Диагностика при покупка.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Re: Диагностика при покупка.
Колега, ние тук във форума каквото и да ти кажем, ще е напразно, докато наистина не я погледне някой, който се занимава от години с БМВ.
Диагностика на кола не се прави на паркинга, а в сервиз, и то не е пак гаранция, че след 200 км няма да изревеш.
Иди с колегата mad presley !
Диагностика на кола не се прави на паркинга, а в сервиз, и то не е пак гаранция, че след 200 км няма да изревеш.
Иди с колегата mad presley !
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
За мен е пьлна глупост да се купува кола от автокьща.........нека да ме поправи някой ако греша. Всьщност и да ме поправи пак няма да ме убеди в това ми твьрдение..... Колкото до подрьжката на е39 не е толкова плашеща колкото я изкарват някои колеги..... Понякога ми става и малко смешно като чета коментари от този род..... С никой не целя да се заяждам...(да си предупредя)преди някой да се засегне.......
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Понеже и аз съм писал разни стряскащи цифри
да кажа какво съм имал в предвит. Поддръжка да не е скъпа но след първоначална покупка нещата са други
Човек трябва да има едно две наум пък може и да не се наложи сериозен ремонт всичко е до късмет при каквато и да е кола втора ръка.

- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
Аве колеги...защо във всяка теме се пише "кола за 5000лв мани я"ми колко да струва кола на 13-14год.ко като е бмв,ко като е е39,вие виждате ли цените на колите как вървят.Аз моята я взех от автокъща за 4500лв. и единствения и проблем беше в климатроника трябваше да сменя датчика(пресостата)цена 20лв и тръбата на него 40лв.Колата няма забележки,ама никакви...Знаете ли че политиката на фалшификаторите напоследък е не да пускат дадена стока на по ниска цена(щото е менте),ами я пускат по скъпо от оригиналната за да могат такива хора като вашето мислене да си каже"еее тва щом е скъпо начи е хубоу"хахахахахаа.Замислете се има и хубави коли който са ефтини,незначи че щом са ефтини са боклук.
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2