Системата HHO на 2.5 тдс? Някой сложил ли си е?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- radik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 3.0 218 hp
Системата HHO на 2.5 тдс? Някой сложил ли си е?
Здравейте колеги. Пуснаха ми оферта за системата ННО, като ми гарантират 30-40% сваляне на разхода и 20-30% качване на мощността на двигателя. Също така подобряване работата на двигателя /по безшумен и без излишни вибрации/. Като цяло всички отзиви в интернет са полужителни, но искам да разбера за тдс-а каква е разликата. Ако някой е сложил нека сподели/ и да не е с тдс двигател нека пак си каже мнението/.
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Re: Системата HHO на 2.5 тдс? Някой сложил ли си е?
Neo Socket ми се струва по-добра алтернатива.
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW

Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- valerii81
- Потребител
-
- Кара: E 91
- Мечтае да кара: Ф 30
Има ефект само при старите дизели и при всички бензинови двигателир но трябва да се корегират сензоритертва са: ламбда сонди и МАП/МАФ сензори от там се гледа кубатурата на двигатела и се смята,колко минимум газ в минута трябва за съответният двигател.Системите,които ги предлагат на нашият пазар са ТАШАКЛАРЪ имат много минуси,да не говоря за електрониката,която залъгва сензорите.Хубав HHO Кит цената му почва от 1000лв,който съдържа всичко качествено и професионална електроника.Който има интерес да пише,аз лично съм дал вече към 2000лв за изпробване на различни боклуци.Та както казват хората "Евтеното излиза скъпо" Сега ще си поръчвам електроника за моита Е46 320и да си корегирам сензорите.И без да ви пишат глупости, економието е мижду 20-30% мошноста е до 10-15% който каже противното да хой да се гръмне!А при старите печки,може да се постигне по голяма економия,поради простата причина-нафтата не изгаря на 100% а на 60% другите 40% могат да доидат благодарение на брауновия газ.При команрейл ефекта е малак макс 10%
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Малко абсурдна ми се вижда работата... и ме съмнява, че мотора ще бумка яко на детонации... дори и изчислена и напасната такава система със ДДЕто, по простата причина, че компресията е доста голяма при степен на сгъстяване 22. при такава компресия ще се самовъзпламенява горивната смес заради водорода не когато трябва.
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
ето ти четиво малко
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 8&t=141029
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 8&t=141029
6 мнения
• Страница 1 от 1