авто пилот
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- MIRO_PZ123
- Потребител
-
- Кара: BMW E34
- Мечтае да кара: BMW
авто пилот
Колеги някои би ли ми помогнал да ми каже как да го пусна този авто пилот има много степени и никак не става някои да ми помогне
Re: авто пилот
Поне от моя скромен опит трябва да си със скорост над ( по спомен ) 50км/ч и поне на трета скорост ( на втора предавка не зацепва) . Като си изпълнил горните условия бутваш еднократно лостчето напред и трябва да си задържи тази скорост , изключва при натискане на съединител или спирачка ( имат ключета на педалиет в горния край които прекъсват темпомата ) , при подаване на газ се увеличава скоростта , но като падне пак до зададената преди това по-ниска продължава да си я поддържа докато не натиснеш споменатите по-горе педали или не бутнеш лостчето нагоре или надолу.
- MIRO_PZ123
- Потребител
-
благодаря много ще го пробвам това нещо.Макар че то има доста степени лошчето се дига на горе на доло на вътре на вънка на пред се натиска но ще го пробвам този начин благодаря много за информацията
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
над 40 бачка темпомата, копчето на съединителя трябва да е цъкнато от съединителя, буташ лоста напред и се телепортираш

Ами да де 5 са положенията , напред и назад еднократно се включва да поддържа зададената скорост или ако задържиш натиснато напред увеличава скоростта ( демек подава газ ) при задържане назад намаля скоростта ( все едно си пуснал педала на газта и намаля като моторна спирачка). Нагоре и надолу изключва от зададената команда за поддържане на скоростта , а натискането активира зададената по-рано скорост за поддържане ( но си я изключил след натискане на спирачка ако нещо си искал да намалиш скоростта поради препятствие или друга причина ) и я достига след което я поддържа пак докато не натиснеш педала на спирачка и съединител или лостчето нагоре-надолу. Ако натиснеш съединителя не помни предищната команда за поддържане на скоростта и с натискане на лостчето не можеш да я активираш трябва наново с бутане лостчето напред или назад да зададеш новата текуща скорост. Абе лудница е сигурно като четеш ама по магистралата на-лесно се учи и после и във града ставаш факир.
Иначе колегата по-горе е абсолютно прав за над 40км/ч се активира автопилота. 

- MIRO_PZ123
- Потребител
-
Колеги ето го лошчето и какво пише на него пробвах сички начини кадето ми казахте и нестава при къкав маистор да утида да види проблена.Незнам дали съм споменал че колата е автоматик
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Колега абсолютно същото лостче и на мойта бях взел и си инсталирах та виж махни си кората отдолу да я видиш тая букса да се не е разкачила нещо или скъсано кабелче , прегледай. Погледни си и копчето на педала за спирачките и тпй как е . А за майстор не знам , че нещо не ходя по такива . А добре ди ти буташ лостчето и пускаш педала на газта и нищо така ли ами пробвай пак няколко пъти като не го натискаш тоя педал , че аз мойто като го закачих в началото нещеше да зацепи , и аз си помислих че не бака , но след няколко опита тръгна . А това че си с автоматик няма значение освен миже би да имаш повече екстри пък и нагорнищата няма да ти се налага да буташ по-ниска предавка и може би и един вид аварийно спиране от лоста също може да имаш не съм сигурен.
- MIRO_PZ123
- Потребител
-
еми благодаря все пак за информацията утре ще пробвам и това да видя да сваля кората да видя дали пак няма да е буксата защото днеска пробвах всички видове начини с това лошче и нестава и на километража нищо не показва
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
MIRO_PZ123 написа:еми благодаря все пак за информацията утре ще пробвам и това да видя да сваля кората да видя дали пак няма да е буксата защото днеска пробвах всички видове начини с това лошче и нестава и на километража нищо не показва
Колега аз имах подобен проблем нонне с автопилот. При мен бяха стоповете не светеха ам воабще. Първо проверих бушоните, крушките и връзките. Накрая свалих кората под волана и се оказа, че е от бутона на педала. Не че беше развален а изобщо липсваше нямаше го намястото където трабваше да бъде. Купих си нов бутон и всичкоси дойде намястото. За това си провери бушоните и виж дали бутона е на място. Успех и пиши какъв е бил проблема!
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Вие за томпомат май пишете, че аз като погледнах "АВТОПИЛОТ" и
..... реших, че нещо съм пропуснал за Е34....

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

11 мнения
• Страница 1 от 1