управление на климатроника
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- gogatasf
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW e39 530i 2001
управление на климатроника
Търся управлението на климатроника. Изгоря ми зимата и сега съм с друго , но не командва компресора на климатика правилно. Явно и това си е било с проблем. При заредена и проверена система го включва след 5 мин. и после компресорът не спира дори и при изключено положение на панела.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: управление на климатроника
Колега,пусни си тема ето тук : http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=16
Това е технически раздел ,а не " купува "
П.С. Ако си препрограмираш това управление с което ти прави номера компресора,всичко трябва да заспи.

П.С. Ако си препрограмираш това управление с което ти прави номера компресора,всичко трябва да заспи.
- georgieva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 520и м52 б20 ту 1999/11
Ilko Ivanov написа:Колега,пусни си тема ето тук : http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=16
Какво значи да се препрограмира управлението? Как става това? Какво трябва да си купя?
С инпа става ли? Имам програмата.. обаче незнам какво ми трябва др.. кабел някакъв, иначе знам къде се включва, но не съм виждала. И аз имам проблеми с климатроника
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
georgieva написа:Ilko Ivanov написа:Колега,пусни си тема ето тук : http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=16
Какво значи да се препрограмира управлението? Как става това? Какво трябва да си купя?
С инпа става ли? Имам програмата.. обаче незнам какво ми трябва др.. кабел някакъв, иначе знам къде се включва, но не съм виждала. И аз имам проблеми с климатроника
с инпа нестава, трябва друг софтуер и хардуер. напринер ДИС и други
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
georgieva написа:Ilko Ivanov написа:Колега,пусни си тема ето тук : http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=16
Става и с NCS Expert-а ,но като гледам какви въпроси задаваш........ Едва ли ще се справиш

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
- georgieva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 520и м52 б20 ту 1999/11
[quote="Ilko IvanovСтава и с NCS Expert-а ,но като гледам какви въпроси задаваш........ Едва ли ще се справиш
[/quote]
аз имам брат бе
ПС много се разочаровах че нямало да стане с инпата :С преди малко видях, какво ми трябва.. за да вържа лаптопа.. ама другите дето споменаваш сигурно са по скъпи некви... то аз.. и не видях други в интернет.. незнам кво съм търсила .. дайте някои линк

аз имам брат бе

ПС много се разочаровах че нямало да стане с инпата :С преди малко видях, какво ми трябва.. за да вържа лаптопа.. ама другите дето споменаваш сигурно са по скъпи некви... то аз.. и не видях други в интернет.. незнам кво съм търсила .. дайте някои линк
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Ако имаш кабел за инпата, значи можеш и НЦС да пуснеш, НО ако който там ще го прави не е правил такова нещо до сега по-добре ходи при някой който може.
8 мнения
• Страница 1 от 1