Мафиотско Е34 ,ама чак пък толкова .

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Мафиотско Е34 ,ама чак пък толкова .

Мнение от BMW M5 super » 10 Апр 2011, 17:54

Много от колегите разказаха свои историй, но никой не каза имат ли реално право да те гонят и спират без нарушение .
Законово право имат ли ? Как така ще прахосват пари на данъкоплатците ,на случаен принцип ,
Я мина едно БМВ - я дай да го догониме да видиме кой го кара .
България - шибана държава .На Бойко най вече да му го на..кам
vvvvv

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 10 Апр 2011, 18:25

BMW M5 super написа:Много от колегите разказаха свои историй, но никой не каза имат ли реално право да те гонят и спират без нарушение .
Законово право имат ли ? Как така ще прахосват пари на данъкоплатците ,на случаен принцип ,
Я мина едно БМВ - я дай да го догониме да видиме кой го кара .
България - шибана държава .На Бойко най вече да му го на..кам

Имат право да обърнат и да те спрат за проверка. Невиждам какво им пречи.
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 10 Апр 2011, 18:35

Никъде в законе не пише,че полицай от кат няма право да те спре ако реши! Реално погледнато може да му се е сторило че нямаш стикер за гражданска или нещо друго не ти е в ред,има право да те спре и да провери автомобила ти!

Колега не знам какво толкова те притеснява това че те спират... КАТ са се пак,тва им е работата!
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 10 Апр 2011, 19:08

Притесняваме това ,че карам една х5 35 д и за две години нито едно спиране нямам .
Като взема е34 се почва .
vvvvv

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 10 Апр 2011, 19:14

BMW M5 super написа:
slavianko написа:И аз не съм имал проблеми до сега. Хем моята съска, пъска и се чува от километри с тая 76 генерация. Мога да ви кажа че куките изобщо не ги е...е с ква кола сте. Извън града спират предимно за скорост, без значение от типа на превозното средство. И сътре спират предимно само за нарушения а иначе без да сте нарушили правилник спират само ако имат нареждане. Това че някой от нас ни е ударила параноята че ни гонят заради марка или модел е пълен ъпсурд. не ме питайте от къде го знам това. Жена ми работи в пътна полиция :mhihi: :mhihi:

Искаш да кажеш ,че имат нареждане да ме спират мене в града ли ?
Защото именно в града ме догонват и ме спират .По твойте думи така излиза . Ебаси сега ще ме изкарат и престъпник отгоре на всичкото )))
Особенно пък за да те догонят гаранция си им дал повод. Като знам как ги мързи не биха си направили труда ако нямаха :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно.
Мечтае да кара: сАмоЛеТ

Мнение от Димитър Димитров » 10 Апр 2011, 19:37

Колега не са само Е34-ките, първото ми БМВ беше черен седан с номер М 8998 ... и с тъмни стъкла - нямаше случай да мина покрай полицай и да не ме спрат, в софия на исхода за перник направо от колана ме извадиха да ме проверят :D , след това карах червен компакт и почти не съм спиран.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 10 Апр 2011, 20:36

slavianko написа:
BMW M5 super написа:
slavianko написа:И аз не съм имал проблеми до сега. Хем моята съска, пъска и се чува от километри с тая 76 генерация. Мога да ви кажа че куките изобщо не ги е...е с ква кола сте. Извън града спират предимно за скорост, без значение от типа на превозното средство. И сътре спират предимно само за нарушения а иначе без да сте нарушили правилник спират само ако имат нареждане. Това че някой от нас ни е ударила параноята че ни гонят заради марка или модел е пълен ъпсурд. не ме питайте от къде го знам това. Жена ми работи в пътна полиция :mhihi: :mhihi:

Искаш да кажеш ,че имат нареждане да ме спират мене в града ли ?
Защото именно в града ме догонват и ме спират .По твойте думи така излиза . Ебаси сега ще ме изкарат и престъпник отгоре на всичкото )))
Особенно пък за да те догонят гаранция си им дал повод. Като знам как ги мързи не биха си направили труда ако нямаха :mhihi: :mhihi:

Хубава работа ,няма да си говориме детски неща сега .
Казвам ти без повод .
Имах среща в 19 часа и съм си разпределил времето ,че за 5 минути ще съм там ,над 60 не съм вдигал .
Музика мощна нямам .Единствено да не би че имам 4 ауспуха отзад и може би да издават малко повече шум .
Или номера ,друго обяснение нямам
vvvvv

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е55

Мнение от ZLATEN » 10 Апр 2011, 20:43

Чудесна тема за технически подфорум ...
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg

ентусиаст
Аватар

Мнение от biem_w » 10 Апр 2011, 20:55

пусни една снимка на таз Е34ка ... сиг такава и ние не сме виждали

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 10 Апр 2011, 21:00

biem_w написа:пусни една снимка на таз Е34ка ... сиг такава и ние не сме виждали

Колегата пусна http://img51.imageshack.us/g/img1313mn.jpg/ :mrgreen:

ZLATEN написа:Чудесна тема за технически подфорум ...

