Отново без странични огледала - Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Re: Отново без странични огледала - Е39
sadex5 написа:Колега това за огледало на Х5 ????????? На 720 $ ти давам директно цена от фабриката за E70 X5 4.8iПонеже работя и със застрахователи, и то не български, мога да ти заявя, че никой застраховател няма да ти изплати щета по открадване на огледало, без да има парчета или инцидент. Мен ми разбиха нова тройка, на 5 месеца, откраднаха ми мониторчето, което аз си бях сложил вътре, платиха ми само лайсната и прозореца.....При условие че имах и ниво на застраховка допълнително оборудване.
Сега видях новото мнение колега, да точно така !!! Те спукан стоп не искат да платят на ново БМВ, казват че може и така, ако не мъглясва, какво да говорим за откраднато...
Ок поради небивалия интерес след празниците ще ви постна писмото от застрахователя! Плащали са ми и предна емблема за Порше. Плащали са ми и нарязани гуми. Тук става въпрос обаче за друго колко пари давам аз на застрахователите?! Е няма да кажа но само ще спомена че колегата с направеното предположение е доста далече от истината. Всеки един застраховател би се замислил дали да не ти плати щета за 2000лв при положение че годишно му плащаш сума 10 пъти по-висока от тази на самата щета. Дали в очите на застрахователя това изглежда като измама? Къде ми е изгодата да дам на някой много пари за нещо и да си мисля разни осрани далаверки да го къртя? Няма смисъл! Колкото и да исках да скрия името на застрахователя накрая се оказа че файла е наименован по начина който е на моя комп.

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Виж, не казвам че не е така, когато има условия за ценови рекет от тяхна страна може и да платят някаква пара, за да те държат като клиент, но ти казвам как е по закон.
А ти казвам от опит, че всеки застраховател се опъва винаги. Пак от опит, работех във фирма която прави бусове за кънтри певците и други разни звезди, със средна цена 1 милион долара...При по голяма щета застрахователя гледаше да го вземе и продаде на търг, само и само да не изплаща големи щети. Или намира една фирма да кажем в Мексико да го направи за без пари.... Ето го сайта ако желаеш, втората употреба са с щети ...
http://www.libertycoach.com/home.asp
Междудругото застраховката на Х6, пълно каско, за 1 година е 1000 долара.....
А ти казвам от опит, че всеки застраховател се опъва винаги. Пак от опит, работех във фирма която прави бусове за кънтри певците и други разни звезди, със средна цена 1 милион долара...При по голяма щета застрахователя гледаше да го вземе и продаде на търг, само и само да не изплаща големи щети. Или намира една фирма да кажем в Мексико да го направи за без пари.... Ето го сайта ако желаеш, втората употреба са с щети ...
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
sadex5 написа:Виж, не казвам че не е така, когато има условия за ценови рекет от тяхна страна може и да платят някаква пара, за да те държат като клиент, но ти казвам как е по закон.

- mmc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS '97
Айде и аз в отбора.
Тази сутрин и мойте странични огледала са хванали крака. И хем си мислех, че понеже живея в отдалечен квартал, нема много много акции, а и за 2 години до ся не съм чул на някой нещо да е открадното в квартала. Културно са ги свалили, нема счупено.
Понеже колата ми е под терасата, сметам да си направя самоделна , домашна охранителна системка. Една камера на терасата, сигнала до лаптопа, там анализ за движение, и в случай на такова - пеене на някаква мп3 а в буксата за слушалки на лаптопа - кабели до високоговорители в спалнята. Една бухалка в коридора и тва е, друго спасение нема.
Тази сутрин и мойте странични огледала са хванали крака. И хем си мислех, че понеже живея в отдалечен квартал, нема много много акции, а и за 2 години до ся не съм чул на някой нещо да е открадното в квартала. Културно са ги свалили, нема счупено.
Понеже колата ми е под терасата, сметам да си направя самоделна , домашна охранителна системка. Една камера на терасата, сигнала до лаптопа, там анализ за движение, и в случай на такова - пеене на някаква мп3 а в буксата за слушалки на лаптопа - кабели до високоговорители в спалнята. Една бухалка в коридора и тва е, друго спасение нема.
- knivanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е65 730d
- Мечтае да кара: IL
- Детайли за колата: няма-няма
mmc написа:Айде и аз в отбора.
нали се сещаш,че този който ти е взел огледалата най–вероятно има като твоята кола,и което е гадно в случая,след като ги монтира днес,ще седне пред комп. и ще прочете за твоите страдания.кофти.съжалявам.

Не знам братлета но моите като ги свалиха ... пуснах тема купува огледала .... и ми се включиха 2-3ма новорегистрирани профили че, продават стъкла за огледалата. Досещайте се сами ... 

