m30b30 или m50b25
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Re: m30b30 или m50b25
аз лично м30 б35 съм карал и пак неможа да ме впечатли като м50б25,но по ме впечатли разхода от над 20 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Само не ми казвай, че М50Б25 в Е34 гори под 15 градско, че ще умра от смях. Разликата в разхода при читави мотори е макс 2-3 литра в полза на М50, но пък М30 е с доста по-евтина подръжка, което смятам, че компенсира нещата. А за вървене няма смисъл да говорим.Bavarishe написа:аз лично м30 б35 съм карал и пак неможа да ме впечатли като м50б25,но по ме впечатли разхода от над 20

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
DRN написа:A защо не погледнеш М52Б28, приятен за каране, по-модерен, по-мощен и от 2та и за всекидневка разхода е приличен.
Ти явно няма да го тубинираш, а 200 нютона от малко на 2000 оборота са доста приятни.
А дали е здрав, времето ще покаже.
След постоянно каране на М50Б25 автомат ми се наложи да покарам един цял ден М52б28 ръчка...Баси това нещо така се развърта
от ниски и така се напъва да върти че начина по който бях свикан да карам моята няма нищо общо с това без ESP по завоите с не много гас си се заиграва много..
Та тази кола беше докарана от Италия и трябваше да я заведа на чиатав майстора да я прегледа и обслужи на цяло...Ще пропусна гупостите маслото което изтека от двигателя беше на около 40 000клм (мотора беше по табло 160 000) толкова зле беше маслото че като си потопих пръста в него даже не беше мазно !?!? след наливане на новото това така се отихна че не е истина сега е в наблюдение да видим дали ще има някакви поражения след това занемаряване.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

Айде някой с обективно мнение де
до сега чух много разногласия.Получих и предложение за м20б25 с лек маховик и къс диференциал който вървял на кантар с м50б25 което за мен е малко нелогично...

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
BABHOMED написа:След постоянно каране на М50Б25 автомат ми се наложи да покарам един цял ден М52б28 ръчка...Баси това нещо така се развърта
от ниски и така се напъва да върти че начина по който бях свикан да карам моята няма нищо общо с това без ESP по завоите с не много гас си се заиграва много..
Да ти дам тогава да покараш мойта да видиш как тръгва по завойте без да е 28ца

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Тия теми са ми любими
Отговора от моя страна е ясен, останалото е плява според мен

Отговора от моя страна е ясен, останалото е плява според мен

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
TUZara` написа:Айде някой с обективно мнение дедо сега чух много разногласия.Получих и предложение за м20б25 с лек маховик и къс диференциал който вървял на кантар с м50б25 което за мен е малко нелогично...
Точно обратното--- Много логика има тука, колега.... Споделям мнение, щото съм карал такава,, както и М30 Б35. Ако е кадърно направен старият мотор къса нерви, ВЕРВАЙ!! Тая 35-ца, дето съм я карал си беше също "пипната". С нея се чувствах точно като "аджемия новобранец" за сефте на шофьорски курсове. Колата трудно се удържа, не е майтап, колега. Ти си решаваш, далеч съм от идеята, да те убеждавам кво да си вземеш, щото едва ли би успял да отсееш компетентните мнения, когато общият им брой е внушителен. Аз споделям опит, но това са коли за пораснали.. Аз като "порастна" ще си вземе най-щуравата 35-ца, която открия. Ако е кадърно пипана, колата прави чудеса. Естествено за разхода на гориво няма да коментирам..
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- chiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 34 със субтитри !!!
- Мечтае да кара: e31,,,,,,,,,е38
- Детайли за колата: много замаскирани циганий,,,,,,,,,,ръжда,и ВЕСТНИЦИ ВЪВ ПРАГОВЕТЕ
Когато се кача на моята всеки пат мие като за първипът,веднага след първото мачкане за да и покажа кой е шефа ,ми се разтреперват краката (оная адреналинска тръпка нали е знаете)даже преди седмица Стоян и направи и той едно мачкане ,нека сподели мнение
,нищо че е имам вече две години

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
chiko написа:Когато се кача на моята всеки пат мие като за първипът,веднага след първото мачкане за да и покажа кой е шефа ,ми се разтреперват краката (оная адреналинска тръпка нали е знаете)даже преди седмица Стоян и направи и той едно мачкане ,нека сподели мнение,нищо че е имам вече две години
![]()
![]()
А бе Тинец, какво да обяснявам, като само хора които са се докосвали до М30 за по-дълго, само те разбират каква е магията на стария чугун.
Чугуна си е яката работа, и с характер...

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2