Алармата се включва без причина
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Re: Алармата се включва без причина
И аз го откачих днес и сега ще видиме. Иначе я кажете като съм с фабрична аларма и като заключа с ключа, тогава аларамта не се пуска нали?
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Не аз така правих слизах от колата и заключвах с ключа защото тогава алармата не е активна т 

- FromZeroToHero
- кандидат ентусиаст
-
Откачих даткчика под предния капак и алармата вече не се включва сама.
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Май всички така направихме 

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
На тази заводската аларма къде и стои батерията, защото като махнахме акумулатора тя не спря да пищи 

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
- m.vatev
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320D
- Мечтае да кара: Квото кара
- Детайли за колата: В багажника са :)
И моята е така!!! Дали не е от батерията - незнам. Но от датчика на капака не е 100% (залепих го с тиксо да е все затворен и даже свалих буксата - пак пищи). Моята се активира почти веднага! Минута след като съм заключил. А когато я заключа с ключа - пак се активира! варианта за сега ми е или да будя съседите-интересно, никои не се е оплакал
, но си я заключвам отвътре - на ръка! Тъпа работа. Най-логично ми се струва да е паднала батерията (скапала се е!). Понеже понякога! не се активира веднага, т.е. позаредила се е малко и пак сгъва! Ще се опитам да я сменя. Ако някой колега може да ми каже програмира ли се по някакъв начин? Понеже след известни интервенции със софтуер ми направи впечатление следното: преди като сваляк акомулатора не ми пищеше алармата, а последния път след като свалих клемата и се разпищя! Следователно нещо се е променило! 

Колеги помагайте СПЕШНО оня ден си взех BMW E46 316i 2004 ноември,снощи му смених един бушон и тъкмо извадих още един да го проверя,и като се включи алармата цирк,съседките излезнаха на терасата да ми се карат викат че ще звъннат на куките.С триста зора я спрях първо махнах клемите от акумулатора,не стана после се сетих да вкарам ключа и да дам на контакт.Взе че спря,но след 5 минути яко пискане.Въпроса ми е как да я спра че направо станах смешен.
Мисля че всъщност не съм я спрял а е паднала батерията й,и за това е спряла.Сега се чудя какво да правя ако включа акумулатора сигурно пак ще започне да пищи

- m.vatev
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320D
- Мечтае да кара: Квото кара
- Детайли за колата: В багажника са :)
Вкарай бушона обратно!
. А това че е паднала батерията на алармата ... може да ти докара гореописаните главоболия (не че съм спец но ...) Дано да се презареди както трябва, защото моята ми прави мизерии. Хинт: аз като заключвах с ключа пак се пускаше алармата сам! За това когато я заключвам - натискам лок бутона два пъти! И после само мигат авариините вместо да се активира и сирената(тих режим).

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2