- FragNatic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бмв Е39 М47
- Мечтае да кара: Ягуар
Ми поискай ги всичките с куриер и виж адресите на изпращача ако са близки.......Знаеш кво следва.. Ако не са близки отказваш пратките... нямаш кво да губиш
П.С. и на мен ми са ми сваляли огледалата и халогените..... шофьорското огледало беше хелиоматик. В моя район където живея имаше мощна двумесечна акция..... Нямаха празна вечер гадните наркоманчета... Всяка сутрин като тръгвах на работа минавах по една улица с дължина 500м тъй като Жилище-работа ме дели този преход от 5 минути пеш и съм се нагледал на кви ли не кражби рано сутрин.... Огледала, халогени , стъкла, CD-ta, стопове, фарове..... Няма марка автомобил , която да не я бяха обрулили..... Отказах се да паркирам на нея улица. Сега паркирам само пред блока или съседния, защото първо е главна улица, 2ро осветена, 3то отсреща на улицата има 3 банки и голям център на М-тел. Все си мисля ,че ще ги е страх да не ги хване някоя от много камери на банките. А пък и клюкарки дето не спят в блока има много някоя може да ги види и чуе. Дано да не ми посегнат пак ,че изпадам в лудост.
П.С. и на мен ми са ми сваляли огледалата и халогените..... шофьорското огледало беше хелиоматик. В моя район където живея имаше мощна двумесечна акция..... Нямаха празна вечер гадните наркоманчета... Всяка сутрин като тръгвах на работа минавах по една улица с дължина 500м тъй като Жилище-работа ме дели този преход от 5 минути пеш и съм се нагледал на кви ли не кражби рано сутрин.... Огледала, халогени , стъкла, CD-ta, стопове, фарове..... Няма марка автомобил , която да не я бяха обрулили..... Отказах се да паркирам на нея улица. Сега паркирам само пред блока или съседния, защото първо е главна улица, 2ро осветена, 3то отсреща на улицата има 3 банки и голям център на М-тел. Все си мисля ,че ще ги е страх да не ги хване някоя от много камери на банките. А пък и клюкарки дето не спят в блока има много някоя може да ги види и чуе. Дано да не ми посегнат пак ,че изпадам в лудост.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
ALFA155Ts написа:Не знам братлета но моите като ги свалиха ... пуснах тема купува огледала .... и ми се включиха 2-3ма новорегистрирани профили че, продават стъкла за огледалата. Досещайте се сами ...
Правиш си един нов профил и ти, и започваш да си ги викаш някъде да ги купиш (в тъмната част от денонощието) и всеки път като ти дойде продавач се сещай какво си изпитал в първия момент когато си видял липсите

PS: На мен ми откраднаха капачките на вентилите, не ме е яд за капачките - общо дали имат и левче, яд ме беше, че някой ми е барал колата. Ама много ме беше яд, не мога да си представя ако ми изчезне нещо по-голямо, сигурно ще спя с пушката на терасата.
- db1
- Потребител
-
- Кара: 525 d
Здравейте,
Преди около месец осъмнах и аз без стъкло на шофьорското оглегало / хелиоматично /, успоредно с това счупена пластмасова гривна и водачи.
Преди около месец осъмнах и аз без стъкло на шофьорското оглегало / хелиоматично /, успоредно с това счупена пластмасова гривна и водачи.
Ще им е*а мамата и аз вече
И аз осъмнах съвсем скоро без 2-те стъкла. Супер кадърно бяха свалени, кабелчетата разкачени... абе пипкава работа, явно човек, който знае как се свалят качествено, без изобщо да чупи и кърти. Заради тия пумияри си взех чифт стъкла не оригинални, поне да имам да карам докато някой от колегите вкара пак някоя Англичанка, за да ми продаде оригинални. Е, вече си купих оригиналните ама равносметката е...един път един чифт огледала, 2ри път оригинални и накрая месечен паркинг. И то заради 2 скапани стъкла, ми бръкнаха в джоба с да не кажа половин нормална заплата. Ся ми седят едните излишни, пуснал съм ги в Продава, ма и да не ги земе някой, поне ако ми ги свият пак, ще има кво да сложа.

Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Е-е-е-й да е.а и копелдаците мръсни, ръчичките им гадни да изсъхнат дано, залък хляб да не могат да си сложат в устата
. Хайде и аз останах без огледала. Сега пак трябва да оставя пушката до джама и нощем да дебна. Само ме е страх да не утрепам някого. Искам само лошо да го раня, мам.. им крадлива
!!!

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
С тия огледала е страшно положението. На едно приятелче до нас му ги гепиха 4 пъти за няма и 2 месеца на е36цата. Накрая му писна да налива пари и си приспособи от някаква друга кола стъкла- стана малко грозно, обаче пък са обикновени бели стъкла за по 3лв парчето и няма кой да си ги хареса.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Гледам в тази тема пишат предимно софиянци. Колеги, искренно ви съчувствам. На мой приятел от Варна с Е39, само за една нощ нощуване в София, му изчезва стъклото на дясното огледало.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- EvoBvlgari
- Потребител
-
- Кара: Е39 m52b28tu
- Мечтае да кара: E39 m52b28tu
Elesar74 написа: му изчезва стъклото на дясното огледало.
E от мен са взели лявото за комплекта тази вечер

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колега, това беше преди 8 мес. Но иначе те разбрах, жалко само че не е за смях.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.