BMW и ръжда???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: BMW и ръжда???
Много зависи през тея години как е пазена колата, и ако са пребоядисвани някой детайли, дали са направени като хората после.
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
от австрия и германия може и да са по-зле от италия,но пък за сметка на това,мойта като е от италия,почти всички гумени и пластмасови щуротий по колата са в лошо състоние.били те уплътнения или каквото и да било.топлия климат и слънцето спомагат да не хващат ръжда колите,но пък .бават майката на всичко друго...
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
азззз написа:от австрия и германия може и да са по-зле от италия,но пък за сметка на това,мойта като е от италия,почти всички гумени и пластмасови щуротий по колата са в лошо състоние.били те уплътнения или каквото и да било.топлия климат и слънцето спомагат да не хващат ръжда колите,но пък .бават майката на всичко друго...
абсолютно правилно волана ,уплътненията и втулките по окачването бяха дроб за реални 250 000 км.(гледани и по евс) и 6 години поддръжка и каране ,но от албанец

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
азззз написа:от австрия и германия може и да са по-зле от италия,но пък за сметка на това,мойта като е от италия,почти всички гумени и пластмасови щуротий по колата са в лошо състоние.били те уплътнения или каквото и да било.топлия климат и слънцето спомагат да не хващат ръжда колите,но пък .бават майката на всичко друго...
Колко коли вкара от Италия че така категорчно се изказваш?
Аз пък нямам това наблюдение, пласмасите и уплатненията да са прецакани

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Има го тоя момент с ръждичката особено от Австрия. Виждал съм 39ки с избила тук там ръжда (нищо сериозно) иначе от към техническа част бяха перфе. А за италианките- има и със поизгорели уплътнения и пластмаси, обаче има и такива кукли, че все едно от шоурум са свалени. Като цяло според мен на 39ките слаби места от към ръжда са им ръбовете (долните) на вратите и задната престилка (под капака на багажника).
- lopiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///М40Б16
- Мечтае да кара: ///M3
а и друго съм чувал че от италия бмвтата са със по изтормозени и неподържани двигатели отколкото в германия и австрия 

- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
Bavarcho написа:азззз написа:от австрия и германия може и да са по-зле от италия,но пък за сметка на това,мойта като е от италия,почти всички гумени и пластмасови щуротий по колата са в лошо състоние.били те уплътнения или каквото и да било.топлия климат и слънцето спомагат да не хващат ръжда колите,но пък .бават майката на всичко друго...
Колко коли вкара от Италия че така категорчно се изказваш?
Аз пък нямам това наблюдение, пласмасите и уплатненията да са прецакани
Не съм казал,че всички коли са в такова състояние.Факторите са много и различни.Мойта бима обаче е от италия,още от излизането от завода,и тъй като и годините не са и малко има доста уплътнения,пластмаски,задна кора,волан и какво ли още не,които със сигурност са по-зле от една кола от англия,където слънце не изгрява...То е ясно,че ако колата е била по гаражи или е сравнително нова,няма да ги има тези проблеми.То човек отиде лятото на море в България и си слага фолия по прозорците.А защо се слагат,за да предпазват от жегата после в колата или за да си предпазите интериора на 1во място

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
lopiko написа:а и друго съм чувал че от италия бмвтата са със по изтормозени и неподържани двигатели отколкото в германия и австрия
Ама темата е за ламарините колега

ОТ Моята е италиянка и няма ръжди по купето. Явно климата си оказва влияние.

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2