20 инча джанта в Е46 ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
Re: 20 инча джанта в Е46 ?
Е то това е че заради големи джанти трябват по-ниски гуми обачеее ниски гуми по-нашите пътища =
иначе изглежда добре,но наистина виж колега да не ти опират че става кофти,тогава човек не може да се отпусне да покара,все тук да не търне там да не търне,ооо май*******та му и дупка и тем подобни.

иначе изглежда добре,но наистина виж колега да не ти опират че става кофти,тогава човек не може да се отпусне да покара,все тук да не търне там да не търне,ооо май*******та му и дупка и тем подобни.
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
имайте в предвид че колегата ката в UK /да ме поправи ако греша/ но това си е разлика!
така че да се придържаме само до техническите параметри на кола, дажнта и гума! иначе темата е интересна!
така че да се придържаме само до техническите параметри на кола, дажнта и гума! иначе темата е интересна!
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
zlati79 написа:имайте в предвид че колегата ката в UK /да ме поправи ако греша/ но това си е разлика!
Където и да кара возията е все гадна

- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
S7 написа:zlati79 написа:имайте в предвид че колегата ката в UK /да ме поправи ако греша/ но това си е разлика!
Където и да кара возията е все гаднавсе едно си седнал на пейка в парка и някой те влачи по павета
стига де, не говорим за возия,а за техническа възможност! тва е друга бира и всеки сам си преценя!

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
вие там в Англия от нон стоп работа се чудите ква щуротия да измислите
там цените на гумите не са като тук стига с офф-а да минем към темата колега ще раздуваш на 100 % калници с супер преравяне може и да стане накрая като се замислиш толкова нерви ще хвърлиш,че може би не си заслужава но за мераката който имаш очаквам с интерес развръзката
Поздрави на всички Българи в UK !

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
shalashaska написа: Поздрави на всички Българи в UK !
Мерси колега

Иначе по темата , в УК съм да но и тука пътищата не са цвете . Раздуването на калници не ме притеснява много , нито цената на гумите . Проблема е че джантите който съм си харесал са супер рядки а те са именно ...... 20" Стайл32

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
от 7-ма серия на 3-та ще е доста трудно технически изпълнено според мен. само с раздувка на калниците ще стане

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Зависи ЕТ-то колко е голямо и трябва да се има в предвид самата джанта да не опре в амортесиора или пружината че трябва някакви дистанционни фланци да слагаш и голям зор ще бъде на главината.
Иначе 20" джанта съм виждал в Е46 и стоеше доста голяма(в смисъл малко неестествено за колата-лично мнение)
П.П.Потърси повече технически характеристики за въпросната джанта да не се чудиш какво да ги правиш после
Иначе 20" джанта съм виждал в Е46 и стоеше доста голяма(в смисъл малко неестествено за колата-лично мнение)
П.П.Потърси повече технически характеристики за въпросната джанта да не се чудиш какво да ги правиш после

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Еми колега, стайлинг 32 според http://www.bmw-bulgaria.com/SHOP/-bmw-felgen.html трябва да станат на Е46!....
П.П не се показва както аз исках, значи избери 20 цола джанта и най отгоре трябва да ти излезе стайлинг 32. И се вижда за кой модели става!
П.П не се показва както аз исках, значи избери 20 цола джанта и най отгоре трябва да ти излезе стайлинг 32. И се вижда за кой модели става!
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
Krasimir19 написа:Еми колега, стайлинг 32 според http://www.bmw-bulgaria.com/SHOP/-bmw-felgen.html трябва да станат на Е46!
За ставането , стават . Имал съм и стандартните за Е46 Стайл 32 и сега имам Стайл 32 от БМВ Е38 . Въпроса е дали 20" стайл 32 ще паснат в Е46

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
Е тъй де джанта стайлинг 32- 20 цола, според въпросния каталог стават! Но реално дали стават може да каже някой който е пробвал.
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Krasimir19 написа:Е тъй де джанта стайлинг 32- 20 цола, според въпросния каталог стават! Но реално дали стават може да каже някой който е пробвал.
Колега според мен в редицата с изредените модели имат предвид моделите на които може да се сложи стайл 32, а конкретно 20'' може само на Е65/66

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
Баси джантата не излиза ли твърде много?
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Колега много добре си се преориентирал. Освен тиизъра съм виждал и финиш продукт и е мноооого добре. Само, че трябва наистина твърдичко окачване, хем да не опират хем да изглеждат възможно най-добре и по-тясна гума, т.н. SQUARE WHEEL
) Иначе успех и да сложиш снимки скоро и да споделиш малко инфо за гуми и окачване 

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3