На тия дето им барат колите...някакво решение!!!!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i 98г.
Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW

Re: На тия дето им барат колите...някакво решение!!!!

Мнение от Stennli » 03 Апр 2011, 19:34

sadex5 написа:Това е хитро решение, но добрия крадец дава първо алармата накъсо и тогава работи по колата.
При мен няма как да се дъде на късо,понеже алармата аз сам си я слагах и ми трябваше само шоковия датчик и сирената.За да се даде на късо трябва да е вързана към мигачите или фаровете.Чупят мигача и дават накъсо докато е активирана алармата,ама моята не съм я вързал към нищо.Пак казвам за момента е в експериментален период,дори не съм ги запоил кабелите още.Мисля че цялата работа трябва да влезе в една кутия и само изходи да старчат.Снощи комшията докато паркира до мен и ми активира алармата че слизах да намаля чувствителноста на шоковия датчик,че само по асансьора ще се возя :mhihi: :mhihi: :mhihi: .Ето и малко снимки за момента:
Изображение
Изображение
Изображение
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита :)
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от dope » 03 Апр 2011, 21:23

Супер, сега ако някой иска да ти прави зулум на колата знае къде да търси. Старай се да не пускаш такива снимки, форумите не се четат само от добрите потребители

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 d a
Мечтае да кара: 535 d
Детайли за колата: 525 d с чип

Мнение от naseto1969 » 03 Апр 2011, 23:00

колега а какво реле да използвам и захранването на релето от мигачите или от сирената

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520 I 1998г
Мечтае да кара: ///M5 2003 г

Мнение от didite_bg » 04 Апр 2011, 0:20

(Мести телефона В резервната гума)Това е вярно за даването на късо на мигача и преди беше по-трудно,защото трябваше да се чупи някое стъкло,а сега с тези газови поялници е песен.
п.с Казвам го от наблюдения НЕ СЪМ ДОКОСВАЛ НИКОЯ КОЛА!!!! :mrgreen:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328CI

Мнение от bmwinio » 04 Апр 2011, 1:45

Браво колега, идеята е страхотна. Дори и да не успее да спасява от изпечени крадци, поне може да спаси огледала, лайсни, джанти и т.н. Още веднъж поздравления :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от JL » 05 Апр 2011, 16:01

Колеги, не е необходимо да откривате топлата вода! От години тук има готови такива устройства и то от български производители.
http://bsm-bg.com/#/bg/Products/id=5
http://inesauto.com/product.php?iid=506&so=1
За разлика от споменатата схема в горните постове ( телефон с реле ) , тук има двустранна връзка, т.е. устройството не само звъни, когато свири алармата, а също докладва от какво свири ( шок, врати, багажник и т.н. ), а също може да се командва по телефона - да изгаси двигателя или нещо друго по избор.

Нямам нищо общо с тези фирми и не правя реклама на никого! Аз самият имам такъв GSM комуникатор и използвам всичките му функции.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i 98г.
Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW

Мнение от Stennli » 05 Апр 2011, 17:07

JL написа:Колеги, не е необходимо да откривате топлата вода! От години тук има готови такива устройства и то от български производители.
http://bsm-bg.com/#/bg/Products/id=5
http://inesauto.com/product.php?iid=506&so=1
За разлика от споменатата схема в горните постове ( телефон с реле ) , тук има двустранна връзка, т.е. устройството не само звъни, когато свири алармата, а също докладва от какво свири ( шок, врати, багажник и т.н. ), а също може да се командва по телефона - да изгаси двигателя или нещо друго по избор.

Нямам нищо общо с тези фирми и не правя реклама на никого! Аз самият имам такъв GSM комуникатор и използвам всичките му функции.

Колега никой не е казал че мисля да го патентовам :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ,просто имах излишен телефон.Има и още по добри аларми които са с gps известяване и ти показва каде ти е колата само че цената е около 370лв без монтаж.
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита :)
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 520 i 97

Мнение от jordao75 » 07 Апр 2011, 11:51

Идеята ти е страхотна,смятам да я пробвам.
Изображение

Предишна

Назад към E39