Шум зад панела на климатроника на е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- naydenov76
- Потребител
-
- Кара: ше:BMW525da
Шум зад панела на климатроника на е39
Колеги,от няколко дена забелязах странен шум от климатроника когато е студена колата и не е запалена,след като я запаля и загрее и я загася шума изчезва също така и като откача и закача акумолатора.Колата е 525da 2002 год. ако може някой да даде съвет ще съм му много благодарен.Четох някъде тука за подобен проблем,но тогава аз нямах такъв и сега не мога да открия темата.Благодаря предварително.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Шум зад панела на климатроника на е39
Колега моторчето в климатроника ти е за почистване/смазване. Потърси в търсачката има доста теми даже и с картинки! 

- naydenov76
- Потребител
-
Ivo_Borisov написа:Колега моторчето в климатроника ти е за почистване/смазване. Потърси в търсачката има доста теми даже и с картинки!
Колега а това моторче след като го чувам сутрин преди да запаля колата може ли да ми бутне акумулатора някой ден?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
То спира 16 мин след като заключиш колата и се активира отново при отключване. Има случаи и да не спира и да прави мизерии като харчи тока, ама тогава ще го мислим!
Все пак може да потърсиш в търсачката "утечка" и да прочетеш темите.

Колега почисти вентилатора, само ако знаеш колко боклуци ще намериш там ... както каза колегата садекс можеш да си изплетеш пуловер 

- naydenov76
- Потребител
-
В събота или неделя като имам време ще се пробвам да го изчистя.Благодаря за съветите 

- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
Колега ,как се чисти вентилатора?latrel написа:Колега почисти вентилатора, само ако знаеш колко боклуци ще намериш там ... както каза колегата садекс можеш да си изплетеш пуловер
I.V.G. написа:Колега ,как се чисти вентилатора?latrel написа:Колега почисти вентилатора, само ако знаеш колко боклуци ще намериш там ... както каза колегата садекс можеш да си изплетеш пуловер
viewtopic.php?f=35&t=235770&p=2582904&hilit=%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80+%D0%B2+%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BE#p2582904
9 мнения
• Страница 1 от 1