Asc,abs и зареждане
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Asc,abs и зареждане
Колеги пътувам от Перник до Пловдив и при пристигането ми ми светна зареждането, абс и асц. Кажете ми какво е ако някой има идея и къде в плд да го оправя? Колата е 525tds!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Re: Asc,abs и зареждане
Дайте майстор в Пловдив който да свали алтернатора и да го ремонтира!!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Колеги,толкова ли няма в Пловдив някои от форума да се озове и помогне на колегата който е в безизходно положение????????????????
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Колега ако не намериш майстор за ремонт има един пич който продава на части няколко коли и ако искаш мога да ти дам тел. Можеш да се обадиш и да го питаш ако има аз съм близо до Пловдив и ако те устройва този вариант аз мога да дойда да ти помогна да го сменим ако това реши проблема .С ремонт в почивни дни малко ти е трудна работата но знае ли човек
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
100 преглеждания до сега и няма кой да се отзове на помощ ???
Толкова малко ентусиасти ли има в пловдив бе хора... едно динамо се сваля за 20мин. А и не вярвам някой да не познава някой майстор който ще го свали и установи проблема???
А и RoadAssist групата нещо са я закрили абе страшен форум, в такива ситуации винаги ми се е искало да бях карал WV а не BMW
Късмет Веско
Толкова малко ентусиасти ли има в пловдив бе хора... едно динамо се сваля за 20мин. А и не вярвам някой да не познава някой майстор който ще го свали и установи проблема???
А и RoadAssist групата нещо са я закрили абе страшен форум, в такива ситуации винаги ми се е искало да бях карал WV а не BMW

Късмет Веско

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Преглеждания много, ама всичко за което се сещам почива...
Трее се появи некой разчастил тдс
Нека колегата автор си пусне тема в Купувам, за Пловдив, ще има мисля повече отзовали се, четенето там е повечко
Трее се появи некой разчастил тдс

Нека колегата автор си пусне тема в Купувам, за Пловдив, ще има мисля повече отзовали се, четенето там е повечко

- Стилиян 200
- Потребител
-
- Кара: e39-530d-Комби 2000г.
- Мечтае да кара: 530d-2007г.
- Детайли за колата: е39 530d комби с M пакет
Веселин|Василев написа:Колеги пътувам от Перник до Пловдив и при пристигането ми ми светна зареждането, абс и асц. Кажете ми какво е ако някой има идея и къде в плд да го оправя? Колата е 525tds!
Колега,Генератора ли се оказа проблема?Днес и при мен на 530д светнаха абс и асц!

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
На динамото се беше счупил колектора, смениха ми лагер и четките! Всичко това за скромните 120 лв с работата
. Просто нямам думи, никой не помогна пък и най-малкото някаква насока да дадът!

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Даже е много добра цена за труд, в София вземат 90 лв за смяна на лагерите само ! Важното е че колата е наред сега.
9 мнения
• Страница 1 от 1