Натиснах го тоя дизел
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- DiDi
- ентусиаст
-
- DiDi
- ентусиаст
-
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Само едно въпросче-със зимни ли беше,че като гледам си дигна 240 реални,а гумите са макс Vиндекс.А относно двигателя-мисля си ,че за тройка е идеален,ма като гледам колата няма 6к,а ти я шпориш на макс,та и отгоре.Иначе забелязвам,че и твоята кутия е нереално дълга,но определено ще е по-интересно да я пробваш на равно иначе, обещавам и аз да пусна клипче,ма ме е шубе с тия гуми-ще зема да се пребия някъде
OPASNO LUD написа:Само едно въпросче-със зимни ли беше,че като гледам си дигна 240 реални,а гумите са макс Vиндекс.А относно двигателя-мисля си ,че за тройка е идеален,ма като гледам колата няма 6к,а ти я шпориш на макс,та и отгоре.Иначе забелязвам,че и твоята кутия е нереално дълга,но определено ще е по-интересно да я пробваш на равно иначе, обещавам и аз да пусна клипче,ма ме е шубе с тия гуми-ще зема да се пребия някъде
Не, със летни гуми съм.
Доколкото знам до 2000 км не трябва да се натиска, така че на 6000 според мен мога да я карам колкото си искам, все пак тва е бмв, и няма кво само да я паза, карам я съвсем нормално. аз ще гледам да я фиксирам камерата вътре някак си и тогава да направа по готини клипчета, 0-100, 100-200.
djordje написа:OPASNO LUD написа:Само едно въпросче-със зимни ли беше,че като гледам си дигна 240 реални,а гумите са макс Vиндекс.А относно двигателя-мисля си ,че за тройка е идеален,ма като гледам колата няма 6к,а ти я шпориш на макс,та и отгоре.Иначе забелязвам,че и твоята кутия е нереално дълга,но определено ще е по-интересно да я пробваш на равно иначе, обещавам и аз да пусна клипче,ма ме е шубе с тия гуми-ще зема да се пребия някъде
Не, със летни гуми съм.
Доколкото знам до 2000 км не трябва да се натиска, така че на 6000 според мен мога да я карам колкото си искам, все пак тва е бмв, и няма кво само да я паза, карам я съвсем нормално. аз ще гледам да я фиксирам камерата вътре някак си и тогава да направа по готини клипчета, 0-100, 100-200.
До 2500 да сме по-точни. И единственото нещо което не трябва да се прави е да се дига макс.скорост докато не направи 2500км

drift написа:Някой може ли да я качи другате,че не мога да го сваля.
BateVili написа:някой може ли да даде друг мирър различен от бол.бг- мерси предварително
ето ви го тука разделен на 7 рар файлчета:
http://djovuj2.freecoolsite.com/
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2