Има ли зарибени пловдивски КАРТ МАНИАЦИ???

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 23 Май 2003, 2:25

Брат и аз бях на куцата 4-ка :D и за първи и последен път стъпвам на тази писта.Киро ми каза ,че съм дал 1.02 ,което доста ме учуди предвид това ,че веднага след гонката кантара ми показа :arrow: 103 КИЛОГРАМА :!: :!: :!:

Ако наистина съм дал такова време от първото качване ,смятам че без никакви проблеми ще сваля под 1.00,тези детски играчки се карат лесно!

Забравете за картингите,даите да си направим едни завои с Баварците,да видим кой е човека!

ИЛИ ПЪК БАВАРЦИТЕ СРЕЩУ ГОЛФОВЕ,ОПЕЛИ И СЕАТИ ДО ХИЖА ЗДРАВЕЦ :D С УЧЕБНА ЦЕЛ РАЗБИРА СЕ :wink:

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 23 Май 2003, 7:50

:yes: :yes: Да-ааа с учебна цел :!: Просто да видят ч........те за кво иде реч :x

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 23 Май 2003, 12:22

bawareca еее тук говорим за друга работа вече :wink: Щом АТМ с туй се занимава от доста време това е напълно нормално нали и аз това казах :arrow: дойде един приятел който е ПРОФЕСИОНАЛЕН състезател по картинг съответно ми разби мечтите :oops: Аз ви казвам за аматьори все пак 8)

Роската :arrow: ИЛИ ПЪК БАВАРЦИТЕ СРЕЩУ ГОЛФОВЕ,ОПЕЛИ И СЕАТИ ДО ХИЖА ЗДРАВЕЦ С УЧЕБНА ЦЕЛ РАЗБИРА СЕ :arrow: + Дайхатсу турбо мурбо :arrow: ТИ се сещаш за кой става дума :wink: Ам да те питам КОЙ имаш напредвид със СЕАТ щото аз не се сещам за никой освен оня червения с тунингите но какво значение има :lol:

П.С. Който има Баварец да си го кара пък ний нямащите ще ходим на картинга да си Изображение :wink:

Потребител
Аватар

Мнение от Vanquish_V12 » 25 Май 2003, 18:43

Роска, до хижата не са измислили още shortcut,та да мое малките чикийки да са ви равностойни.То тава по скоро ще е с образователна цел.да се научат каде е истината.
Бавареца-ако държиш заповядай в пловдив да ни покажеш как се кара картинг,сувсем приятелската.ние мое сме аматиори ма си правим шоу-ако желаеш включи се и ти.пък кат си купим Баварки с Pablo ще му одарим един race.За сега сме на картинг пистата-толкова моем :D :D :D

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия