Проблем с газ инжекциона

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 735

Проблем с газ инжекциона

Мнение от gvt_bg » 12 Апр 2011, 19:48

Колеги от 2 седмици като гарам на газ ми прекъсва колата. т,е, като натисна петала и прекъсва , Като я прехвърля на бензин никви проблеми, Ходиш на стенд и компа ми показа 0 грешки, Всека година ходя на профилактика при този майстор, който ми е слагал преди 3 години газ инжекциона. Днеска ходих за този проблем, майстора е подменил свещите , сложил друг ком и сменил филтъра и маркучите и пак същия проблем прекъсва на газ, Върнал си мие моите компонетти, като само е сменил маркучите и филтъра и пак проблема е същия. :banghead: :help: Според него проблема е от бил от бубините. Но като го закачиха на компютър ми показа 0 грешки, на бензин върви като луда, :banghead: :help: :help:
Последна промяна gvt_bg на 12 Апр 2011, 21:03, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i 98г.
Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW

Re: Проблем с газ инжекциона

Мнение от Stennli » 13 Апр 2011, 0:07

Колега аз имах подобен проблем.Сложих газ и всеки ден бях при газаджията щото в гаранция...а той голямо пънене с оня софтуер и неможе да я направи.Когато карам и ми прекъсваше,реших да сменя свещите и при самото сменяне видях че едната е черна за разлика от другите,но проблема пак не се оправи и реших да сменя бубината.Купих бубина от колега от форума и се родих,вече нямам прекъсване.Преди това също като теб нямах проблеми на бензин,а само на газ(но бензина си е притенциозно гориво,там лабаво няма)Трябва всичко да ти е изрядно за да работи добре на газ.
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита :)
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: 550i
Мечтае да кара: точно това!!!
Детайли за колата: individual

Мнение от leoo » 13 Апр 2011, 17:54

да ви напомня за двата филтьра,проверете ги :) при мен са два и единия се беше задръстил за 4000км,и забиваше муцуна :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с газ инжекциона-Решен

Мнение от gvt_bg » 14 Апр 2011, 18:42

:D :D Проблемът е бил в лулите на бобините, смених меги с нови и нови свещи и колата върви на газ като луда :bchug: :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318tds Touring , e46 330xd Touring

Мнение от vaskess » 14 Апр 2011, 19:23

колега колко струваха лулите и какви взе май и тук се налага същото?
]Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gvt_bg » 15 Апр 2011, 8:44

Калега мисля че са на бош лулите и свещите. Мои Приятели в сервиза им ми ги смениха. Доволен съм .

Назад към E39