подмяна на модула на парктроника
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
подмяна на модула на парктроника
Здравейте,имам следния въпрос:
Възможно ли е парктроника ми който е бил преден и заден сега да бъде подменен само със заден.Имам резервен работещ такъв(само заден-оригинален) но буксата на захранването на стария не съвпада с новия модул,който също е от Е39.Ще трябва да се свързват кабели,някоий има ли схема или да обясни как може да стане това.После нужна ли ще е адаптация към новата с-ма?Качвам снимки на двата модела.Искам да го сменя защото съм с друга броня отпред и не ми се занимава с дупчене и поставяне на предния,имам нужда само от заден.Предполагам че системата с която съм сега не работи защото има липстващи сензори отпред?
Възможно ли е парктроника ми който е бил преден и заден сега да бъде подменен само със заден.Имам резервен работещ такъв(само заден-оригинален) но буксата на захранването на стария не съвпада с новия модул,който също е от Е39.Ще трябва да се свързват кабели,някоий има ли схема или да обясни как може да стане това.После нужна ли ще е адаптация към новата с-ма?Качвам снимки на двата модела.Искам да го сменя защото съм с друга броня отпред и не ми се занимава с дупчене и поставяне на предния,имам нужда само от заден.Предполагам че системата с която съм сега не работи защото има липстващи сензори отпред?
E60 525D
Re: подмяна на модула на парктроника
На първата снимка е този който искам да сложа,на втората е стария(преден и заден)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
E60 525D
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
За модулите не мога да помогна,но за бронята само копуваш лайстни с дупки и си ти,поне аз си мисля че си заслужава.
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
reaktor5 написа:На първата снимка е този който искам да сложа,на втората е стария(преден и заден)
[]
-на първата е този, който искаш да махнеш (3 букси - т.е. преден и заден)))) най-лесно ще ти бъде да закачиш модула с 2те букси директно, без иБус. На едната букса са 4те датчика, на другата - захранване от стопа за задна скорост. така си имаш гонг, а и никога няма да ти дава грешка на таблото
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
4 мнения