо ми се приплака.До бушоните има два отрязани кабела -бял и червен,които така и ненамерих от каде са отрязани.Чесно непосмях да барам много-много.Исега на кой да се довери човек да му оправи или да допрецака колата?
- gentata
- старши ентусиаст
-
radoslav dimov написа:Мерси на всички ,бяхте много полезни ,но ништо несвърших.Разглобих жабката и О,УЖАС пълен хаус.Този дето е барал преди мен явно разбира по-малко и от мен.Пуснати са сумати кабели,свраските са ужасни.Други кабели рязани и изолирани и наслагвани на по две три места.Направо ми се приплака.До бушоните има два отрязани кабела -бял и червен,които така и ненамерих от каде са отрязани.Чесно непосмях да барам много-много.Исега на кой да се довери човек да му оправи или да допрецака колата?

8 мнения
• Страница 1 от 1