Лятото и летите джанти!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото си иска
- Детайли за колата: Обикновенно много бърза
Re: Лятото и летите джанти!
vvaskoo написа:егатиЦелия форум ли кара с М6 реплики .....?
А бе не, аз съм с от Е60 стокови някакви ма май ще минавам и аз към тоя вариант не е лош.

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Аз съм с класическите стил 44 с оригиналните размери на гумите с изключение на задните които са 235.
Много съм доволен от тях,возия и здравина,но след повече от 3 години търкаляне реших да ги сменя с 18 цолови.
Изпаднаха ми евтино от нета CSL реплики 8x18 ет34;8,5х18 ет37(каквито са размерите и на новите М-джанти стил 193)
Та чакам до 2 дни от Германия да пристигнат и "обувките" вредещайн ултрак сесанта 225/40/18;255/35/18.
Ще пусна снимки(веднага щом ги монтирам) ориентировъчно за вас колеги в помощ на избора ви за джанти.
Oτносно предните коментари за стил 101 и джанти с цветен борд,това по скоро е кич характерен за японски возила...

Uploaded with ImageShack.us
П.С. Сарсем,не ти бях виждал колата мита:)
Много съм доволен от тях,возия и здравина,но след повече от 3 години търкаляне реших да ги сменя с 18 цолови.
Изпаднаха ми евтино от нета CSL реплики 8x18 ет34;8,5х18 ет37(каквито са размерите и на новите М-джанти стил 193)
Та чакам до 2 дни от Германия да пристигнат и "обувките" вредещайн ултрак сесанта 225/40/18;255/35/18.
Ще пусна снимки(веднага щом ги монтирам) ориентировъчно за вас колеги в помощ на избора ви за джанти.
Oτносно предните коментари за стил 101 и джанти с цветен борд,това по скоро е кич характерен за японски возила...

П.С. Сарсем,не ти бях виждал колата мита:)
- nik4o_83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ток
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Егаси - ма то много народ кара с 18"...
Не ви ли притеснява, че гумите са ниски - не се ли пукат лесно, джантите не се ли кривят? Не смея да питам как се отразява тази 18" на тампони, кормилна рейка и т.н. ....

Не ви ли притеснява, че гумите са ниски - не се ли пукат лесно, джантите не се ли кривят? Не смея да питам как се отразява тази 18" на тампони, кормилна рейка и т.н. ....
- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M Tech 2
- Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2

- lyu_records
- младши ентусиаст
-
nik4o_83 написа:Егаси - ма то много народ кара с 18"...![]()
И мен ме интересува въпроса с кривенето и пукането.
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
За нашите пътища си е направо кошмар да се кара с ниска гума,едно че всяка дупка се усеща вътре и друго че лесно гънат и чупят джантите,предполагам че никой не кара само по магистрали в Бг
Колкото и да е ефектно не е практично а и разхода скача 

- lyu_records
- младши ентусиаст
-
S7 написа:За нашите пътища си е направо кошмар да се кара с ниска гума,едно че всяка дупка се усеща вътре и друго че лесно гънат и чупят джантите,предполагам че никой не кара само по магистрали в БгКолкото и да е ефектно не е практично а и разхода скача
Имам познат гумаджия и той казва уж че нямало ядове, ама аз се си мисля че 17 цола си е максимума за БГ.
- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
lyu_records написа:S7 написа:За нашите пътища си е направо кошмар да се кара с ниска гума,едно че всяка дупка се усеща вътре и друго че лесно гънат и чупят джантите,предполагам че никой не кара само по магистрали в БгКолкото и да е ефектно не е практично а и разхода скача
Имам познат гумаджия и той казва уж че нямало ядове, ама аз се си мисля че 17 цола си е максимума за БГ.
"няма ядове" е много обширно казано

Много зависи как караш - всмисъл имам познати с 18'' и 19'', които профилактично изправят малки, леки кривини преди лятото да ги сложат...познавам и хора, които са с 17'' и на всеки втори месец кърпат бордове....аз лично мога да кажа едно - зимно време съм с 15'' а лете слагам 18ките от снимката - има зверска разлика..тези джанти ги взех защото първо са леки и второ доста издържливи на фона на това на какво съм ги подлагал пърово им лято ,2010, само заради навика доскоро да карам на 16'' лятно време.....твърда возия, постоянно се оглеждаш за по-малките дупки през, които да минеш....сега, преди да ги сложа, пак ще ги изправям сигурно

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Абе и аз съм се загледал много по М-кови реплики, но не смея да слагам повече от 17.
Някак ми се струва, че ще вози доста твърдо, ще се изправят повече, а и вървежа няма да е толкова добър.
Както четох доста колеги казват, трябва да намериш златната сред ( за себе си) между вървеж и визия
Иначе съм се ориентирал към М6 167 Style 17ки реплика, че оригиналните са само 19ки
Някак ми се струва, че ще вози доста твърдо, ще се изправят повече, а и вървежа няма да е толкова добър.
Както четох доста колеги казват, трябва да намериш златната сред ( за себе си) между вървеж и визия

Иначе съм се ориентирал към М6 167 Style 17ки реплика, че оригиналните са само 19ки

- Face
- младши ентусиаст
-
И така,немците които са известни с точността си се престараха и гумите са вече при мен ден по рано от предвиденото.
От резултата съм повече от доволен,ако сега имах шанса да се върна назад в избора си единствено бих сменил цолажа(19),но не и джантата...
Първите впечатления,колата завива по леко което означава ,че новите джанти са по леки.Возията много приятна,напречните неравности се усещат повече,но коренна разлика с преди не усещам за сега.
Коментарите оставям на вас

снимката е телефонна,като се оправи времето ще я нацъкам за шоурум раздела
От резултата съм повече от доволен,ако сега имах шанса да се върна назад в избора си единствено бих сменил цолажа(19),но не и джантата...
Първите впечатления,колата завива по леко което означава ,че новите джанти са по леки.Возията много приятна,напречните неравности се усещат повече,но коренна разлика с преди не усещам за сега.
Коментарите оставям на вас

снимката е телефонна,като се оправи времето ще я нацъкам за шоурум раздела
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници

много красиви джанти .. честити!

- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
Wolfen написа::bowdown:![]()
![]()
много красиви джанти .. честити!
Дам и аз съм на същото мнение. Честити колега и дано тези уБави жантета видят по-малко дупки

- Face
- младши ентусиаст
-