СОФИЯ - (седмични) сбирки Е38

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е65 750i
Мечтае да кара: V12 но без притеснения
Детайли за колата: N62B48

Re: среща на е38ците в София

Мнение от ljubo72 » 10 Апр 2011, 22:01

и така колеги наближава тазгодишния ни 10 юбилеен събор и нека се съберем на Калояново да се видим.сега нека проверим тук кои от нас ще ходим за да се организираме там и да импровизираме една опознавателна сбирка в уречен час в деня на събора, например в събота на 07.05 в 10.00 преди гонките примерно някъде там около пистата на паркинга.съгласни ли сте
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 730d

Мнение от badly_boy » 11 Апр 2011, 15:20

Аз на събор повече едва ли ще стъпя... Единствено ако се направи организация само за е38 :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 12 Апр 2011, 13:59

Аз ще ходя на събора :yes: така, че съм съгласен :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 725 tds;Pajero 2 ;E66 730d

Мнение от stefan_bmw7 » 12 Апр 2011, 17:57

И аз съм там :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 13 Апр 2011, 16:12

Ако тръгвате на 07.05, ще пътувате ли с колоната, защото смятам и аз да ходя, даже питах за резервациите които ще правят в хотелите?
От цървул, бална пантофка НЕ става!

младши ентусиаст
Аватар
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 13 Апр 2011, 16:13

badly_boy написа:Аз на събор повече едва ли ще стъпя... Единствено ако се направи организация само за е38 :bchug:

Защо така бе колега??? Я сподели проблема.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от badly_boy » 13 Апр 2011, 19:25

Надявам се да не обидя никой от четящите това. Когато бях на "сбор" имаше хора от всякакъв вид и тип. Отидох да се нарадвам на многото и хубави коли от любимата марка, но доста от народа не споделяха идеята ми. По-скоро бяха там за калабалък, издавайки разновидни звуци(в следствие на поглъщането на солидно количество бира) и говорейки за всякакви други простотий освен за това за което бяха там. Последната капка беше силното желание на един непознат човечец да се качи в колата ми и да настоява да "врътне" едно кръкче :yes: Със сигорност не успя ;) Имах планове да остана и двата дни, но след тази случка безпардонно си тръгнах от събора. Даже четейки това което пиша ми се струва малко вероятно, но е факт.
Затова не ми се иска да ходя отново на БМВ събор. Може, ако направят някакъв феис контрол или нещо подобно. С две ръце съм за е38 сбирка. Когато кажете съм на линия!

младши ентусиаст
Аватар
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 13 Апр 2011, 21:08

badly_boy написа:Надявам се да не обидя никой от четящите това. Когато бях на "сбор" имаше хора от всякакъв вид и тип. Отидох да се нарадвам на многото и хубави коли от любимата марка, но доста от народа не споделяха идеята ми. По-скоро бяха там за калабалък, издавайки разновидни звуци(в следствие на поглъщането на солидно количество бира) и говорейки за всякакви други простотий освен за това за което бяха там. Последната капка беше силното желание на един непознат човечец да се качи в колата ми и да настоява да "врътне" едно кръкче :yes: Със сигорност не успя ;) Имах планове да остана и двата дни, но след тази случка безпардонно си тръгнах от събора. Даже четейки това което пиша ми се струва малко вероятно, но е факт.
Затова не ми се иска да ходя отново на БМВ събор. Може, ако направят някакъв феис контрол или нещо подобно. С две ръце съм за е38 сбирка. Когато кажете съм на линия!