ТихУ са, почнахме да вкарваме и части... 4 ауспуха отзад, разни високи децибели :paranoid:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 10 Апр 2011, 21:08

мойта е по тъмна и от на колегата и с големи джанти и немам такива проблеми.Обаче с е36-та ме сцепваха
ТДС - Турбо Див Селянин

Аватар
Кара: е34 525 TDS
Мечтае да кара: e38 750i

Мнение от neo5030 » 10 Апр 2011, 22:12

Карам черна 34-ка, горе долу с тарикатски номер. Само вечер по малките часове ме спират. През деня почти никога.
Обичам теее, Разбойнико Мой... винаги ме спасяваш, винаги бягаш с мен, винаги ме разбираш, винаги си на линия, винаги ми даваш ... да разбера че... мога да съм спокоен в теб, до теб... винаги си усмихнат и готов да се забавляваме , винаги ти светят очите, ангелските.. BMW

ентусиаст
Аватар

Мнение от biem_w » 10 Апр 2011, 22:20

кво значи номера е тарикатски,колата ми е черна и т.н. Вие тия полицай кво си мислите,че ядат доматите с колците ли. Времената с Е34ките и Тигре Тигре май са отминали преди около 15тина години.. макар,че и в мойта кола се чува отвреме на време тигре тигре но тва е друга тема. А тва,че има моменти в който една и съща кола я спират доста пъти незначи абсолютно нищо. А пък ако станат нахални и колегата найстина го спират толко настоятелно нищо не му коства да задава въпроса ЗАЩО? на полицая без да му дреме ;)

Аватар
Кара: е34 525 TDS
Мечтае да кара: e38 750i

Мнение от neo5030 » 10 Апр 2011, 22:48

biem_w написа:кво значи номера е тарикатски,колата ми е черна и т.н. Вие тия полицай кво си мислите,че ядат доматите с колците ли. Времената с Е34ките и Тигре Тигре май са отминали преди около 15тина години.. макар,че и в мойта кола се чува отвреме на време тигре тигре но тва е друга тема. А тва,че има моменти в който една и съща кола я спират доста пъти незначи абсолютно нищо. А пък ако станат нахални и колегата найстина го спират толко настоятелно нищо не му коства да задава въпроса ЗАЩО? на полицая без да му дреме ;)

С няколко думи обяснено просто: Да речем Опел Корса Б с номер СА 4296 ВН Няма затъмнени прозорци,нормална синия,до него БМВ е34 Черно затъмнени задни прозорци,номер като на колегата да речем.. Е помисли малко ако има една патрулка и тя трябва да спре някой кой от двамата ще е ! Че са отминали времената така е нетрябва колегата толкова да се вживява но е34 си е класика в жанра.. А й да не мислите че полицията ни е мръднала много напред в нещатата ли?! за тях Всеки малко по якичак с БМВ,или е дилар или нещо друго. Ето затова ги спират. А е36-ците и аз като карах просто защото всеки младеж си купува и е млад рацар. От тях полицайте търсят пари ;) Сега ако ме разбра правилно какво исках да кажа това с тарикатски номер и т.н. ! :yes:
Обичам теее, Разбойнико Мой... винаги ме спасяваш, винаги бягаш с мен, винаги ме разбираш, винаги си на линия, винаги ми даваш ... да разбера че... мога да съм спокоен в теб, до теб... винаги си усмихнат и готов да се забавляваме , винаги ти светят очите, ангелските.. BMW

ентусиаст
Аватар

Мнение от biem_w » 10 Апр 2011, 22:55

аз пък имам друга версия по въпроса.. Имах едно Е34 черно,ниско номера нищо особенно на изхода на София съм посока Пловдив. Карам посредата сиг бяхме 100 коли няква навалица.. аз без винтка с няколко акта тогава и си карам нормално. около мене се нови колици Бмв-та аудита.. и познай кой извадиха от композициата... при въпроса за що пък точно мене от 100тина коли получих отговор "наблягаме на по старичките коли щот са нередвни" имам доста приятели познати полицайй не са толкова зле повярвай ми :bchug: айде със здраве.. нз как ни пуснаха да разсъждаваме в тази тема толкова време

ПредишнаСледваща

Назад към E34