Данни след ГТП
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kmet
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318d
- Мечтае да кара: всички от марката БМВ
Данни след ГТП
Здравей те е46 318д 2002г комби
днес минах годишен технически преглед Казаха ми, че предните спирачки са 49% а ръчната 25% Това добре ли е ?Накладките са сменяни в Германия С двама човека на предните седалки /120кг/предния мост тежи 770кг а задния 855кг Това нормално ли е и дали заради разпределението /повече тежест на задния мост/ показва, че предните спирачки са 49% Благодаря предварително
днес минах годишен технически преглед Казаха ми, че предните спирачки са 49% а ръчната 25% Това добре ли е ?Накладките са сменяни в Германия С двама човека на предните седалки /120кг/предния мост тежи 770кг а задния 855кг Това нормално ли е и дали заради разпределението /повече тежест на задния мост/ показва, че предните спирачки са 49% Благодаря предварително
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Данни след ГТП
Предните накладки винаги се изтъркват повече защото като натиснеш спирачка голяма част от теглото отива на предните колела. Нормално е. Не се притеснявай. 

- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Колега, искаха ли ти платен данък за да минеш на прегледа?
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
mistyrain написа:Колега, искаха ли ти платен данък за да минеш на прегледа?
По закон трябва да ти е платен за миналата година. За тази все още не се изисква
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Дам, това ме интересува. Дали някой го иска.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
mistyrain написа:Дам, това ме интересува. Дали някой го иска.
Искат го, рзбира се

Дано ме разбереш...

На повечето стендове за спирачки минималния процент за крачна спирачка е 50%, а за рьчна 16%...
Което ще рече че ако крачните спирачки(предна и задна) са над 50 % са добре,и ръчната ако е над 16 %
Което ще рече че ако крачните спирачки(предна и задна) са над 50 % са добре,и ръчната ако е над 16 %

- kmet
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318d
- Мечтае да кара: всички от марката БМВ
на мен ми поискаха данък за тази година но вкраен случай става и за миналата
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото си иска
- Детайли за колата: Обикновенно много бърза
За София платен данък за ГТП не се изисква все още!!! За някои части от провинцията искат!!! И след месец март 2011 който не си е платил или не е заявил своето МПС в общината ще си плаща с лихвите!!! Кат и Софийска Община в момента разработват система която ще проработи от март месец, пък ще видим какво ще стане.
- kok4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 m54b25,e30 m30b35 turbo
- Мечтае да кара: MMMMMMM
Няма закон по който да ти искат пътен данък.Ако някой го иска да си е........ майката 

- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
lyu_records написа:За София платен данък за ГТП не се изисква все още!!! За някои части от провинцията искат!!! И след месец март 2011 който не си е платил или не е заявил своето МПС в общината ще си плаща с лихвите!!! Кат и Софийска Община в момента разработват система която ще проработи от март месец, пък ще видим какво ще стане.
Колега системата и в момента работи.

- lyu_records
- младши ентусиаст
-
NIKMAN написа:lyu_records написа:За София платен данък за ГТП не се изисква все още!!! За някои части от провинцията искат!!! И след месец март 2011 който не си е платил или не е заявил своето МПС в общината ще си плаща с лихвите!!! Кат и Софийска Община в момента разработват система която ще проработи от март месец, пък ще видим какво ще стане.
Това не го знаех, а аз моята още не съм я заявил щото нямах време, но скоро ще стане е ще плата и лихва ама няма как.
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
lyu_records написа:NIKMAN написа:lyu_records написа:За София платен данък за ГТП не се изисква все още!!! За някои части от провинцията искат!!! И след месец март 2011 който не си е платил или не е заявил своето МПС в общината ще си плаща с лихвите!!! Кат и Софийска Община в момента разработват система която ще проработи от март месец, пък ще видим какво ще стане.
Това не го знаех, а аз моята още не съм я заявил щото нямах време, но скоро ще стане е ще плата и лихва ама няма как.
Колега, позаинтересувай се защото освен данъка с лихвите в общината глобяват и по 10-20лв. за всеки просрочен месец.

- lyu_records
- младши ентусиаст
-
Защо колега? А сигурен ли си че е 10-20лв. защото познат плати някакъв процент от цената на данъка му.
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2