Направа на резервен ключ в Бургас?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Направа на резервен ключ в Бургас?
Направа на резервен ключ в Бургас? Към кои да се обърна?Имам ли други опции или да не се занимавам и да си правя експерименти и да бягам в Бовакар?
Купих колата но ми дадоха само 1 ключ за нея. И естествено се притеснявам и искам да си направя втори.
Някои може ли да ме ориентира какво трябва да направя - май трябва да забранят всички останали ключове освен този които имам и да ми направят дубликат - правилно ли мисля?
Towa e ключът.

и може и да е индиански въпросът .. може ли такъв ключ да ми направят?Голяма ли ще е разликата в цената?някои има ли представа?

Купих колата но ми дадоха само 1 ключ за нея. И естествено се притеснявам и искам да си направя втори.
Някои може ли да ме ориентира какво трябва да направя - май трябва да забранят всички останали ключове освен този които имам и да ми направят дубликат - правилно ли мисля?
Towa e ключът.

и може и да е индиански въпросът .. може ли такъв ключ да ми направят?Голяма ли ще е разликата в цената?някои има ли представа?

Re: Направа на резервен ключ в Бургас?
Този втория май е за е65 иии до колкото си спомням се вкарва почти целия ключ така както е сниман и се пали със старт бутона. Няма назъбена част май. Тоест целия механизъм на запалване трябва да се смени може и да е възможно ама сигурно е сложнотиика
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
a kato tozi? просто питам дали има опции някакви или само ромбойдният и това е.

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Това е твоя човек
viewtopic.php?f=63&t=126837

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
ivanov 530d написа:Това е твоя човекhttp://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 3&t=126837
Благодаря ти колега, аз от тази тема се запалих малко или много, проблема е че колегата е в София.
Нямам скоро ходене или все със служебни коли съм.Затова търся някои от Бургас.
Поздрави.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Изпращаш му стария си ключ и EWS-а и на другия ден той ти праща всичко готово
Схемата е изпробвана 

Това е твоят човек в Бургас.
град Бургас
ПЕТЪР КЕРЕМИДЧИЕВ
0887948342/ 0895890548
град Бургас
ПЕТЪР КЕРЕМИДЧИЕВ
0887948342/ 0895890548

Сега и аз се ентусиазирах
намерих еи такова нещо да се продава пише че е за е39 сега ще видим колегите дали могат да го обработят и програмират

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
А така - повече ентусиазирани през 2010 колеги да има
))
Поздрави!

Поздрави!
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
че то какво има да му се обработва или програмира точно на тоя ключ като гледам само кутийка е прехвърляш карантиите и имобилайзера от стария ключ отиваш на ключар да ти нареже секрета и си готов ( ама това е много грозен ключ на тухла единичка ми прилича )
Барай шишарката Минкеее ....
Да верно е малко тухлест. Търсих като този който е показал колегата от седмицата ама не намирам да се продава такива и не знам дали ще станат иначе са по-готини. Иначе да няма кво да се програмира само да се премести платката която не е ясно дали ще стане - като гледам бутоните са на различно място малко. И исках да питам при местене вадене на платка смяна на батерия и тн има ли някакви тънкости - имах преди едно рено меган дето като останеше ключа за повече от 30 сек без батерия и си губеше кода за заключване
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
mandorg написа: И исках да питам при местене вадене на платка смяна на батерия и тн има ли някакви тънкости - имах преди едно рено меган дето като останеше ключа за повече от 30 сек без батерия и си губеше кода за заключване
В рамките на една минута трябва да е по принцип смяната на батерията,но по някога и с часове да го държиш няма проблем.Но дори и да се спре да работи централното от бутоните,после се синхронизира много лесно.
mandorg написа:Да верно е малко тухлест. Търсих като този който е показал колегата от седмицата ама не намирам да се продава такива и не знам дали ще станат иначе са по-готини. Иначе да няма кво да се програмира само да се премести платката която не е ясно дали ще стане - като гледам бутоните са на различно място малко.
Този ключ който е показал колегата на снимката е с инфраред функция,вкарва се почти половиния ключ и се пали със Старт бутон
7BREYTON написа:може ли такъв ключ да ми направят някои
този ключ е от 7-ца....него си го държиш в джоба,никъде не го слагаш.....когато влезеш в колата,тя си го разпознава,и само натискаш бутона на таблото и палиш.......след това натискаш бутона и гасиш колата...като излезеш от нея,вече няма палене,ако няма ключ при натискане на бутона,на екрана ти излиза едно жълто ключе!
А ключа който се вади от плипа е за резерва,ако се прецака нещо,да можеш да си отвориш колата!
За Е39 мисля че ще е трудно да се направи такъв
- Stanislawvw
- Потребител
-
За самия ключ няма да е проблем да се направи но за алармата би било понеже съм говорил с еладжии и са ми казвали че е почти невазможно да се напражи 

- FragNatic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бмв Е39 М47
- Мечтае да кара: Ягуар
Тази доста остараяла и подновена тема е актулна винаги!
Искам да попитам наистина къде мога кадърно да си поправя единия ключ, в БУРГАС , който ми прави проблеми и отказва да пали 70% от опитите с него! Рискове от операцията и евентуална цена. Ако може и някой телефон на Л.С.
Искам да попитам наистина къде мога кадърно да си поправя единия ключ, в БУРГАС , който ми прави проблеми и отказва да пали 70% от опитите с него! Рискове от операцията и евентуална цена. Ако може и някой телефон на Л.С.
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2