помощт за платове за претапициране на бмв

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

помощт за платове за претапициране на бмв

Мнение от dizelboy » 12 Фев 2006, 22:30

ходих наскоро до един тапицер изках да претапицирам някои 4асти на колата си по салона ,моят е сетло бежавият

молабата мие следната мом4ето ми каза 4е ве4е оригиналните ни платове ги няма или поне тои неги намира а само сходни с нашите
някои ми беше споменал 4е знае каде може да иматакива платове които са за бмв само
изкам секи които има информация за платовете за салоните ни да я сподели тук ако има и тел да остави да проверя за да мога да си стегна салона а и онези които изкат да знаят ако имае успех има вероятност да се спазарим с продава4а да закупим по голям топ на по ниска цена и си4ки да сме доволни

благодара предварително за помоща дано имам успех
ИзображениеИзображение
Изображение

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 12 Фев 2006, 22:45

Мога да ти дам информация за кожа , но незнам дали те интересува, а и е в Пловдив :roll:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 12 Фев 2006, 23:47

BMW lover написа:Мога да ти дам информация за кожа , но незнам дали те интересува, а и е в Пловдив :roll:

м 4е пусни една 2 идеи смисал цени едно друго може да е полезно за някои има доста с захабени салони
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 13 Фев 2006, 0:15

BMW lover написа:Мога да ти дам информация за кожа , но незнам дали те интересува, а и е в Пловдив

Ако можеш да пуснеш инфо за Пловдив,ще съм ти благодарен :bchug: Къде може да се намери добра кожа и евентуално добър тапицер 8)
One passion,one car,one life...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 18 Фев 2006, 15:27

da и аз се интересувам ама не от кажа . кажи за пловдив къде и за какво става въпрос

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 18 Фев 2006, 23:42

Това наистина е много важна тема.
Почти при всеки съществува този проблем.Аз също живо се интересувам от това дали се предлагат някаде оригинални тапицерии.
Между другото аз имам за предна седалка от светло синята ако на някой му трябва

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 18 Фев 2006, 23:55

оригинали на официалните производители на автомобили няма да намерите у нас... всички майстори - тапицери у нас са ЕТ. Набавят си платове, такива, каквито се произвеждат в България. Дори съм склонна да мисля, че нашите български тапицерии и материи за тапициране въобще са далеч по-добри като качество от които и да било други от ЕС. Кожата - също. Не забравяйте, че изнасяме за цяла Европа, респективно и за Великобритания - всякакви вид платове и кожи, много от които влизат в употреба и за автомобилите ни. Това, че шарката или цвета не съответства... означава, че производителя не разполага с гамата на автомобилните компании, но и не е длъжен. Я потърси някой такава тапицерия у нас, я не. Че колко българи сме тръгнали да си претапицираме седалките в колите? Малцина...

още не мога да забравя, как дядо ми си купи български обувки в Берлин :mhihi:
Да караш Peugeot е страст!

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 19 Фев 2006, 0:00

В ДАРУ КАР може би и Камор де незнам но БМВ продават оригинален плат за тапицерий може да си поръчаш и да ти доставят и то асолютно същия като твоя само ако можеи да разбереш какъв му е ориг.номер щото в ЕТК-то е малко трудно :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 19 Фев 2006, 0:26

Eva* написа:оригинали на официалните производители на автомобили няма да намерите у нас... всички майстори - тапицери у нас са ЕТ. Набавят си платове, такива, каквито се произвеждат в България. Дори съм склонна да мисля, че нашите български тапицерии и материи за тапициране въобще са далеч по-добри като качество от които и да било други от ЕС. Кожата - също. Не забравяйте, че изнасяме за цяла Европа, респективно и за Великобритания - всякакви вид платове и кожи, много от които влизат в употреба и за автомобилите ни. Това, че шарката или цвета не съответства... означава, че производителя не разполага с гамата на автомобилните компании, но и не е длъжен. Я потърси някой такава тапицерия у нас, я не. Че колко българи сме тръгнали да си претапицираме седалките в колите? Малцина...

още не мога да забравя, как дядо ми си купи български обувки в Берлин :mhihi:

тук можем да поспорим,че изнасяме кожи.Семейството ми беше дъллгоо време в кожарския бизнес и фабриката в Плевен за готови кожи фалира преди 4 години,а тя беше последната.Вече изнасяме само сурови кожи и внасяме готови(обработени) ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Назад към Основен Форум