Газ
Модератор: Технически модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Re: Газ
Колега ако продължа да ти отговарям на закачките ще паднана твоето ниво което както виждам е на тинейджър!!! Така че аз много добре знам какво съм написал и прочел БЕ! Говори си спирам до тук щото изглежда днес си станал с гъза напред и си ришил да се позаяждаш. Продължавай но с някои друг аз нямам време да се занимавам с тебе!
Лека и спокойна!
Лека и спокойна!
- fox1981
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
Колега,ако колата ти си заслужава и няма да я продаваш си сложи ГИ това е моя съвет.Обикновена газова също е вариант но според мен компромисен(лично мнение)Все пак ГИ-то най точно се доближава до нормалното хранене на двигателя.Поздрави 

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
Да ви Серна и аз малко, по-хубаво от газовия инжекцион за мен няма, не се занимаваш с глупости, с настройки на пружини, на кихалки и какво ли не. Може да се направи обикновенно газово да върви добре, обаче си е друго. Аз на моето си имам и икономичен режим и турбо режим и когато си поискам си ги сменям и си карам с по-голяма икономия или по бързо. Инжекциона вече си изби парите за по-малко от година, а вие които не сте си сложили още някакво обикновено или инжекция може само да съжалявате!
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Bavariqtamniska написа:Да ви Серна и аз малко, по-хубаво от газовия инжекцион за мен няма, не се занимаваш с глупости, с настройки на пружини, на кихалки и какво ли не. Може да се направи обикновенно газово да върви добре, обаче си е друго. Аз на моето си имам и икономичен режим и турбо режим и когато си поискам си ги сменям и си карам с по-голяма икономия или по бързо. Инжекциона вече си изби парите за по-малко от година, а вие които не сте си сложили още някакво обикновено или инжекция може само да съжалявате!
И аз да акна малко , хубаво е газовото инжекцион ама си се занимаваш с настройки , та стой та гледай .
М50б20 сименс добре понася обикновената газ , тия с боша са по капризни откъм ниските им обороти.
Както казах 140кв БРЦ изпарител и един ламбда контрол и е перфект... а за икономията и спортните режими може да поспорим.
М50 си гори 10/100 извън и 15 16 градско газ и не го вълнува ... проверявано на една и съща кола , един и същи мотор ,няколколко газови уредби , един шофер , един маршрут

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
JIKI_RACER написа:Bavariqtamniska написа:Да ви Серна и аз малко, по-хубаво от газовия инжекцион за мен няма, не се занимаваш с глупости, с настройки на пружини, на кихалки и какво ли не. Може да се направи обикновенно газово да върви добре, обаче си е друго. Аз на моето си имам и икономичен режим и турбо режим и когато си поискам си ги сменям и си карам с по-голяма икономия или по бързо. Инжекциона вече си изби парите за по-малко от година, а вие които не сте си сложили още някакво обикновено или инжекция може само да съжалявате!
И аз да акна малко , хубаво е газовото инжекцион ама си се занимаваш с настройки , та стой та гледай .
М50б20 сименс добре понася обикновената газ , тия с боша са по капризни откъм ниските им обороти.
Както казах 140кв БРЦ изпарител и един ламбда контрол и е перфект... а за икономията и спортните режими може да поспорим.
М50 си гори 10/100 извън и 15 16 градско газ и не го вълнува ... проверявано на една и съща кола , един и същи мотор ,няколколко газови уредби , един шофер , един маршрут. Явно влияе факта ,че съм тийн , ама поне газта е 1,18. Като за капак 2.8 гори по малко газец от 2,0 извънселско и селско.
Да и 4.4 гори по-малко от 2.8, настройките си ги правиш седнал c лаптоп не въртящ кранчета на изпарителя, и последно да добавя на мен ми гори 13.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Bavariqtamniska написа:JIKI_RACER написа:Bavariqtamniska написа:Да ви Серна и аз малко, по-хубаво от газовия инжекцион за мен няма, не се занимаваш с глупости, с настройки на пружини, на кихалки и какво ли не. Може да се направи обикновенно газово да върви добре, обаче си е друго. Аз на моето си имам и икономичен режим и турбо режим и когато си поискам си ги сменям и си карам с по-голяма икономия или по бързо. Инжекциона вече си изби парите за по-малко от година, а вие които не сте си сложили още някакво обикновено или инжекция може само да съжалявате!
М50 си гори 10/100 извън и 15 16 градско газ и не го вълнува ... проверявано на една и съща кола , един и същи мотор ,няколколко газови уредби , един шофер , един маршрут. Явно влияе факта ,че съм тийн , ама поне газта е 1,18. Като за капак 2.8 гори по малко газец от 2,0 извънселско и селско.
Да и 4.4 гори по-малко от 2.8, настройките си ги правиш седнал c лаптоп не въртящ кранчета на изпарителя, и последно да добавя на мен ми гори 13.
ами с 2та мотора съм в едно купе и виждам. за 4.4 не знам! 13 къде гори ? по цариградско ? че и мойта качи 3 литра след промяна в регистрацията.

