Къде да бъде новото Каско?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Re: Къде да бъде новото Каско?
Колега тя поне твоята е39-ка е от по-новичките, че съм чувал, че за по-старите е39(96-97г.) застрахователите много се инатят да плащат. Доколкото съм запознат при някой застрахователи има 10 годишна бариера и след това застрахователната премия става доста по-висока от стандартния процент.
- animall
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Влака
Николай Диянов написа:Колега тя поне твоята е39-ка е от по-новичките, че съм чувал, че за по-старите е39(96-97г.) застрахователите много се инатят да плащат. Доколкото съм запознат при някой застрахователи има 10 годишна бариера и след това застрахователната премия става доста по-висока от стандартния процент.
Не е така, всичко опира до това дали застрахователя иска да ти свърши работа или не иска. Под застрахователя фиксирам регионалния началник или нещо от сорта, имам предвид човек от който все пак се определя нещо. Аз лично съм супер доволен от ДЗИ, колата ми е на 7 бона 370лв каско, всяка щета ми е платена.
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
animall написа:Не е така, всичко опира до това дали застрахователя иска да ти свърши работа или не иска. Под застрахователя фиксирам регионалния началник или нещо от сорта, имам предвид човек от който все пак се определя нещо. Аз лично съм супер доволен от ДЗИ, колата ми е на 7 бона 370лв каско, всяка щета ми е платена.
Нещата най-вече опират до това на колко пара е застрахована колата и от там,с какви части,ще се прави колата при евентуална щетата

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
От Армеец съм крайно недоволен
При ПТП и щета за 1000лв ми платиха 0лв, без да съм карал пил или нещо подобно.
Доволен съм от Бул Инс
за 10години застраховки при тях винаги са ми плащали доволно, и то без връзки

Доволен съм от Бул Инс

- ivan_krilov
- кандидат ентусиаст
-
Мое лично впечатление е, че не застрахователя, а лично от "кефа" на съответния агент се определя всичко: бързина, точност, платена сума, проблеми, забавяния и т.н. Малко е странно, но дори не зависи дали ти е познат, а само дали е на кеф?!?!?! Гадост! И бюрократщина, от която не печели застрахования, не печели и застрахователя (лично мнение)!
П.С. Говорим за компании, които имат идея да изплащат обезщетения, а не за тези, които нямат
П.С. Говорим за компании, които имат идея да изплащат обезщетения, а не за тези, които нямат

- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Колега прочети темата "Застрахователни неволи" там са коментирани доста застрахователи. За мен най-коректния застраховател в България е "БУЛСТРАД". Застраховките са доста по скъпи, но когато стане въпрос за изплащане на щета си плащат в срок а не те размотават с месеци и накрая ти сервират, че не могат да ти платят
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
Колега,казваш,че не един път са ти плащали щета за камъчетата!Не знам дали знаеш,но има едно нещо което се казва-черен списък и колкото повече щети правиш в тази компания ( и не само),толкова по-малки щети и по-малко пари ще ти плащат.На предишния собственик на моята кола (имам приятелка агент която ми прави каското и проверихме в системата )се отказва не само какско,но и гражданска поради простата причина,че всяка година е взимал повече пари отколкото е давал.Та по темата на бившата ми полото беше ударено отпред вляво и отзад вдясно и на Дженерали на два пъти ми платиха абсолютно всичко в срок от 16 календарни дни.Сега моята кола е на Български имоти застрахована 8000 490 лв,а понеже съм под 29 год дженерали ми искаха за 8000 990лв
Не погледнах от къде си,но ако си близо до Карлово мога да ударя едно рамо за .... да ти направят отстъпка и да ти опишат колата без забележки.
Не мога да напиша коя компания точно за да няма агента някакви проблеми,но доволен ще останеш

Не мога да напиша коя компания точно за да няма агента някакви проблеми,но доволен ще останеш

Аз говоря за други компания! В БулИнс колата ми за 2 години не е имала никакви завеждани щети! Сега отказват да платят - да си гледат работата
Други компании на стари мой автомобили са ми плащали камъчетата, и е нормално. Все едно от градушка да не искат да ми платят?

Други компании на стари мой автомобили са ми плащали камъчетата, и е нормално. Все едно от градушка да не искат да ми платят?
- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
iceblast написа:Аз говоря за други компания! В БулИнс колата ми за 2 години не е имала никакви завеждани щети! Сега отказват да платят - да си гледат работата![]()
Всички компании си имат общ сървър и си гледат щетите на колите без значение в коя компания си бил.Всички щети се записват и се водят на водача а не на колата

didite_bg написа:iceblast написа:Аз говоря за други компания! В БулИнс колата ми за 2 години не е имала никакви завеждани щети! Сега отказват да платят - да си гледат работата![]()
Всички компании си имат общ сървър и си гледат щетите на колите без значение в коя компания си бил.Всички щети се записват и се водят на водача а не на колататоест продадеш ли колата тя вече е с чисто минало,а ти не!
Колега, това няма никаква връзка. Всъщност има единствено и само ако става дума за паркинг щети, макар че някой хора са без късмет и често си закачат по паркинги.
Няма логика да ми откаже щета, защото често завеждам щети. Карам много, примерно, колата ми става цялата на язвички от камъчете, предното стъкло ми се пука примерно и те да не ми платят

Всички компании си имат общ сървър и си гледат щетите на колите без значение в коя компания си бил.Всички щети се записват и се водят на водача а не на колата
тоест продадеш ли колата тя вече е с чисто минало,а ти не![/quote]
НЯМАТ ОБЩ СЪРВЪР !!!
всяка компания е сама за себе си !

НЯМАТ ОБЩ СЪРВЪР !!!
всяка компания е сама за себе си !

- kamendc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X1 E84 25xd; E60 525d LCI Auto
и трите компании, които си изредил (булинс, левинс, и армеец) са на мутри - затова и всички казват, че трябва връзки, че отказват, че не знам какво си. това са факти. отделно има и слухове - например като си бил веднъж в булинс и не си подновиш, а отидеш при конкуренцията - да не стане нещо с колата ти...
по-нормалните фирми са дженерали, хди и подобните чужди... ама на българския пазар нещо не са с голям пазарен дял, може би защото искат да действат по западно, а пък то трябва по български.
аз лично съм при ДЗИ от 2 години, щети имам 2-3 дреболии от рода на твоите, но хич не съм ходил да ги завеждам, защото я платят нещо - я не. пък и не я продавам колата, та да я лъсна, а си я карам.
на 7000 лв. оценка премията беше май 380, но нарочно платих 400, защото над тази сума влизаш в доверен сервиз, вместо сам да си я правиш и после да търсиш да ти възстановят.
по-нормалните фирми са дженерали, хди и подобните чужди... ама на българския пазар нещо не са с голям пазарен дял, може би защото искат да действат по западно, а пък то трябва по български.
аз лично съм при ДЗИ от 2 години, щети имам 2-3 дреболии от рода на твоите, но хич не съм ходил да ги завеждам, защото я платят нещо - я не. пък и не я продавам колата, та да я лъсна, а си я карам.
на 7000 лв. оценка премията беше май 380, но нарочно платих 400, защото над тази сума влизаш в доверен сервиз, вместо сам да си я правиш и после да търсиш да ти възстановят.
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
колеги,за всичко натискайте агентите си-хората при които си правите застраховките.яко натиск и иск.ако се налага обжалвайте обещетенията и това е.
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3