дребни проблеми! :)

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E39 525tds

дребни проблеми! :)

Мнение от yotov88 » 13 Апр 2011, 15:37

Здравейте колеги! Имам няколко въпроса. Имам Е39 525тдс и като всяка "стара" кола си има неща за доизкосуряване! Моля, да ми кажете от къде мога да си купя неща като нова "дръжка" за отваряне отвътре за задната врата тъй като е счупена, някаква гумичка за багажника, защото не може да се отваря с бутона но иначе самата машинка си работи и такива неща общо взето. Другото е как да си освежа волана, тъй като е с някакво лаково покритие, но вече е олющено и е грозно :), и последно дали мога да си сложа навигация от по-новите 5ци на мястото на сд-то и колко пари ще струва това удоволствие!
Благодаря, предварително!

Потребител
Аватар
Кара: 1999 Е39 diesel
Мечтае да кара: Е61

Re: дребни проблеми! :)

Мнение от ncuxapamz » 13 Апр 2011, 21:53

*Дръжка - 20 лв. от подфорума Продава

*Механизма на багажника - пак от там на цена по договорка

*Волана би трябвало да е с кожено покритие. Между 30 и 50 лв. взимат тапицерите за тази услуга.

*Навигация може да се сложи без проблем, стига да има средства :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 13 Апр 2011, 22:00

yotov88 написа:Здравейте колеги! Имам няколко въпроса. Имам Е39 525тдс и като всяка "стара" кола си има неща за доизкосуряване! Моля, да ми кажете от къде мога да си купя неща като нова "дръжка" за отваряне отвътре за задната врата тъй като е счупена, някаква гумичка за багажника, защото не може да се отваря с бутона но иначе самата машинка си работи и такива неща общо взето. Другото е как да си освежа волана, тъй като е с някакво лаково покритие, но вече е олющено и е грозно :), и последно дали мога да си сложа навигация от по-новите 5ци на мястото на сд-то и колко пари ще струва това удоволствие!
Благодаря, предварително!

потърси в подфорум ПРОДАВА, там има много колеги които продават коли начасти. магазина със сигурнот знаеш къде е :) . драсни едно Л.С. на Явор, мисля че при него има всичко което ти трябва.
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 13 Апр 2011, 22:53

Закарай волана на бояджия, да ти го направи в цвят по желание, става много добре :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E39 525tds

Мнение от yotov88 » 14 Апр 2011, 0:56

Благодаря ви за отделеното време! :bchug:

Потребител
Аватар

Мнение от op1um » 14 Апр 2011, 10:57

За дръжката на багажника пробвай да извадиш гумата която е над бутона и да понаместиш и почистиш всичко, малко контактен спрей и т.н. При мен това помогна.

Назад към E39