Какво да я барна че да припка малко......повече
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Какво да я барна че да припка малко......повече
Въпросът ми е следния(тъй като се дърпах скоро на митницата с едно пежо 106 1.6 100коня мисла)-(и не можах да вкарам втора)но както и да е ,мислех че това пежо би трябвало да го дръпна аз съм със М10Б18 Е30 двоен стоп ,та мисълта ми е че пежото много ме дръпна на старт а дори не е барвано и разправят че не върви за 1.6
Въпросъм мие какво да барна ,да изтръгна или нещо такова че да ми върви малко повече колата и да го дръпна тва пежо скапано -а да не говорим пък за една хонда тип "Шкаф" дет ме разцепва тотално а е
1.6 16в моля помагайте аз съм единствения фен в махалата другите са
бърливи цигани с пежа и хонди и мисля че е време да ги е......а отзад

Въпросъм мие какво да барна ,да изтръгна или нещо такова че да ми върви малко повече колата и да го дръпна тва пежо скапано -а да не говорим пък за една хонда тип "Шкаф" дет ме разцепва тотално а е
1.6 16в моля помагайте аз съм единствения фен в махалата другите са
бърливи цигани с пежа и хонди и мисля че е време да ги е......а отзад

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
М10 хич го няма в ниските обороти, старта е доста важен
... а твойта май даже и не беше инжекцион нали? Килограмите май са равни?

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
мой
[steeN] написа:М10 хич го няма в ниските обороти, старта е доста важен... а твойта май даже и не беше инжекцион нали? Килограмите май са равни?
Мойта е мех инжекция но нещо взе хич да не бяга кажете какво да я барна

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
махай я без да се замисляш и бутилката махни да не тежи
така както си тръгнал да я 'бараш' да тръгва да върви..
аз бих ти препоръчал да гледаш от друга гледна точка на нещата:
преди да мислиш за тунинг, опитай се да я докараш възможно по-близо до заводския и вървеж и поправи каквото не е в ред, предполагам че не е в перфектно състояние, може да си е издухана? мерил ли си компресията? дебитомера?

така както си тръгнал да я 'бараш' да тръгва да върви..
аз бих ти препоръчал да гледаш от друга гледна точка на нещата:
преди да мислиш за тунинг, опитай се да я докараш възможно по-близо до заводския и вървеж и поправи каквото не е в ред, предполагам че не е в перфектно състояние, може да си е издухана? мерил ли си компресията? дебитомера?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
на старт ме дръпват доста коли,но това е не повече от 120-150 метра,а след това закачам 3-та,и...сещай се сам кво става,а мойто не е пипвано....просто на баварката и трябва да влезе в обороти,и да не ти е жал...
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
mr_petroff написа:на старт ме дръпват доста коли,но това е не повече от 120-150 метра,а след това закачам 3-та,и...сещай се сам кво става,а мойто не е пипвано....просто на баварката и трябва да влезе в обороти,и да не ти е жал...
абе само аз ли откривам че силата на този двигател е в старта, той ного по бързо влиза в обороти от 6таците аз на повечето коли в старта им дърпам, тези с големите двигатели после след тези 140-150 метра ме прескачат де

Re: Какво да я барна че да припка малко......повече
BMWPower написа:Въпросъм мие какво да барна ,да изтръгна или нещо такова![]()
Абе карай си колата и се кефи че си със задно бе!
Но от друга страна, ако толкова държиш да надбегаш тоя с хондата 1.6 16v, решението е - изтръгваш М10-ката и насаждаш двигател от Prelude 2.0 16v (шти съобща на лично откъде да го земеш). Победата е гарантирана - щото тия смотани двигателите на Honda не са чак толкова добри, че да бият друг двигател на Хонда с по-голяма кубатура

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Re: Какво да я барна че да припка малко......повече
stenly написа:BMWPower написа:Въпросъм мие какво да барна ,да изтръгна или нещо такова![]()
Абе карай си колата и се кефи че си със задно бе!
Но от друга страна, ако толкова държиш да надбегаш тоя с хондата 1.6 16v, решението е - изтръгваш М10-ката и насаждаш двигател от Prelude 2.0 16v (шти съобща на лично откъде да го земеш). Победата е гарантирана - щото тия смотани двигателите на Honda не са чак толкова добри, че да бият друг двигател на Хонда с по-голяма кубатура
И влизаш в колата с голямата ъглошлайфка ,като циганин скрападжия у мина и орязваш всичк и ще тръгне малко повече
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4