- fox1981
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
Стига бе хора
Честно казано не мога да разбера за какво се спори.Естествено че с ГИ е по добре аз мисля че е очевадно.Моята на дълго дава 9-9.5 а в града 13 не повече(то е относително)Но този спор няма смисъл. 

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
fox1981 написа:Стига бе хораЧестно казано не мога да разбера за какво се спори.Естествено че с ГИ е по добре аз мисля че е очевадно.Моята на дълго дава 9-9.5 а в града 13 не повече(то е относително)Но този спор няма смисъл.
16 18 градско съм съгласен , 13 е мечта или не са ви верни километражите , още повече 520 автомат, там 20ката е закована по спомени от познати.
Инжекциона за 1000лева НЕ сваля разхода с 2 литра, уви късно го разбрах. Както и да е ..ама ако го гледате разхода на бензин по борд....оле майко е .

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
Аз не го гледам по борд, а по пълнене на бутилката, колата не е автомат и не се движи из софия a във варна.
Да ползвам и аз темата на колегата:
Моята кола е с газова Ланди Ренцо, и честно казано, за годините си и начина на експлоатация, съм доста доволен
Имаше някой интервенции, който направих, като почистване на плочката (само ако знаете как се беше задръстила), вследствие на което поведението на колата коренно се промени, но оттам се вдигна и разхода.
Поради тази причина си търся читав газаджия, който разбира от въпросните газови уредби на Ланди Ренцо, за да ми направи настройката на изпарителя, че ми писна от пишман газаджий - та конкретно въпроса ми е някой знае ли къде в Пловдив обслужват въпросната марка?
Благодаря ви предварително
Моята кола е с газова Ланди Ренцо, и честно казано, за годините си и начина на експлоатация, съм доста доволен

Имаше някой интервенции, който направих, като почистване на плочката (само ако знаете как се беше задръстила), вследствие на което поведението на колата коренно се промени, но оттам се вдигна и разхода.
Поради тази причина си търся читав газаджия, който разбира от въпросните газови уредби на Ланди Ренцо, за да ми направи настройката на изпарителя, че ми писна от пишман газаджий - та конкретно въпроса ми е някой знае ли къде в Пловдив обслужват въпросната марка?
Благодаря ви предварително

Колега купи си газов инжекцион, това е инвестиция според съотношението РАЗХОД-ДИНАМИКА! Не слушай хората с приказки от сорта "Няма разлика в разхода ГИ и Обикновена Газова Уредба!" Такива филми няма.Сигурно ще кажат, 4е няма разлика и в динамиката. Айде стига глупости! Но всичко опира до средства! Успех 

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Здраевйте колеги,
Искам само да лекичко да се похваля. Реших че няма да продавам колата, и че ще си я търкалям и по- тази пречина направих поредната инвестиция. Монтираха ми вече от няколко дни гозов инжекцион Бартолини на колицата. Сега ще сменям свещите по препоръка на майстора защото моите не се знае кога последно са сменяни. Мисълта ми е че ми се струва, че колата както на бензин така върви и на газ. Още не съм е засичал как гори но като цяло съм доволен. Надявам се с тази инвестиция само да спечеля. Колегите които се колебаят обикновенна или инжекцион ще им кажа ако имате парите за ГИ по добре сложете него, това си е мое мнение.
Поздрави!
Искам само да лекичко да се похваля. Реших че няма да продавам колата, и че ще си я търкалям и по- тази пречина направих поредната инвестиция. Монтираха ми вече от няколко дни гозов инжекцион Бартолини на колицата. Сега ще сменям свещите по препоръка на майстора защото моите не се знае кога последно са сменяни. Мисълта ми е че ми се струва, че колата както на бензин така върви и на газ. Още не съм е засичал как гори но като цяло съм доволен. Надявам се с тази инвестиция само да спечеля. Колегите които се колебаят обикновенна или инжекцион ще им кажа ако имате парите за ГИ по добре сложете него, това си е мое мнение.
Поздрави!
- CivilWarrior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i vanus 94г.
Днес си закарах колата да ми сложат ГИ. На мен ми стъпа на 1400лв с регистрация и настройки. Общо взето закарваш я после си я вземаш и караш.
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Аз съм с AG рекорда ми извън градско е 8 ( 80-110 и 5 села по маршрута) на магистрала гори 10 (140-160) а градско както каза колегата по горе 17 като пич си ги лапа и изобщо не и пука

Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4