Разбиха ми колата - Каква електроника има около волана?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39/ Е60
Мечтае да кара: X6 цвят бордо

Re: Разбиха ми колата - Каква електроника има около волана?

Мнение от Николай Диянов » 08 Апр 2011, 9:50

До къде я опряхме. Тия джамбази накрая ще ни накарат преди да излезем от колите си да прекъсваме всички кабели, да изкарваме половината модули от колите си и да си ги носим вкъщи. Преди няколко седмици оставих колата пред блока в Младост за не повече от 5-6 минути. Слизам и гледам, че нямам задна емблема :bang: .
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 08 Апр 2011, 11:12

колата ти е хубава,днес я видях,привлича окото-така че като излезе от Дару,не е зле да помислиш малко за сигурността и ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 08 Апр 2011, 17:01

Ами той човека пита, ама само едни общи приказки. Който знае и има инфо, да помогне, ама по-добре на ЛС, че то с тия публични изяви и кучето ще стане касапин дее@а.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03`E39 530dA Exclusive; E34 520i

Мнение от pricheska » 08 Апр 2011, 19:28

meha написа:колата ти е хубава,днес я видях,привлича окото-така че като излезе от Дару,не е зле да помислиш малко за сигурността и ;)

Веднага от там отивам да слагам допълнителни имобилайзери и аларми. За сега от ровенето в нета ми допаднаха алармите на VIPER. Ако някой има по-добри предложения да сподели. Намислил съм и да местя на друго място този прословут EWS и да разкарам тъпата ODB букса под волана. Мисля си, че ще е добре и да направя някаква здрава планка със секретни болтове на новото място на EWS-a. Секретни болтове и допълнителни планки за модулите в багажника - също ми се струва добра идея. А вече за прекъсвачите на DWE, колянов вал и т.н. ще търся хора, който могат да го реализират... То накрая ще стане, така че вечерно време ще си демонтираме половината агрегати по колата и ще си ги взимаме с нас, за да сме сигурни, че ще я открием на другия ден :banghead:
Бензин, а не кръв! Инжекцион, а не сърце! Бутала, а не мускули!.. Машина, а не човек !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Мнение от iceblast » 08 Апр 2011, 21:00

Колега, сподели в кой район се е разиграл екшъна.

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 08 Апр 2011, 22:48

Няма друг начин колеги, ако искаме да си намираме сутрин колите където вечерта сме ги оставили трябва да правим приспособления, да лепим и укрепваме детайли и тн. Другото решение е сигурен гараж или платен паркинг, но все някога се налага колата да пренощува навън, така че от джаджите за ебавка с крадците както аз ги наричам винаги има ползва.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Влака

Мнение от animall » 09 Апр 2011, 12:01

Просто в София ако не си някфа мутра от която всички се страхуват, не си заслужава да караш нещо повече от витара за 3 бона... Ние не живеем в държава, живеем в кенеф.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 28 Май 2014, 16:30

Тази нощ разбиха брутално и моята кола и и откраднаха имобилайзера...........дръжка,ключалка са разбити брутално грозно-абсолютно новобранска работа.вътре също грозно са избушили жабката под волана и самия имобилайзер.
в тия времена защо им пък е точно този елемент.има толко по скъпи неща по тези коли,но????????

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 30 Май 2014, 7:59

wladio написа:Тази нощ разбиха брутално и моята кола и и откраднаха имобилайзера...........дръжка,ключалка са разбити брутално грозно-абсолютно новобранска работа.вътре също грозно са избушили жабката под волана и самия имобилайзер.
в тия времена защо им пък е точно този елемент.има толко по скъпи неща по тези коли,но????????

:shock: Нямам думи !!! лошото е че повечето хора от нас влагат доста средства и нерви по колите си и въпреки че имат каско някък едно такова разбиване или кражба на любимата те връща в 1ви клас всеки път.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 30 Май 2014, 13:08

като си поговорих тук и там просто съм бил донор,и целта може би е някоя х5.
дано не успеят,а дано ги хванат.

Предишна

Назад към E39