ръжда на местата за поставяне на крика
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
ръжда на местата за поставяне на крика
колко от вас за си проверили колите за ръжда на местата за видгане с оригиналия крик. Повечето е34 там са жестоко ръждясали. вдигнете мокета или поне погледнете отдолу докато не е късно:
http://www.m5board.com/vbulletin/e34-m5 ... epair.html
в 90% от случаите там има дупка през която се вижда директно мокета
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Re: ръжда на местата за поставяне на крика
ZLATEN написа:колко от вас за си проверили колите за ръжда на местата за видгане с оригиналия крик. Повечето е34 там са жестоко ръждясали. вдигнете мокета или поне погледнете отдолу докато не е късно:
Тя Моята и праг нямаше ти за дупка говориш.

- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
За втори път си купувам "отвратителна" кола от Италия.Още при огледа всичко беше проверено,няма нито една цънка никъде а местата за крика са като нови.Малко съм педантичен към тези неща и дори и малка ръждичка би ме отказала от покупка на колата без значение че е на 15 години
.Боята е оригиналната което е много важно
.

- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
MaxMeyer написа:За втори път си купувам "отвратителна" кола от Италия.Още при огледа всичко беше проверено,няма нито една цънка никъде а местата за крика са като нови.Малко съм педантичен към тези неща и дори и малка ръждичка би ме отказала от покупка на колата без значение че е на 15 години.Боята е оригиналната което е много важно
.
според мен не толкова дали е от Италия или Германия, а дали има шибидах и дали някой малоумник я е вдигал на крик не на подходящите места и е сцепил заварките от където е почнало да влиза вода и да ръждясва.
Според следващата снимка си има определени места за дигане с оригиналния крик и с подемник/хидравличен крик:

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
ZLATEN написа:MaxMeyer написа:За втори път си купувам "отвратителна" кола от Италия.Още при огледа всичко беше проверено,няма нито една цънка никъде а местата за крика са като нови.Малко съм педантичен към тези неща и дори и малка ръждичка би ме отказала от покупка на колата без значение че е на 15 години.Боята е оригиналната което е много важно
.
според мен не толкова дали е от Италия или Германия, а дали има шибидах и дали някой малоумник я е вдигал на крик не на подходящите места и е сцепил заварките от където е почнало да влиза вода и да ръждясва.
Според следващата снимка си има определени места за дигане с оригиналния крик и с подемник/хидравличен крик:
Има значечение от къде е колата и то голямо.

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Тази тема постресна малко
но мойта каточе ли е бетон . Недава на отверка да мине през прага :Д

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
biem_w написа:Тази тема постресна малконо мойта каточе ли е бетон . Недава на отверка да мине през прага :Д
късметлия си значи, по западните форуми бая реват от този проблем, особенно тия с мките

ето я и мойта старата след като вдигнах мокета, а отвън си беше нов внос

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Леле няма да вдигам мокета :Д ноо като цяло какво се чудим на тези кораби им дават от 6 до 8 години гаранциа за корозия. Каде каде има и по зле 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Леле, то аз като я взех мойта, баш на местата за крика се беха образува дупки и дебелото желязо в праговете си подскачаше насам натам. В крайна сметка ги заварих и 4-те от вси страни, купих си крик "крокодил" и само с него вече. 12.1991 от Австрия.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Аз се чудя защо мокета ми е мокър от 5 дена хм навеждам се и виждам под шофьорската страна една кръгла капачка която беше леко мърдаща ?!? странно някой дебил май е
сложил крика там..Свалих мокета огледах имаше малко ръжда точно там истри се боядиса се и се завари въпросната капачка..За мое голямо учудване колата няма никаква ръжда като
изключим до капачката на резервоара но то май на всичко де що е Е34 там е болно място..Колата е купена от България още като е станала кола ..
сложил крика там..Свалих мокета огледах имаше малко ръжда точно там истри се боядиса се и се завари въпросната капачка..За мое голямо учудване колата няма никаква ръжда като
изключим до капачката на резервоара но то май на всичко де що е Е34 там е болно място..Колата е купена от България още като е станала кола ..
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Австрийки не купувайте, аз веднъж се прецаках и ситуацията след първта зима стана плачевна. Естествено замина на пазара 

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
- Мечтае да кара: пак Е38
alchohol написа:Австрийки не купувайте, аз веднъж се прецаках и ситуацията след първта зима стана плачевна. Естествено замина на пазара
Щото не си пробвал с АнГлИчАнКа

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Мартине,черната която Камен ми продаде и аз я опрасих, беше перфектна! Германска,но нито една ръждичка никъде нямаше!!!
Иначе в мойта тема в проекти се вижда сегашното ми купе колко ръждясало е!
Само един съвет,ако ще си правиш ръжди по новата кочина,недей в никакъв случай да ги правиш при Кольо брадатия,защото на мойта кола се осра тотално!!! Ама тотално в момента праговете пак са ми в ръжда щото той е големия майстор разбираш ли!
Вече намерих страшен тенекиджия дето прави прагове и ръжди много добре! и зима нормални пари.
Само един съвет,ако ще си правиш ръжди по новата кочина,недей в никакъв случай да ги правиш при Кольо брадатия,защото на мойта кола се осра тотално!!! Ама тотално в момента праговете пак са ми в ръжда щото той е големия майстор разбираш ли!
Вече намерих страшен тенекиджия дето прави прагове и ръжди много добре! и зима нормални пари.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
.
Последна промяна \MITETO\ DSB на 06 Апр 2011, 14:18, променена общо 1 път

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
BULL3T написа:Мартине,черната която Камен ми продаде и аз я опрасих, беше перфектна! Германска,но нито една ръждичка никъде нямаше!!!
Стефчо хората в БГ който правят наистина добре ламарини се броята на пръсти. Аз познавам само един от тях но взима толко много пари,че не си заслужава да се прави колата.

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2