Проблем с ключа!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- s.nikov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 - М57 - 01'
- Мечтае да кара: Shelby GT500 - 67'
Re: Проблем с ключа!!!
Извинявам се за мойте 11 грешки! Дано да не съм Ви развалил настроението с тях,мойте толкова важни 11 грешки,на които трябва да се обърне,толкова голямо внимание.И понеже аз съм ученолюбив,бихте ли ми показали каде са,защото аз не ги "отких".Благодаря Ви предварително!
Сега по темата.Няколко момчета от форума ми казаха,че ключът не се отварял. Вие, какво ще кажете?
Сега по темата.Няколко момчета от форума ми казаха,че ключът не се отварял. Вие, какво ще кажете?
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
s.nikov написа:Извинявам се за мойте 11 грешки! Дано да не съм Ви развалил настроението с тях,мойте толкова важни 11 грешки,на които трябва да се обърне,толкова голямо внимание.И понеже аз съм ученолюбив,бихте ли ми показали кЪде са,защото аз не ги "отких".Благодаря Ви предварително!
Принципно не е предвиден за разглобяване,да.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
im0tep написа:s.nikov написа:Извинявам се за мойте 11 грешки! Дано да не съм Ви развалил настроението с тях,мойте толкова важни 11 грешки,на които трябва да се обърне,толкова голямо внимание.И понеже аз съм ученолюбив,бихте ли ми показали кЪде са,защото аз не ги "отких".Благодаря Ви предварително!
Принципно не е предвиден за разглобяване,да.
Има още 6 грешки, но да не издребняваме. Хубаво е форумът да е прилежен и да се пише грамотно.
Ключът не се отваря, но това не означава, че батерията не си изживява живота. Посъветвай се с още няколко по-надеждни момчета от форума.

- sexy_shefa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 D
- Мечтае да кара: BMW M5
- Детайли за колата: 530D 2003 година, 193hp голямата навигация, абсолютно всички екстри.
като е прилежен форумът без грешки каточели няякой отговори,а само критики кои как и колко грешки написал, какво значение има? изречението ми било дълго и? въпросът е че щом проработи ключа значи и батерията работи! От какво друго можи дасе получава това?
- im0tep
- старши ентусиаст
-
sexy_shefa написа:като е прилежен форумът без грешки каточели няякой отговори,а само критики кои как и колко грешки написал, какво значение има? изречението ми било дълго и? въпросът е че щом проработи ключа значи и батерията работи! От какво друго можи дасе получава това?
такива като тебе във форума никой не ги взема на сериозно и за това никой не ти отговаря

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
това защо се получава? колата е купена 2-ра ръка и следва поне един от ключовете да е ползван, следователно програмиран. странно е от завода да не са го програмирали още като е излязла от конвейра. защо става така?

- im0tep
- старши ентусиаст
-
taba4ko написа:това защо се получава? колата е купена 2-ра ръка и следва поне един от ключовете да е ползван, следователно програмиран. странно е от завода да не са го програмирали още като е излязла от конвейра. защо става така?
От дълго НЕползване или отиваща си батерия си губи настройките
- taba4ko
- ентусиаст
-
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
По принцип батерията се зарежда по индукция от гнездото на ключа.
- taba4ko
- ентусиаст
-
дам това го знам, стана ми интересно защото казвате че трябва да се обучава ключа. до този момент как е карана колата като ключа и не е бил обучен? нали трябва да се заключва колата все някак си?

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колега когато не се ползва дълго време ключа и батерията не се зарежда, ключа си губи настройите и иска ново обучаване. Следствие на неизползването и батерията също си заминава. Това е! Това са написали и колегите преди мен.

- s.nikov
- кандидат ентусиаст
-
колеги,не можах много време да се порадвам на работещия ми ключ
копчето за заключване,демек емблемката на бмв, лека по-лека почна отказва,работеше с силен натиск и вече изобщо не работи.другите копчета работят.дайте мнения по въпроса.иначе вторият ключ грам не работи 

и сега да обобщим,сменя ли се батерията на този модел ключ или не,защото и мен ме интересува,че и моя ключ по някога отказва,
- im0tep
- старши ентусиаст
-
cha4o1983 написа:и сега да обобщим,сменя ли се батерията на този модел ключ или не,защото и мен ме интересува,че и моя ключ по някога отказва,
Обобщението е следното: Принципно ромбоидния ключ НЕ е предвиден за разглобяване както е стария примерно,НО има хора които си го разлепят,разглобяват го,сменят му батерията и го лепят на ново.Общо взето въпрос на личен избор

- s.nikov
- кандидат ентусиаст
-
im0tep при мен проблема е само при едно копче,копчето за заключване.другите две работят.
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3