Питам те не случайно колега, защото ще хода за първи път на събора.незнам другите с какви впечатления са. нека се изкажат и те.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза

Мнение от RORO » 14 Апр 2011, 7:03

Нека и аз кажа нещо по темата:Напълно заставам зад думите на колегата badly_boy.Нямам впечатления от Калояново понеже не ме устройва дата на провеждане.Преди години бях ходил със Е30-та на събор във Велико Търново....не изкарах до вечерта и си тръгнах.Както казва колегата пълно е с простаци сиирджии,повечето от които дори нямат автомобили и шофьорски книжки,държат се надменно,арогантно а за алкохола не ми се говори...Като че ли сме на състезание, кой е по по най-пиян и луд зад волана или в тълпата.Също много се дразня от присъствието(голямото) на ред други марки автомобили и мотоциклети.....
Аз лично никога повече не бих отишъл.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kita » 14 Апр 2011, 7:44

Я и аз да кажа 2-3 думи.Бях на събора в Плевен на 30.10. миналата година.Организацията беше на високо ниво.Всички марки различни от BMW,бяха насочвани на отделен паркинг.Нямаше нищо,което да попречи на приятното прекарване.
Предлагам да се съберем на Калояново,да щракнем по некое фото на красотата която караме и да се опознаем.Все пак самия модел Е38 предполага,че зад волана стои интелигентен човек. ;) :yes:
Предлагам,няколко дни преди събитието,да си напишем телефоните в темата тук,за да се намерим по лесно.

P.S Ама къв сняг вали в момента в Габрово....... Ай чао,...отивам да слагам зимните гуми ...пак :lol:
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....

младши ентусиаст
Аватар
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 14 Апр 2011, 8:22

kita написа:Я и аз да кажа 2-3 думи.Бях на събора в Плевен на 30.10. миналата година.Организацията беше на високо ниво.Всички марки различни от BMW,бяха насочвани на отделен паркинг.Нямаше нищо,което да попречи на приятното прекарване.
Предлагам да се съберем на Калояново,да щракнем по некое фото на красотата която караме и да се опознаем.Все пак самия модел Е38 предполага,че зад волана стои интелигентен човек. ;) :yes:
Предлагам,няколко дни преди събитието,да си напишем телефоните в темата тук,за да се намерим по лесно.

P.S Ама къв сняг вали в момента в Габрово....... Ай чао,...отивам да слагам зимните гуми ...пак :lol:

Аз съм ЗА, това което казва колегата. :yes: Можеме да се наредиме седмиците една до друга, но нека е на 07.05, защото тогава май ще е съществената част. А ако не ни харесват сеерджиите, може да се съберем само ние и да поговорим, да пием по 1 бира и да изядем по някоя мръвка. Това все пак е повод да се съберем отново. :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от badly_boy » 14 Апр 2011, 20:49

ELZAGG написа:
kita написа:Я и аз да кажа 2-3 думи.Бях на събора в Плевен на 30.10. миналата година.Организацията беше на високо ниво.Всички марки различни от BMW,бяха насочвани на отделен паркинг.Нямаше нищо,което да попречи на приятното прекарване.

Аз съм ЗА, това което казва колегата. :yes: Можеме да се наредиме седмиците една до друга, но нека е на 07.05, защото тогава май ще е съществената част. А ако не ни харесват сеерджиите, може да се съберем само ние и да поговорим, да пием по 1 бира и да изядем по някоя мръвка. Това все пак е повод да се съберем отново. :bchug:

Именно затова говоря колежке. Да се съберем само НИЕ! Много ми се иска да направим една мощна Е38 сбирка и да си прекараме чудесно!

младши ентусиаст
Аватар
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 15 Апр 2011, 8:00

Нека колегите които ще ходят на 07.05 да пишат, та да се уговориме нещо- къде, кога и как ще се видим!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related

Мнение от Дифашир » 15 Апр 2011, 8:57

90 % съм там!Аз ходя винаги втория ден и ще тръгвам от Стара Загора,но няма да пътувам с колоната защото по принцип тръгва към 7:30-8:00 часа.Ще тръгна малко по-късно примерно към 8:30 значи около 9:30 ако е нормално всичко съм на пистата.0889 871 838 Viva tel-Росен :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 15 Апр 2011, 10:03

Аз ще ходя още от 6ти и за двата дни :bchug: Ще се радвам да се видим там - Росене, ще ти звънна съботата да се видиме и там който още е на линия :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг